- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Légies iPhone halvány színei
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
cyberkind
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #27 üzenetére
PC-sel már siker lett.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #18 üzenetére
Phaszt érdekel a kvantum bré, Alan Wake 2-t a népnek!
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Oké, akkor bocsánat. Így szimplán nem értem, hogy felejtetted el.
(nem, én nem feltételezek ilyet másokról, azért annyira nem volt bonyolult a történet...)
Egyébként tényleg nem akartalak ezzel megbántani, egyszerűen rengeteg ilyen hsz-t olvastam a játék kapcsán. Szerintem a játékosok több, mint fele tényleg nem veszi a fáradságot, hogy elolvasson mindent.
Még az lehet, hogy nem szereted annyira az időutazás témát, mint mondjuk én, így nem volt akkora hatással rád.kolopele: Igen, elég meredek boss fight. Hardon egy támadással darált be, nagyon oda kellett figyelni, nekifutottam vagy 15-20-szor én is.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
"Őszintén szólva ennek már nem is emlékszem a sztorijára"
Pff... Igen, gyanítom elég sokan vannak, akik csak gyorsan végigrohannak rajta az e-mailek olvasgatása (sőt, videók megtekintése) nélkül. Az a véleményem, hogy ők nem a Quantum Breakkel játszottak.
Ha mindent elolvasol/megnézel benne, akkor ezt a játékot szerintem nem lehet elfelejteni. Maximálisan ajánlott minden információmorzsán átrágni magad benne, mert úgy kerek a történet szerintem.
Én sem találkoztam buggal egyébként, bár én a steames változatot játszottam 3-4 hónapja.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Eladó Használt Steam Deck OLED 1 TB
- PlayStation Portal - 3 hónap Bolti Garanciával
- PlayStation Portal
- XBOX ONE/Series kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Bowers/Wilkins Px7 S2 fejhallgatók
- Samsung Galaxy A32 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 6, Samsung Galaxy Watch 7, Samsung Galaxy Watch Ultra
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest