- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Bemutatta a Helio G200-at MediaTek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Nem állnak jól az Apple Watch számai
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"A Sony 1,05 milliárd eurót fizet az Ericssonnak a mobiltelefonokat gyártó vegyesvállalat 50 százalékos tulajdonrészéért, ezzel a Sony Ericsson a japán cég 100 százalékos tulajdonába kerül és annak leányvállalataként működik tovább, ameddig nem integrálják a PlayStationökkel és VAIO PC-kkel is foglalkozó Networked Products részlegbe. A Sony célja, hogy egy egységes és kiterjedt kínálatot építsen ki tartalomfogyasztásra és tartalomelőállításra alkalmas készülékekből mint amilyenek a tabletek, okostelefonok, PC-k és játékkonzolok."
Többek között erre utaltam, hogy egyelőre marad a SE logó és név akkor is, ha már minden jogi hercehurca is lezárult...
Ez pedig lehet 2012 eleje, de akár még később is.
(#24) lordfreyr:
Én is nyomon követem a Google-Motorola összeborulást, egyelőre viszont csak annyi a hír, hogy valamelyik hatóság nem engedélyezte az üzletet.
-
mrlujoak
veterán
Tényleg?!
Galaxy S, Galaxy S2, Galaxy S plus.
Enci1983:
"A Google is felvásárolta a Moto mobilrészlegét, a név mégsem változott. Nem lett Motogle se nem GoMoto."
Ha jól emlékszem ezt a felvásárlást megvétózta valamelyik bizottság/szervezet/hatóság...
Azóta meg nem olvastam újabb híreket...Mindemellett a SONY felvásárlását is helyben kell még hagynia hatályos szervezetnek, és csak azután mehet a buli...
-
mrlujoak
veterán
válasz
KillerKollar #3 üzenetére
Jájájájájáj, ez nagyon fájt...
"Erricson"
Jó lesz az Ericsson-nak is.
(látjátok, kedves engem lehurrogók, sokan még mossenemtudják...
)
Egyébként meg a felvásárlás után a Sony Ericsson, mint teljes tulajdonú leányvállalat a SONY-é lett. (egyelőre lesz)
Ericsson szabadalmakkal is.A hírek arról szólnak, hogy a leányvállalat továbbra is gyártja a telefonokat, és majd valamikor elhagyásra kerülhet az Ericsson a névből.
Ezt majdan a többi, SONY multimédiás eszközeinek összevonási idejére vizionálják, így nem lehet meglepő ha még a jövő évi SE paletta SE logóval jön ki...Mivel mindez nincs kőbe vésve, ezért egyelőre Sony Ericsson mobilok jönnek továbbra is. Annyi változott, hogy egy tulajdonos lett.
Új hozzászólás Aktív témák
ma HD kijelzőt és 1080p felbontású HD videók rögzítésére alkalmas kamerát kaphat a Sony Ericsson karcsú multimédiás mobilja.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77B3 - 77" OLED - 4K 120Hz & 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - 700 Nits
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
- LG 45GR65DC-B - 45" Ívelt 1500R / 5120x1440 / 200Hz 1ms / Adaptive Sync / AMD FreeSync / HDR 600
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest