- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Instagram közösségi fényképezés
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Motorola Edge 50 Pro - több Moto-erő kéne bele
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
BandiHUN
veterán
úgy,hogy gondolj pl.a böngészőben játszható "mmorpg"-kre,mint pl.a the-west.hu ahol nem kell folyamatosan online lenned,hanem kiadhatod a feladatokat,és később visszanézhetsz,mi hogy ment.De pl.adott esetben lehet fent lógni,beszélgetni,stb,és mondjuk ha valakivel harcolni akarsz,ahhoz is fent kell lenni.
De pl.itt is adott esetben nem szükséges napi 4-5x 10 percnél több,ha az unalmas "automata" dolgok,munkák,stb.mennek.Ez azért szerintem egy WOW-ban is megvan,sok unalmas farmolás,bár ott ugye ott kell lenni talán...de ha egy sima RPG-ben automatizálni lehetne az uncsi részt,mászkálást,akkor már helyben is vagyunk.
a PSP Go-ból meg alig készült,és drága,ergó ha feltörnék,se vennél úgysem.A crackereket is csak a sikerdolgok mozgatják meg...
De a sima sokmindenkinek van,és nem kell hozzá venni gémet,igaz a DS-hez sem,ha épp valaki úgy óhajtja...
Csakhát ezek direkt konzolok,elég szép áron.Egy jobb androidos mobil 100+ árába meg nem épithetik be a handheldek +50 ezrét...ergó ha nincs sok extra pénz,akkor meg meg kell védeni a terméket a wareztól,hogy a maradék hányadát kitermelhessék a játékok.
Sajna igaz ez a mostani kézi cuccokra is...voltam a szolnoki 576-ban pl.,és azt mondta a srác,hogy 3 hét alatt 1db PSP-t adtak el,DS-t meg egyet semNem fut azért annyira a szekér világszinten sem.
Bár talán ez is indokolja,hogy egy,a megjelenésekor már korosabb hardverben gondolkodnak,mert ha most még csak a találgatás megy,akkor lesz legalább 1 év,mire kapható lesz.ÉS a snapdragon,5mpx kamera akkor a középkategóriás cuccokban is lesz már rég.
Inkább kellene valami ARM 2 magos(talán addigra 4?)cuccban gondolkodni egy egyedi jobb 3d csippel.
Egyébként volt ilyesmire pocket pc próba is,az első VGA ppc 3 d gyorsitóval jött ki,stb...meg is ért olyan 8 egyedi játékot...mind a gyártó adta ki,hirtelen nem tudom,ki is volt... -
IQ_betyár
csendes tag
Istenem, direkt azért írtam az előző hsz-t, hogy mindenki tudja, hogy ebben a topikban nem fontos figyelembe venni a véleményem mert együtt kiderítettük, hogy nem vagyok benne a célközönségben és nem is követem figyelemmel a kézi konzolok eladási mutatóit ezért halvány lila lepkeszellentésnyi-t se volt konkrét állítás amit az első hsz-emben írtam hanem csak az én külön véleményem amit vagy elfogadsz vagy nem teljesen hidegen hagy.
Remélem most már sikerült megértened az előző hsz jelentéstartalmát amiben elismertem tudatlanságom és szerintem egyértelműen látszott, hogy nem várok rá választ. Elnézést ha ez nem volt egyértelmű. -
Gengi
senior tag
Tegnap/Ma mutatta be John Carmack a RAGE című játék Iphone változatát. 60 FPS-t produkált azon.
Egy másik fórumon olvastam ,hogy ez mekkora business volna. PS1 és PS2 játékokat megfogni átkonvertálni erre az új cuccra és kész. Máris egy hatalmas játékhalmaz van
.
Én is szurkolok! Hajráf!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB DDR4 1TB SSD Radeon Pro 5500M garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest