- iPhone topik
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ford SYNC 3 infotainment rendszer teszt
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- MIUI / HyperOS topik
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Dőlnek az S25 Slim és Ultra infók
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
GTaylor
csendes tag
Újabb képek! Eddig nagyon bejön!
-
GTaylor
csendes tag
3.3 inch
720p HD
Support themes from sony ericsson
In the markets at q2 2011
Tudásra mini utód, méretre inkább az X8-é, nemsokára talán mostmár bejelentik.
-
tommje
tag
Azért ez már sokkal pofásabb mint az x10 mini pro ..
" Nem szeretem ha privát üzenetre nem válaszolnak "
-
mobilecore
csendes tag
Szerintem nem lessz rossz készülék az x10 mini pro se az.
-
daniel909
addikt
na ha 3.2 colos kijelzőt megkapja plusz a neo hardverét akkor megyek a boltba! csak sajnos ennek teljesen más a UI-e mint a neo-nak.... ami nem baj sőt ez jobban is tetszik csak a frissitések miatt okozhat gondot sajnos.... nagyon várom!!
YoTube csatornám (nem csak tech) https://www.youtube.com/channel/UCuHjE5-zXaFdto2QQaNW5HQ
-
rtzmp
aktív tag
remélem a SAR értéke nem lesz uolyan, mint az elődjéé. Nálam kizáró tényező volt a telefonnál...
Törekedjünk olyasmikre, amik elősegítik a békét, és amik egymás épülésére vannak. (Róma 14:19)
-
NakedMan
csendes tag
Lehet hogy ez lesz a tökéletes telefon a számomra...?
-
Yeffy
veterán
Jól halad az Se, csak így tovább! Ennek a mérete már közelebb áll hozzám, amilyen kis pofásak a minik, nekem annyira használhatatlanok. X8 már jobb, de az annyira ne mjött be.
Ez méretben már sokkal jobb, és még QWERTY is van. Jójjez.Big girls ride harder. ヅ || Kondi powaa'!
-
mrlujoak
veterán
Megint kezdem azt érezni, mint ami a neo-nál volt...
Húú, Vivaz2... De az S^1-volt, ez meg Android.
Aztán köze nem lett a Vivaz-hoz csupán a dizájnelemek köszöntek vissza.Xperia Duo névként 3"-os (vagy 3,2") kijelzővel minek az utódja lenne?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
n0_gAboR
őstag
Es elvileg a jovobeli fuggetlen SE androidos mobilok unlockolhato bootloaderrel jonnek: [link]
-
hurrikan
addikt
.....Az X10 *is* a Neo/Arc 2.3.3-ját kapja meg. ........
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
hurrikan
addikt
Nekem lassan 1éve van minim, szó sincs semmilyen használhatatlanságról, ugyan annyira kezelhető a kiváló menüje és felülete miatt mint egy nagy. Ezt le is írták minden tesztben és nem hallottam még olyan tulajról akinél kezelhetetlen lett volna.
Egyes dolgokra valóbak kicsi volt, pl látványos böngészés, mobil TV, stb. Így ez az apró növekedés pont olyan méretbe hozza aki mindenkinek jó kompromisszum lesz aki nem akar nagy telefont, nem mindenki szereti az óriáskijelzőt, én sem.
Ha jó lesz az árazás, megismétli az elődök sikerességét. Hiszen ötvözi azt amit az X8-ban és azt amit a Miniben szeretnek a tulajdonosaik, +ban több RAM és erősebb processzor, jobb akksi és kijelző lesz mellé. Ez elég lesz a sikerhez.
Van most már az SE-nek: 2.5; 3.0; 3.7; 4.0; 4.2 kijelzőméretű, 2.5 ösből és 3,7-esből PRO is, most már lesz PRO 3.0-sból is, és tudtommal lesz később 4,0-sból is egy PRO változat, lesz it minden méret és változat.
Kuriózumnak meg ott van a Play annak aki kiad érte 140ezret.Ráadásul mivel az SE, látványosan kezd jó útra térni, 2.3-as X10frissítés, nyitott bootloader az új telefonokon, stb. Feléled a remény hogy ezen új változat megjelenésekor a Minik és az X8 is megkapják a 2.3-as frissítést mert ahogy láthatjuk a felület ugyan az. Az X10 és a Neo/Arc 2.3.3-ját kapja meg. Remélhetőleg ugyanígy megtörténik ez majd a Minikkel/X8-al is az utód megjelenésekor.
[ Szerkesztve ]
Huawei P9 Grey + SONY MDR-10RBT + Gyári tok + 64GB Sony microSD 94MBps
-
Ricardo
titán
Jó áron valóban népszerű lesz. Változott a kinézet is, így nem lehet már klónozással vádolni a gyártót
-
4sal3
aktív tag
vhogy nekem nem szimpatikusak az androidos sony ericssonok.
-
M3Ny3'T
senior tag
Ott a lényegi különbség!
A Mini Pronak én is egyedül a méretét kifogásoltam, X8 mérete már egész korrekt, de abból meg a normális kamerát hiányoltam és a komolyabb procit. Úgy tűnik, SE-ék gondoltak rám!Skype-on lány az informatikusnak: Milyen színű a szemed? Informatikus: #0034ff
-
veterán
Nekem nagyon tetszik ez a készülék. Úgy gondolom, hogy ha megfelelő árazással érkezik, akkor egy nagy szeletet hasíthat ki magának a mai Andorid okostelefon-piacból, hiszen friss a szoftver, erős a hardver, egyedi a kezelőfelület, jó az elődök kamerája, amit örököl, fizikai gombsora lesz, tehát mindene megvan ahhoz, hogy befusson.
Samus #4: Nem igazán értem a problémádat. Javul a hardver, a szoftver, nő a kijelző mérete, de azért - ha X8 méretű lesz - még mindig elég kicsi készülék marad. Minden szempontból javul, de te elégedetlen vagy. Pontosan miért?
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
skajwa
senior tag
Én 1 ghz-es prociról hallottam.
Egy kis referencia: http://www.vatera.hu/user/rating/rating.php?id=103706
-
Szóval akkor kapunk egy autófókuszos, 5 megapixeles X8-at, kevesebb fizikai gombbal, újabb oprendszerrel, talán erősebb hardverrel, de semmi lényegi különbséggel, úgy, hogy konkrétan köze nincs a "mini" vonulathoz, de majd csak eladja a név. Aha...
Egy N8-at kérek. Köszönöm...
'' Az élet egyszerű. Döntéseket hozol és nem nézel vissza.'' // Tomorrow's just your future yesterday!
-
dokee78
félisten
Inkább X8 pro-nak nevezném,mivel az ő méreteivel rendelkezik.
-
Morden24
nagyúr
Emberibben néz ki, mint az előd, bár szerintem továbbra is használhatatlanul kicsi ez a képernyőméret a kapacitív kategóriában (mármint ha marad a kettőfeles átló). Annyival használhatóbb, mint az X10 mini, hogy ezen legalább hellyel-közzel gépelni lehet.
[ Szerkesztve ]
Sectumsempra - For Enemies
-
VD
őstag
Engem a mérete érdekelne.
Kicsit morcos vagyok az SE-re, mert X10 mini-nek nem igazán akar utódot kiadni. És a képek alapján ez a DUO sem az apró kategóriában indul majd.
Új hozzászólás Aktív témák
- Horgász topik
- iPhone topik
- Interactive Brokers társalgó
- Milyen NAS-t vegyek?
- Asszociációs játék. :)
- Windows 11
- Canon MILC: EOS R és M topik
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Desert Titánium ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Apple iPhone 15 Pro Max 512GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
- Apple iPhone 14 Pro 128GB,Átlagos,Dobozával ,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 64GB,Átlagos,Adatkábel,12 hónap garanciával
- Apple iPhone 11 128GB,Újszerű,Adatkábel,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest