- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- One mobilszolgáltatások
- Xiaomi Redmi Note 5 Global
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"A Sony 1,05 milliárd eurót fizet az Ericssonnak a mobiltelefonokat gyártó vegyesvállalat 50 százalékos tulajdonrészéért, ezzel a Sony Ericsson a japán cég 100 százalékos tulajdonába kerül és annak leányvállalataként működik tovább, ameddig nem integrálják a PlayStationökkel és VAIO PC-kkel is foglalkozó Networked Products részlegbe. A Sony célja, hogy egy egységes és kiterjedt kínálatot építsen ki tartalomfogyasztásra és tartalomelőállításra alkalmas készülékekből mint amilyenek a tabletek, okostelefonok, PC-k és játékkonzolok."
Többek között erre utaltam, hogy egyelőre marad a SE logó és név akkor is, ha már minden jogi hercehurca is lezárult...
Ez pedig lehet 2012 eleje, de akár még később is.
(#24) lordfreyr:
Én is nyomon követem a Google-Motorola összeborulást, egyelőre viszont csak annyi a hír, hogy valamelyik hatóság nem engedélyezte az üzletet.
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
Tényleg?!
Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S plus.
Enci1983:
"A Google is felvásárolta a Moto mobilrészlegét, a név mégsem változott. Nem lett Motogle se nem GoMoto."
Ha jól emlékszem ezt a felvásárlást megvétózta valamelyik bizottság/szervezet/hatóság...
Azóta meg nem olvastam újabb híreket...Mindemellett a SONY felvásárlását is helyben kell még hagynia hatályos szervezetnek, és csak azután mehet a buli...
[ Szerkesztve ]
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
mrlujoak
veterán
válasz KillerKollar #3 üzenetére
Jájájájájáj, ez nagyon fájt...
"Erricson"
Jó lesz az Ericsson-nak is.
(látjátok, kedves engem lehurrogók, sokan még mossenemtudják... )
Egyébként meg a felvásárlás után a Sony Ericsson, mint teljes tulajdonú leányvállalat a SONY-é lett. (egyelőre lesz)
Ericsson szabadalmakkal is.A hírek arról szólnak, hogy a leányvállalat továbbra is gyártja a telefonokat, és majd valamikor elhagyásra kerülhet az Ericsson a névből.
Ezt majdan a többi, SONY multimédiás eszközeinek összevonási idejére vizionálják, így nem lehet meglepő ha még a jövő évi SE paletta SE logóval jön ki...Mivel mindez nincs kőbe vésve, ezért egyelőre Sony Ericsson mobilok jönnek továbbra is. Annyi változott, hogy egy tulajdonos lett.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest