Új hozzászólás Aktív témák
-
ABal
őstag
Most már nem is kell olyan sokat várni rá. Csak az a gond, hogy a bejelentése óta igencsak megszaporodtak a HD felbontású képernyők a piacon. Azért én bízom benne, hogy jó gép lesz, mert a SE az elmúlt évben szépen teljesített.
"Mi a rosszabb, a tudatlanság vagy a közöny?" "Nem tudom, és nem is érdekel!"
-
-
Rickazoid
addikt
Csinos... lenne feketében és halovány vörös LED-csíkokkal a kék helyett. 1 GB lesz a RAM is? A 691 MB-ból erre következtetek (nekem írnak 512-re 335-öt a programok).
A fantáziátlannal nem értek egyet, ez a telefon szép (lenne feketében, vörös LED-ekkel). De a formája és az ötlete a világító gombokkal és a hátlapi LED-csíkkal nagyon jó.Amúgy ez most egy másik telefon, vagy az Arc HD egy másik koncepciója? Csak mert ez jobban bejönne (feketében stb.), mint az Arc HD.
[ Szerkesztve ]
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
vinibali
őstag
válasz Oppenheimer #38 üzenetére
trollolooooo
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
vinibali
őstag
kíváncsi leszek mit tud a kamerája
BIOS/UEFI írás, helyreállítás, törlés, mentés! https://www.bvinarz.org/bios-iras/
-
joey04
titán
-
tomatos
aktív tag
válasz Oppenheimer #33 üzenetére
Ja ezt el is felejtettem írni
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
tomatos
aktív tag
Ezt én is várom. Én ezzel úgy vagyok egyébként, hogy maradjon a méret, se kisebb se nagyobb ne legyen a teló és a kijelző. Ha ICE kerül rá (99% hogy igen), levehetik az alsó gombsort és max toldhatnak még oda kijelző részt, bár az kb 5-6mm, sokat nem jelent. Prociból pedig egy Snapdragon S4-es architektúra illene a dologhoz, 1.5-1.7Ghz dual core-ba, 1-1.5GB RAM-al, 16-32GB belső ROM-al és micro sd bővíthetőséggel és egy max 150 ezer forintos induló árral, ja és egy még minőségibb EXMOR kamerával. Akkor talán nyár vége felé lecserélném az arc-ot egy arc HD-re
[ Szerkesztve ]
Ha nem írnék vissza 24órán belül adatok közt megtalálod a számom! Viberen üzenetekre is válaszolok! Email címemet használhatod Hangoutsnál!
-
AMD Power
titán
Épp itt az ideje már lassan egy két magos SE-re mindjárt 2012.
-
lacacesc
tag
az xperia duo-ről nem hallani semmit! Mi van vele?
Samsung Galaxy S3,Note 2 4Ever!
-
Sefter
veterán
válasz Dr.Anonymus #23 üzenetére
ERRE gondolok... az ilyen szarházi gyártóktól tartózkodnék..
[ Szerkesztve ]
Psn ID: sefter_hun
-
mrlujoak
veterán
"A Sony 1,05 milliárd eurót fizet az Ericssonnak a mobiltelefonokat gyártó vegyesvállalat 50 százalékos tulajdonrészéért, ezzel a Sony Ericsson a japán cég 100 százalékos tulajdonába kerül és annak leányvállalataként működik tovább, ameddig nem integrálják a PlayStationökkel és VAIO PC-kkel is foglalkozó Networked Products részlegbe. A Sony célja, hogy egy egységes és kiterjedt kínálatot építsen ki tartalomfogyasztásra és tartalomelőállításra alkalmas készülékekből mint amilyenek a tabletek, okostelefonok, PC-k és játékkonzolok."
Többek között erre utaltam, hogy egyelőre marad a SE logó és név akkor is, ha már minden jogi hercehurca is lezárult...
Ez pedig lehet 2012 eleje, de akár még később is.
(#24) lordfreyr:
Én is nyomon követem a Google-Motorola összeborulást, egyelőre viszont csak annyi a hír, hogy valamelyik hatóság nem engedélyezte az üzletet.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Xaels
félisten
Nem a névről hanem a külsőről beszéltem. A Desire és Desire S / HD azért nem nézett ki ugyanúgy Ugyanez igaz a Galaxy szériára is, azért van észrevehető különbség köztük.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Rickazoid
addikt
Néha azért megemlítik egy-két hírnél, hogy folyamatban van a dolog, egyébként év végére kiderül, addigra kell lezárulnia elvileg a kivásárlás véglegesítésének. Én személy szerint remélem, hogy senki nem tud komolyan beleszólni és megtörténhet. Jót tenne az Androidnak is és a versenynek is.
Az Arc HD egyébként jónak ígérkezik, remélem valami szép nagy kijelző kerül e mellé a felbontás mellé és a burkolat fém lesz, a kijelzőre meg Gorilla Glass kerül (ezt mondjuk szerintem vehetjük biztosra ebben a kategóriában). És úgy lehet meglenne, hogy mit veszek jövő nyár tájékán a Neo helyett (hacsak addigra nem lesz egy jobb, akár Google [Motorola Mobility] ajánlat).
Erkölcstelen csíkot húzni a másik krumplifőzelékébe csak azért, hogy legyen egy szünet.
-
Dr.Anonymus
addikt
figyu én nem tudom mire alapozod az infoidat a htc-vel kapcsolatban, de erre ránézhetnél:
-
torois83
csendes tag
Szeritnem amint megtörténik a szakítás az Ericssonnal, vége is a Sony Ericsson márkanévnek. A Sony egy nagy brand, nem fog egy másik céget nyomni még a neve után.
Semmi másra nem gondolok még egynelőre, csak az árcimkézésre, a játékkonzol meg a többi kütyű összevonása valószínű hosszabb időt fog igénybe venni.
De a név az szerintem amint végbemegy a vásárlás (év vége, jővő év eleje..?) változni fog Sonyra.
Magánvélemény, de igy szerintem sokkal jobb is! -
Remus389
veterán
értem
a samuval meg folyamatos garanciális gondjaim voltak, 1-1,5 év és tuti szervizbe kell vinni a telót ez mondjuk érdekes, mert nálunk ami samsung volt, azzal sohase volt gond és viszonylag jó áron volt, minőségi problémák nélkül(tévé, mikro, porszívó)
telefonok:
nálunk van egy 7 éves Samu E310 használatban(!), 2004 szeptembere óta anyukám örökölte tőlem, én 2 évig büntettem, semmi gond(illetve 4,5 év után egy akkucsere kellett), van egy másik 2 éve(nem tudom pontosan milyen, hugomé, semmi gond, nagymamámnak 3 évig volt flippes samuja semmi gond
bátyámnak 3/4 éve van meg a Samu Monte (az alsókategóriás szétcsúsztathatós), semmi gond
SGS1 előtt 4 hónapig Samu érintős Montém volt, semmi gond
nekem pedig 1 éve SGS1 semmi gond, pedig már párszor jól leejtettem
nekem pont a Samuval kapcsolatban a megbzhatóság és minőség jó áron, jut eszembe
igaz kicsit távol keleti, meg műanyag, meg túlszaturált kijelzők, csicsák, de akkoris jók szerintem
[ Szerkesztve ]
-
mrlujoak
veterán
Tényleg?!
Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S plus.
Enci1983:
"A Google is felvásárolta a Moto mobilrészlegét, a név mégsem változott. Nem lett Motogle se nem GoMoto."
Ha jól emlékszem ezt a felvásárlást megvétózta valamelyik bizottság/szervezet/hatóság...
Azóta meg nem olvastam újabb híreket...Mindemellett a SONY felvásárlását is helyben kell még hagynia hatályos szervezetnek, és csak azután mehet a buli...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Sefter
veterán
a HTC supportjával van gondom, amiért SOHA többet nem veszek tőlük semmit...megveszel egy csúcstelefont (igen magas kezdőáron) és ~6 hónap múlva már nincs rá support, mert kiadják a frissített változatát... a samuval meg folyamatos garanciális gondjaim voltak, 1-1,5 év és tuti szervizbe kell vinni a telót (volt 5-8 samsung telóm az elmúlt 6 évben)...
-
Enci1983
senior tag
Itt most nem ezen van a hangsúly, másrészt a tranzakció 1-2 hónapon belül megtörténik. Ne legyél már szőrszálhasogató szerintem érthető amit fennt írtam. Nem kell bonyolítani, minden marad a régiben csak a support lesz jobb.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
mrhitoshi
veterán
-
Remus389
veterán
nézd, nem kell leírni egy gyártót
a HTC-nek is volt igen kiemelkedő telója(pl HTC HD2, amit akkor az iphone-on kívűl senki se tudott megközelíteni)
vagy vegyük a Galaxy S2-t ami sokak szerint a legerősebb és legjobb okostelefon(az iphone-t megint ne keverjük bele)
minden gyártónak vannak jó és rosszabb időszakai, jó és rosszabb modelljei
nem értem ha kifogtál egy olyan HTC-t ami annyira nem tetszett, vagy Samsungból a sima sgs nem tetszett(mert műanyagból volt, mert ropogott, vagy laggolt(ez kiküszöbölhető) )
attól még miért ne lehetne jó telefon egy Galaxy S2, vagy Galaxy Nexus, SGS3?? vagy egy jövőben megjelenő faxa HTC?
az SE Arc vagy az kicsit jobb Arc S, nekem pl nagyon tetszik külsőre, ezzel a továbbfejlesztéssel pont a gyenge pontjait küszöbölik ki(kétmagos proci, kijelző is retina szintű lesz)
[ Szerkesztve ]
-
Enci1983
senior tag
válasz KillerKollar #3 üzenetére
A Google is felvásárolta a Moto mobilrészlegét, a név mégsem változott. Nem lett Motogle se nem GoMoto. Szerintem nem lesz ez másképp az SE-nál sem hisz ez csak egy leányvállalat ami csakis telefonok és azoknak kellékeivel foglalkozik. A Sony pedig folytatja a TV-k, DVD lejátszók stb gyártását úgy ahogy eddig is tette. De ez a vélemény szubjektív, ám az Arc HD-t nagy izgalommal várom . Nem érzem pletykának, pláne hogy az SE szerette mindig megszellőztetni a fejlesztéseit. Lásd egy éve, Arc. Neo és a Play, utóbbit még 1 hónappal a hivatalos bejelentés előtt is egy photoshop-pal készült telónak tartottak sokan.
Az ízlésem a lehető legegyszerűbb. Mindenből beérem a legjobbal.
-
kiskaktusz
addikt
és igen... akkor jönnek 2 magos SE-ok, ha lesz olyan rendszer, ami használja is a 2 magot... akár igaz, akár nem, februárban majd lesz legalább 1 ilyen 2 magos mobil bejelentés...
"Don't try to understand women... ...women understand women and they hate each other."
-
Sefter
veterán
válasz Oppenheimer #7 üzenetére
én is ezt tettem (ARC) egy HTC (desire) és egy Samsung után...a második kettőből nem kérek többet, köszönöm...
-
Remus389
veterán
hmm nem rossz ötlet
egy szép telefont továbbfejleszteni
-
Xaels
félisten
Rendben, szép telefon lett sokak szerint az ARC(szerintem nem nagy szám, élőben pláne nem). De ez már izzadság szagú: ARC, ARC S, ARC HD... Vannak ott komoly tervezőzsenik, tessék őket megfizetni és munkába állítani, tudnak ha akarnak alkotni.
PSN ID: Lord_Machine_X /// SYMPHONIC POSTAPOCALYPTIC REINDEER-GRINDING CHRIST-ABUSING EXTREME WAR PAGAN FENNOSCANDIAN METAL
-
Oppenheimer
nagyúr
Ezt választanám bármilyen samsung vagy htc helyett.
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
mrlujoak
veterán
Jájájájájáj, ez nagyon fájt...
"Erricson"
Jó lesz az Ericsson-nak is.
(látjátok, kedves engem lehurrogók, sokan még mossenemtudják... )
Egyébként meg a felvásárlás után a Sony Ericsson, mint teljes tulajdonú leányvállalat a SONY-é lett. (egyelőre lesz)
Ericsson szabadalmakkal is.A hírek arról szólnak, hogy a leányvállalat továbbra is gyártja a telefonokat, és majd valamikor elhagyásra kerülhet az Ericsson a névből.
Ezt majdan a többi, SONY multimédiás eszközeinek összevonási idejére vizionálják, így nem lehet meglepő ha még a jövő évi SE paletta SE logóval jön ki...Mivel mindez nincs kőbe vésve, ezért egyelőre Sony Ericsson mobilok jönnek továbbra is. Annyi változott, hogy egy tulajdonos lett.
[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Kiderül majd ha nem pletyka akár ütős cucc is lehet.
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
-
Oppenheimer
nagyúr
Istenem, miért kell minden egyes felvásárlásnál azt hinni, hogy a hír megjelenésének pillanatában már le is zárult?
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.lovemap.lovemapandroid
-
KillerKollar
őstag
Nem úgy volt hogy Erricson már nincs csak Sony mert felvásárolták őket?
-
tjb007
nagyúr
Hihetőnek hihető de csak egy pletyka ami vagy igaz vagy nem.
Majd februárban kiderül.(#3) KillerKollar
Menjünk szépen sorban.
Az Ericsson köszöni szépen jól van, senki sem vásárolta fel, a Sony csak a Sony Ericsson vegyesvállalat Ericsson -hoz tartozó részét vásárolja/vásárolta meg.
A nevet meg még használni fogják.[ Szerkesztve ]
-
HARDVERAPRÓD
Ez pozitiv de meglesz hozzá a megfelelő akku kapacitás is?
http://phmegbizhatosag.atw.hu/phtabla.php?nev=domperke
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest