- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Szivárognak a Vivo X300 kameraadatai
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
válasz
Jeanne d'Arc #10 üzenetére
Ha minden igaz, pont a legnagyobb hibáját próbálják javítani, nevezetesen hogy még nincs folytatása.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #7 üzenetére
Oké, akkor bocsánat. Így szimplán nem értem, hogy felejtetted el.
(nem, én nem feltételezek ilyet másokról, azért annyira nem volt bonyolult a történet...)
Egyébként tényleg nem akartalak ezzel megbántani, egyszerűen rengeteg ilyen hsz-t olvastam a játék kapcsán. Szerintem a játékosok több, mint fele tényleg nem veszi a fáradságot, hogy elolvasson mindent.
Még az lehet, hogy nem szereted annyira az időutazás témát, mint mondjuk én, így nem volt akkora hatással rád.kolopele: Igen, elég meredek boss fight. Hardon egy támadással darált be, nagyon oda kellett figyelni, nekifutottam vagy 15-20-szor én is.
-
törölt tag
válasz
bLaCkDoGoNe #5 üzenetére
"Őszintén szólva ennek már nem is emlékszem a sztorijára"
Pff... Igen, gyanítom elég sokan vannak, akik csak gyorsan végigrohannak rajta az e-mailek olvasgatása (sőt, videók megtekintése) nélkül. Az a véleményem, hogy ők nem a Quantum Breakkel játszottak.
Ha mindent elolvasol/megnézel benne, akkor ezt a játékot szerintem nem lehet elfelejteni. Maximálisan ajánlott minden információmorzsán átrágni magad benne, mert úgy kerek a történet szerintem.
Én sem találkoztam buggal egyébként, bár én a steames változatot játszottam 3-4 hónapja.
-
törölt tag
Az egyik legjobb időutazós sztori az utóbbi időből és rengeteg potenciál van a folytatásban (amellett, hogy azért viszonylag korrekten le van zárva az első rész). Nagyon remélem, hogy igaz a hír.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Konkrét moderációval kapcsolatos kérdések
- Kuponkunyeráló
- Hálózati / IP kamera
- Gitáros topic
- E-roller topik
- Cyberpunk 2077
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Motorola G86 - majdnem Edge
- További aktív témák...
- Sony PlayStation 4 (PS4) Játékkonzol - Final Fantasy XV Day One Edition játék!
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol extrákkal garanciával hibátlan működéssel
- Legion Go 8APU1
- PlayStation Portal
- Beszámítás! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A13 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Xiaomi Redmi Note 11 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest