- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Mobil flották
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Yepp: korlátlanság és streaming-modell a Yettel adatforradalma
Új hozzászólás Aktív témák
-
leslieke
Jómunkásember
válasz
macilaci78 #29 üzenetére
Az is egy megoldás.
-
macilaci78
nagyúr
Szvsz meg mind a Galaxy Tabnél: kihangosít, vagy headset. Gondolom, a ennek a tabletnek is van vezetékes headset-csatlakozója, de a telefonban tuti van BT.
Ha már a hardver maga a telefon, a csatlakozókon kívül csak egy jó nagy akkut raknék az IPS panel alá, ami a telót is tölthetné, de legalábbis a teló akkuját kiváltja használat közben. A panelba még memóriakártyafoglalatot, vagy belső flas alapú háttértárat, akár SSD-t képzelek el. Minek kellene a nagy kijelző? kényelmesebb használhatóság és filmek.
-
Maateeo
aktív tag
telefon integráció a tabletben
futurisztikus, de tetszik! Nem bánnám, ha WP8-ba is lenne majd ilyen.
-
Gadgetfan_
senior tag
Nekem tetszik. Elképzeltem pár szituációt a használatára, amikor egyébként a tabletemet, vagy a netbookomat használnám: pl, hazaérek, és nem az asztalra teszem a telefonom és felveszem a tabletet, hanem beteszem ebbe a cuccba és onnantól tabletként használom, böngészek, olvasok ahogy szoktam. Ha bejövő hívásom van, egyszerűen kihangosítom. Vagy. Mondjuk a kávézó teraszán üldögélek és ráérek netezgetni egy kicsit, vagy az e-mailjeimet akarom elolvasni, kiveszem a táskámból ezt (a netebookom helyett), dokkolom a telómat és egy BT fülest is felteszek, ha esetleg hívásom jönne... Nem rossz dolog ez szerintem, kiváltaná pár kütyümet.
-
prolad
addikt
Na erre kíváncsi leszek.Tetszik a koncepció de az ára szerintem elképesztően magas lesz(még a htc árazását is lenyomja
)
-
gybazsi
senior tag
Na erre kíváncsi leszek. Az Asus eléggé belehúzott a Tabletek terén, ez is jónak néz ki.
-
Abysmal
aktív tag
Ez úgy lenne még ennél is állatabb, ha ezt kombinálnák a Transformeres megoldással.
-
axioma
veterán
Ennek akkor lenne ertelme, ha a kabat maga is hasznalhato lenne mas eszkoz bedokkolasaval. Mondjuk medialejatszo egyseg. Ja es persze ha mint kabat olcsobb tudna lenni szamottevo mertekben, mint a teljes tablet... mert gyanitom itt lesz a kutya elasva, hogy a szinkronizalas kattintasan kivul semmi elonye nem lesz a masfel eszkoznek a kettovel szemben.
-
nicu71
addikt
Nekem tetszik az ötlet!Kíváncsi leszek majd egy tesztre.
-
tjb007
nagyúr
"ha a telefon benne van a tabletben és kapsz egy telefonhívást akkor mivan?"
Fogadod a hívást.
Annyi a lesz a különbség, hogy nem kell a füledhez tartani a telefont (a dokkolóban van mikrofon és hangszóró is), persze ez nem a legdiszkrétebb módja a telefonálásnak.Amúgy meg abban egyetértek, hogy ezekkel a megoldásokkal veszel drágán valamit ami önmagában semmire sem használható.
(#20) oO7
Nem tudom, hogy ebben mi a hülyeség.
Kérdeztél valamit ami meg lett válaszolva. Számodra hülyeség, másnak meg nem. Pont.Telefonszexelni meg nem a villamoson kell (még rendes telefonnal sem)
-
oO7
őstag
ja csak ha úgy bele van csomagolva, ahogy a képen látszódik, akkor ez nem egy egyszerű mutatvány... nameg amint kiveszed a tabletből a telefont, az élettelenné válik mert csak egy darab kijelző lesz szinte...
(#19) kolosanyi: jó, igen headset... számítottam erre a válaszra, de annyira még nem alapfelszerelés az embereknél a headset... ne a kiskapukat keressétek a példáimban, hanem az általános problémát érezzétek át
(#21) tjb007: igényes lesz a villamoson telefonszexelni...
komolyan... most hülyeségeket én is tudok mondani -
oO7
őstag
válasz
kolosanyi #13 üzenetére
én csak azt nem értem, hogy miért jó az eszközöket ilyen módon "összeforrasztani"?
a motorolanak is ugye van valami hasonló megoldása, ahol különböző dokkolókba lehet dugdosni a telefont és ha akarom notebook, ha akarom tablet, ha akarom tv... nyilván itt még a különböző eszközök szinte tetszőleges kombinációját el lehet képzelni, hogy mi mit "hajthat meg"...engem csak az zavar ebben az egészben, hogy a "meghajtó" eszköz ezekben a felhasználásokban használhatatlanná válik... konkrét példánál maradva, ha a telefon benne van a tabletben és kapsz egy telefonhívást akkor mivan?
ezért nem tartom én jó ötletnek ezeket a "alakváltó" készülékeket
ha egyszer van rá lehetőség, hogy minden eszköz saját "agyat" kapjon, akkor minek szórakoznánk ilyennel? és értemén, hogy dehát telefon és belerakom a tv dokkolóba és akkor folytathatom a videótelefonálást a TV-n vagy webet böngészek és beletolom a tabletbe és folytathatom a böngészést nagyképernyőn meg el lehet még képzelni ugye hasonló szituációkat... nade ezt meg tudjuk kulturáltabb módon is oldani pl NFC-vel és akkor nem "áldoztunk be" egy készüléket...
-
Tigerclaw
nagyúr
Már jó ideje figyelem ezeket a megoldásokat és szerintem ez a jövő. Persze csak akkor ha a tablet-kabát megfelelő áron lesz elérhető és magával a telefonnal se lesznek gondok. Mondjuk ránézésre az a kihajtható fedél nem tűnik valami erősnek.
-
kolosanyi
veterán
-
Apika
addikt
Érdekes megoldás, tetszik is. De ennek mi a gyakorlati értelme?
-
imisomogyi
aktív tag
SZVSZ: Ez a tökéletesen felesleges dolog.....
-
spawn21
veterán
na erre kíváncsi leszek, pláne arra, hogy mennyi lesz.
-
Probber
őstag
Az Atrix dokkolását is valami hasonló módon kellett volna megoldania a Motorolának.
-
kapeti07
senior tag
mindenesetre jó kis ötlet a telómat belerakni egy tabletbe
-
tjb007
nagyúr
Ha miden igaz akkor a kijelződokkoló (vagy minek nevezzem) IPS panelt fog kapni.
A hardver gyakorlatilag már ismert, annyi megemlíteni való még van, hogy a telefon külseje változni fog így már a végleges külsejével lesz jelen a Padfone az MWC -n. -
kolosanyi
veterán
Nagyon várom, hogy mi sül ki ebből. Már a legelső infók is nagyon felkeltették az érdeklődésem, szeretem az ilyen kreatív megoldásokat.
-
leslieke
Jómunkásember
Érdekes koncepció.
Új hozzászólás Aktív témák
ma A hónap végén debütálhat az Asus táblagépbe ágyazott mobiltelefon koncepciója.
- Asustor NAS
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Hoztunk 15+ kevésbé ismert Windows-tippet és -trükköt
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Autós topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Cyberpunk 2077
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- További aktív témák...
- Apple iPhone 13 128GB, Green, Kártyafüggetlen,
- Honor 400 Lite,új 0 perces, 2év garival
- AKCIÓ BONTATLAN Új iPhone 16 PRO MAX 256GB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető
- Samsung Galaxy A33 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB 6GB RAM Dual Sim Független ajándék üvegfólia és tok
- Samsung Galaxy A40 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H510M i5 10400F 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080Ti 11GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítás
- Samsung Galaxy A5 2017 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest