Új hozzászólás Aktív témák
-
Ricardo
titán
Nem konkrétan csak a hajlítás az előnye. Nehezebben törik, vékonyabb (ugyanannál a készülékméretnél még több hely az akkunak). könnyebb...stb. Mindemellett, egy szóval sem mondtam hogy ez a legjobb, de rossznak nevezni kicsit erős, mert a szaksajtó szerint is az élmezőnyben van.
-
Ricardo
titán
válasz
Kapanyél #105 üzenetére
Engem is meglepett a szórás. Nem is kell más típusú készülék. Két azonos készüléket tettem egymás mellé, mindkettő azonos beállításokkal, és az egyik jóval fakóbbnak tűnt a másiknál. Ez a szórás már a 6610i idejében is megvolt. Ott is észrevehető eltérések voltak a saját, és a párom telefonja között.
-
Ricardo
titán
Minden kijelzőnek megvan a maga erőssége, és gyengéje. Van akinek a szép fehér a fontos, van akinek a hibátlan fekete. Ezért mindenkinek más a megfelelő. Mindegyiknél kell valami kompromisszumot kötni, kérdés, ki mit áldoz be, . Nekem tetszik a S Amoled, mert számomra ez jár a legkevesebb lemondással.
Az IPS még jó vonal, szerintem van jövője. A TFT-t felső kategóriában már nem erőltetném.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Epson Expression 12000 XL Nagyformátumú A3 szkenner
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest