Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• hurrikan

addikt

Nekem lassan 1éve van minim, szó sincs semmilyen használhatatlanságról, ugyan annyira kezelhető a kiváló menüje és felülete miatt mint egy nagy. Ezt le is írták minden tesztben és nem hallottam még olyan tulajról akinél kezelhetetlen lett volna.
    Egyes dolgokra valóbak kicsi volt, pl látványos böngészés, mobil TV, stb. Így ez az apró növekedés pont olyan méretbe hozza aki mindenkinek jó kompromisszum lesz aki nem akar nagy telefont, nem mindenki szereti az óriáskijelzőt, én sem.
    Ha jó lesz az árazás, megismétli az elődök sikerességét. Hiszen ötvözi azt amit az X8-ban és azt amit a Miniben szeretnek a tulajdonosaik, +ban több RAM és erősebb processzor, jobb akksi és kijelző lesz mellé. Ez elég lesz a sikerhez.
    Van most már az SE-nek: 2.5; 3.0; 3.7; 4.0; 4.2 kijelzőméretű, 2.5 ösből és 3,7-esből PRO is, most már lesz PRO 3.0-sból is, és tudtommal lesz később 4,0-sból is egy PRO változat, lesz it minden méret és változat.
    Kuriózumnak meg ott van a Play annak aki kiad érte 140ezret.

Ráadásul mivel az SE, látványosan kezd jó útra térni, 2.3-as X10frissítés, nyitott bootloader az új telefonokon, stb. Feléled a remény hogy ezen új változat megjelenésekor a Minik és az X8 is megkapják a 2.3-as frissítést mert ahogy láthatjuk a felület ugyan az. Az X10 és a Neo/Arc 2.3.3-ját kapja meg. Remélhetőleg ugyanígy megtörténik ez majd a Minikkel/X8-al is az utód megjelenésekor.

Új hozzászólás Aktív témák