- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy sokan furcsálják ezt, de én nem tudom gyászolni a számomra ismeretlen embereket
Végre még valaki rajtam kívül!
Én sem gyászolom, de sajnálom, hogy már nincs...én szeret(t)em a zenéjét. És nagyon sajnálom, hogy nem juthattam el egy koncertre. Kb. 1-2 hónapja mondtam, hogyha még valaha jön Magyaroszágra, akkor biztos, hogy veszek jegyet. Nem vagyok koncertre járó, de őt látani akartam élőben. Erre jól keresztűl húzta a számításaimat...
-
TazLeacher
nagyúr
Ez azért már kicsit más szemszögű látásmód, mint az előző hsz. De neked is azt tudom írni, hogy nap, mint nap hallnak meg remek emberek. De nekem miért kellene egy számomra csak egy nevet jelentő egyént gyászolni? Amikor meghalt Colin McRea, őt is sokan gyászolták, mégis napnta hány ember hal meg autóbalesetben?
-
TazLeacher
nagyúr
Te most direkt kötekedsz velem?
Ismerted mindegyiküket személyesen és tudod róluk hogy világéletükben léhűtő senkik voltak?
Miért kell kiforgatni a szavaimat? Hol írtam olyat, hogy léhűtő senki? Én pl. úgy gondolom lényeigien nem járultam hozzá a világ bárminemű fejlődéséhez, vagy kultúrájához, de nem tartom magam léhűtő senkinek.
Akkor Te most miért nem gyászolsz? Ma biztos meghalt valaki, aki remek apa, mesterember, mentős, vagy épp csak simán őszinte ember volt. Ismered őket személyesen, vagy bárhogy? Nem. Akkor miért kellene gyászolni? Úgy gondolom MJ hozzátett valamit a világhoz, és lehet (nem biztos, javíts ki ha tévedek!)) hogy kicsi többen ismerték, mint a szökőárban elhunyt bármelyik kisgyereket. Miért várod el, hogy az emberek vadidegeneket gyászoljanak? Mindennap meghal valaki (nem is kevesen), így gondolom, Te mindennap gyászolsz...
-
TazLeacher
nagyúr
Ha csak ilyenek tudsz írni, szerintem inkább maradj csönben.
1. A szökőár áldozatai mit is tettek le az asztalra? Naponta tudod hányan halnak meg? Ennyi erővel minden nap ki lehetne írva, hogy RIP! Lehet jobban édekli az embereket egy olyan ember halála akit "imernek", mint egy arcatlan statisztikai adaté?
2. Nagy tévedében vagy, mert pont az ilyen emberek pedofilozták le, és nem azok, akik most sajnálják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera - eladva luna19, értékelésre vár
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RX 7600 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Epson Workforce DS-530II Dokumentum szkenner
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Apple Watch SE 2 44mm, Újszerű, 1 Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest