Új hozzászólás Aktív témák
-
ladlac
tag
Majd kijavít valaki, ha rosszul tudom, de szerintem a PSP Go-ra sincs még warez, pedig abban sincs UMD olvasó.
A többi pontban van ráció, bár nem teljesen értem az online dolgot. Ha csak gyors, öt perces játékra kell, akkor hogy él meg egy MMO? (még FPS talán). Ha meg otthon vagy, akkor ott a konzol/PC. -
ladlac
tag
Húú, nekem nagyon megmozgatta a fantáziámat ez a terv.
Nagy potenciál van benne, legalábbis úgy vélem elég sok mindennek lehet az alternatívája. Ha jól emlékszem a Galaxy S kapcsán merült fel, hogy a hardware képes PSP szintű grafikára. Emellé jönnek a hardware-es gombok, ami nekem külön öröm, mert érintőképernyőn képtelen vagyok "gombokkal" játszani. Egyébként az Engadget-es cikkeben az is szerepel, hogy az analógok helyét középen trackpad váltja fel, ami szintén jó ötlet.
Szóval adott egy hardveresen nagyon erős okostelefon, androiddal, plusz egy PSP érintőképernyővel. Egyrészt felveheti a versenyt pl. a Galaxy S-el és a Desire-el, másrészt játékokban simán ellenfele az iPhone-nak. Itt is sok lehetőség van, az egyszerűbb, érintőképernyőt (multitouch-ot, giroszkópot, ...) kihasználó játékok (alá iPhone), plusz a jelenleg is meglévő PSP játékok (egy készüléken Angry Birds és God of War...).
Pluszban ott a SE walkman mobil tapasztalata, tehát a zenei résszel sem lenne különösebb gond, ha a videó támogatás meg hasonlóan jó lenne, mint mondjuk a Galaxy S-nél, akkor a multimédia rész talán mindenki igényét kielégítené.
Egy jó kamera és GPS már tényleg extra lenne, már "csak" tényleg azt kell megoldani, hogy legyen akkumulátor, ami bírja is ezt a terhelést.Szurkolok a Sony-nak, mert mint látszik, baromira tetszik az ötlet, és van is bennük annyi (ötlet, innováció, tőke), hogy meg is valósítsák.
(Mondjuk nem igazán ismerem a PS Store-t és Network-öt, de ha az Apple megoldásához hasonlóan lehetne zenéket, filmeket/sorozatokat, játékokat, az Xbox Live-hoz hasonlóan meg ott lenne a PSN, Archivement-ek, online játék, meg ami kell, plusz még az egyre fejlődő Android (Market)... azt hiszem belelóg a kezem a bilibe...)
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Vezetékes FEJhallgatók
- erkxt: A Roidmi becsődölt – és senki nem szól egy szót sem?
- Mobil flották
- Sütés, főzés és konyhai praktikák
- Milyen routert?
- BestBuy topik
- Pécs és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Milyen autót vegyek?
- Ingatlanos topic!
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S25 Ultra (Új, Független, 256 GB, 12 GB RAM, titánium fehér-ezüst)
- Xiaomi Redmi A1 32 GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- BESZÁMÍTÁS! Sony PlayStation4 PRO 1TB fekete konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működéssel
- Realme 8i 64GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte A620M R5 7500F 32GB DDR5 512GB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN S3 TG CM 700W
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- FSP RAIDER S 750W 80 PLUS Silver táp
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest