- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Szinte csak formaság: bemutatkozott a Pixel 6 és Pixel 6 Pro
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megjött a Honor szuperakkumulátoros mobilja
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
Új hozzászólás Aktív témák
-
tjb007
nagyúr
válasz
DemonDani #15 üzenetére
Közben megtaláltam én is, nem a hírek között kellett volna keresni hanem a Developer Zone-on.
-
tjb007
nagyúr
Már idén év vége felé elkezdik a 20nm-es tömeggyártást, tehát ahhoz képest egy évre rá már jöhet a 16 (persze, ha minden a terv szerint halad, de mint azt tudjuk általában mindig keresztbe tesz valami).
(#8) Kopi31415
A TSMC-től kérdezd, hogy mit fog jelenti náluk az, hogy elérhető.
Szerintem annyit fog jelenti, hogy lesz pár "kiváltságos helyzetben lévő" szerencsés, aki képes és hajlandó lesz fizetni jó kis zsíros összegeket az elsőségért. -
tjb007
nagyúr
Azt a betyár mindenit! Ezt nem is gondoltuk volna
Most, hogy a figyelem mindenkire irányul, csak rájuk nem kellett valamit villantaniuk nekik is.
Két kérdés van csak, a csíkszélesség (jövőre már elérhető lesz a TSMC-nél a 16nm is) és az, hogy sikerül e időben elkészülniük ?Amúgy mutattak még egy nagyon érdekes dolgot, a Kayla-t, ami gyakorlatilag egy "mITX lap" Tegra 3-mal és egy meg nem nevezett Kepler-es GPU-val. Ez lenne a nettop-ok következő generációja ?
(#3) noobsaibot
Egyelőre úgy néz ki, hogy igen.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- Bomba ár! Dell Latitude E5550 - i3-5GEN I 8GB I 128GB SSD I 15,6" HD I W10 I HDMI I Cam I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude 5480 - i5-6GEN I 8GB I 500GB I 14" HD I Cam I W10 I Garancia!
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest