Új hozzászólás Aktív témák
-
-
törölt tag
hát, nem tudom, 10mpx-es képeket szoktam csinálni, ebből mondjuk ha van ~100 darab, az már azért nem kicsi. és az még nem is túl nagy mennyiség. videónál is simán. és ha már usb3 kezd terjedni, akkor miért ne terjedhetnének nagyobb tárhelyek is tabletekbe? ahogy ssd-ből is van már bőven nagyobb is (igaz drága nagyon).
áttöltésnél is merül mindkettő, de nem mindegy, hogy mondjuk 2 percig merül mindkettő, vagy fél óráig.
-
kurtuzov
senior tag
wifi stream: kipróbáltuk és az még valóban gyerekcipőben jár
sok diagnosztikai képfelbontás átküldése is lassú, nemhogy mozgóképé!
Na azzal tényleg várok! De az USB 3.0 az már véglegesített szabvány.Ugyanez volt a draft 1.x n-es wifi szabványoknál is: addig nem váltottunk, amíg nem véglegesítették. Pedig a titkosítás, VPN, meg a trükkös irodaépületkialakítások miatt kihasználjuk azt is! De azzal is vártunk a véglegesítésig.
-
kurtuzov
senior tag
Szerintem nem ennyire éles választóvonal a két kategória közt. Valóban elvihetem mindenhova a notebookomat is, de nem akarok 3 kilót cipelni, pláne ha tudom, hogy oda nem kraft kell (videovágás meg ilyenek) de gyors kommunikáció igen.
Csak egy példa: ügyfél tenyérgépét újra kell éleszteni, vagy csak frissíteni a szakadatbázist
van olyan akinek USB 1.1-es készüléke van. Az néha 1--1,5 óra. Persze azt nem én mondom meg hogy mikor cserélje le a gépét. USB 2.0-val már 5-20 perc, de nem haragudnék, ha USB 3.0 elvégezné max 5 perc alatt...
Ehhez sokszor elég lenne egy tablet is. Net, wifi nem mindig megoldható. -
törölt tag
abból indulok ki, amim nekem van. amúgy nem kell ahhoz olyan iszonyat professzionális gép, egy belépőszintű dslr is simán lehet cf kártyás (canon és olympus biztosan, a pentax meg nikon nem).
ha mondjuk szereted, hogy a videó megnézése közben kiválóan merül a tablet és a kamera is, akkor hajrá
én inkább áttöltöm egy gyorsabb kapcsolaton át.
-
kurtuzov
senior tag
Én most is munkaeszközként használom a HP 6710b gépem, SSD-t raktam bele, mert kell a gyors és erős teljesítmény és nemegyszer az 5 órás akkukapacitás. Emellett van egy USB 2.0-ás pendrive-om 30/20 R/W értékekkel, ezt naponta használom munkára. Jelenleg ennek a sebessége szűk keresztmetszet holott ez is a jobbak közé tartozik. Kihasználnám a 100MB-os sávszélességet és az USB 3.0 jobb energiaellátását, mert sok külső merevlmezzel is dolgom van.
A tablet ott lenne jó ahol nem feltétlen teljesítmény, de a mobilitás és hosszú üzemidő kell. De ahhoz hogy dolgozni is tudjak vele gyors USB-s kommunikációra van szükségem.
-
kurtuzov
senior tag
És nemcsak a gyorsabb adatfeltöltésben, hanem a gyorsabb akkumulátor feltöltésben is reménykedem! Ugyanis nem akarom magammal vinni a tablet töltőjét, de egy USB 3.0 -ás adatkábellel (ami jóval kisebb/könnyebb) összekötve egy adott PC-ről nemcsak adatokat, hanem akkutöltést is kapok!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Hálózatokról alaposan
- Macska topik
- Óvodások homokozója
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- További aktív témák...
- Eladó Xiaomi Redmi Note 10 pro tokok!
- Pitaka MagEZ 4 Samsung Galaxy S24 Ultra MagSafe tok, Black/grey, 1 hónapot használt tok
- Eredeti 120 Wattos Xiaomi Töltő + kábel
- Xiaomi 120W gyorstöltő, adapter, töltő - Újszerű
- APPLE IPHONE 13, 14, 15, PRO, PRO MAX Edzett üvegfóliák, felhelyezőkerettel! 1.990Ft!
- Újra Akcióban!!! Ducky One 2 Mini és SF billentyűzetek a bolti ár töredékéért! Számla+Gari
- Eredeti Lenovo 230W töltők - 4X20Z83995
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Victus 16-R1002NF Gamer notebook - i7 14700HX 16GB RAM 1TB SSD RTX 4070 8GB WIN11
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest