- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Yettel topik
- Légies iPhone halvány színei
- Huawei Watch Ultimate - dizájnultimátum
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Magisk
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
gianni85
veterán
Készüljön, és jöjjön PS4-re is
-
cyberkind
félisten
válasz
bLaCkDoGoNe #27 üzenetére
PC-sel már siker lett.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
-
oriic
HÁZIGAZDA
Csak tisztázzunk egy dolgot. Sokan Alan Wake folytatást akarnak, ami tök ok, de ezt nem a Remedy fogja elsősorban eldönteni, ugyanis a játék jogai a Microsoftnál vannak.
-
utomi
senior tag
És akkor ha 50en leirjátok ugyanazt a faszságot akkor szerinted meg fog történni? Egyrészt az Alan Wake bár korrekt game de csak egy Max Payne más köntösbe! Nem volt különösebb siker sajnos így még kevesebb indok a 2. Részre. Nyilván a QB ugyanúgy exkluzív lesz tehát az MS pénzeli,tehát bizonyára ha lesz akkor csakis ez jöhet szóba. Inkább a Rockstar csinálna már egy Max Payne 4et a sok buzi GTA helyett!😂
-
XuChi
addikt
Inkàbb AW 2-t kellene kiadni.
Ennek az első része nálam 3 óra tömény unalom után a kukában végezte. Full gagyi volt az egész!!
-
cyberkind
félisten
Ez is jöhet mert nem volt rossz az első része, de katasztrófa volt PC-n a DX12-es mód, az átvezetők meg pláne, hülyeség volt ezeket a filmeket a játékba tenni de jöhet, persze az Alan Wake 2 lenne a lényeg de az szerintem túl Half Life kategória.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
válasz
Fitzgerald #20 üzenetére
True dat.
-
Fitzgerald
veterán
válasz
bLaCkDoGoNe #18 üzenetére
Phaszt érdekel a kvantum bré, Alan Wake 2-t a népnek!
-
mg1992mg
őstag
Szerintem beállok az előttem szólók közé, hogy én is imádtam az első részt. Ott figyel a polcon a Timeless Collectors Edition, és nagyon imádtam minden egyes percét a játéknak.
-
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #10 üzenetére
Ha minden igaz, pont a legnagyobb hibáját próbálják javítani, nevezetesen hogy még nincs folytatása.
-
törölt tag
Kell feltétlenül egy második kör a végtelen unalom tengerén. Hátha majd most siker lesz!
-
kolopele
nagyúr
Mondjuk annyiszor nem haltam meg egy játék során sem mint a két utolsó Far Cry esetében, ott a küldetések során is előfordult hogy 20-30 - szor kezdtem újra, de valamiért (főleg az új) nagyon nem hagyta magát abbahagyni vagy feladni, pedig néha már herótom volt a sok lopakodásoktól
-
DaveHutt
őstag
Az első rész számomra hibátlan volt, mind játékmenetben, mind sztoriban egy évvel a megjelenés után. Várom a folytatást!
-
Crytek
nagyúr
Humble monthly majd ezt is celebrálja jöhet
-
Jó lenne ha az első rész hibáit javítanák.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Oké, akkor bocsánat. Így szimplán nem értem, hogy felejtetted el.
(nem, én nem feltételezek ilyet másokról, azért annyira nem volt bonyolult a történet...)
Egyébként tényleg nem akartalak ezzel megbántani, egyszerűen rengeteg ilyen hsz-t olvastam a játék kapcsán. Szerintem a játékosok több, mint fele tényleg nem veszi a fáradságot, hogy elolvasson mindent.
Még az lehet, hogy nem szereted annyira az időutazás témát, mint mondjuk én, így nem volt akkora hatással rád.kolopele: Igen, elég meredek boss fight. Hardon egy támadással darált be, nagyon oda kellett figyelni, nekifutottam vagy 15-20-szor én is.
-
kolopele
nagyúr
Tényleg jó játék volt, de a mai napig nem sikerült legyőznöm a végén azt a mocskot. Az Old Blood óta ez a második olyan játék ahol ez megtörtént
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
"Őszintén szólva ennek már nem is emlékszem a sztorijára"
Pff... Igen, gyanítom elég sokan vannak, akik csak gyorsan végigrohannak rajta az e-mailek olvasgatása (sőt, videók megtekintése) nélkül. Az a véleményem, hogy ők nem a Quantum Breakkel játszottak.
Ha mindent elolvasol/megnézel benne, akkor ezt a játékot szerintem nem lehet elfelejteni. Maximálisan ajánlott minden információmorzsán átrágni magad benne, mert úgy kerek a történet szerintem.
Én sem találkoztam buggal egyébként, bár én a steames változatot játszottam 3-4 hónapja.
-
bLaCkDoGoNe
veterán
+1
Mondjuk bugos nem volt (én Xboxon játszottam vele), de az Alan Wake sokkal jobbra sikerült szerintem is. Őszintén szólva ennek már nem is emlékszem a sztorijára ill. nem éreztem késztetést sem arra, hogy egynél többször végigtoljam. (Az Alan Wake-et egymás után háromszor játszottam végig.)
-
GeryFlash
veterán
Remélhetőleg nem lesz olyan állati bugos és lapos játékmenetű mint az első. Őszintén szólva egy Alan Waket jobban várnék, annak a hangulata sokkal jobban adta.
-
törölt tag
Az egyik legjobb időutazós sztori az utóbbi időből és rengeteg potenciál van a folytatásban (amellett, hogy azért viszonylag korrekten le van zárva az első rész). Nagyon remélem, hogy igaz a hír.
-
.LnB
titán
Ejj, ezt se (az elsőt) ártani már végigtolni legalább egyszer, ha már megvettem anno.
-
djsiegfried
tag
aztaQ!!
Remélem igaz. Imádom az első részt!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Mobil flották
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Telekom mobilszolgáltatások
- Autós topik
- Linux kezdőknek
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Kempingezés és sátrazás
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- További aktív témák...
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 1TB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- PlayStation 4/5 kontroller analóg cseréje HALL TMR érzékelősre, 1 év garancia!!! Nincs többé drift!!
- Playstation 5 lemezes + gyári kontroller töltő dokk eladó (CFI-1116A)
- Legion Go 8APU1
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- Telefon felvásárlás!! Huawei P20 Lite/Huawei P20/Huawei P30 Lite/Huawei P30/Huawei P30 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 10600KF 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Samsung S23 Ultra 256GB Állapot: 10/10 6 Hónap Jótállás!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest