Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
TazLeacher #43 üzenetére
Csak nyugi.
-
válasz
TazLeacher #28 üzenetére
Tényleg érdekelne már egy hivatalos adat, rá is keresek.
Engem legalább annyira meghat a napi éhezők száma, amint MJ halála. -
mephi666
nagyúr
válasz
TazLeacher #29 üzenetére
a vitátokhoz hozzátennék annyit, hogy nekem sem volt személyes kedvencem MJ, de elismerem, hogy a pop asztalán rengeteget tett le... (most anyósjelöltéknél egy korábbi válogatás-dvd-je megy... nem lehet megunni a számait) meghatározó egyén volt... és emellett marhasokat adakozott... rengetegen köszönhetik neki az életüket... ezt sem szabad elfelejteni... meg most hallottam olyanokat is, hogy amelyik gyerek vádolta molesztálással, az igaz sem volt, csak le akarták húzni... voltak hülye dolgai... mindenkinek vannak... de sokkal többet tett le zenében is meg általánosságban azért, hogy a világ jobb legyen, mint amennyit mi fogunk valaha is együtt...
-
elit_hun
őstag
válasz
TazLeacher #29 üzenetére
Ugyan olyan szemszögű, csak az előzőt kicsit gyorsan írtam meg, és hülyén fogalmaztam. Tudom, hogy sokan furcsálják ezt, de én nem tudom gyászolni a számomra ismeretlen embereket (aka nem ismerem őket személyesen stb...). Persze sajnálni sajnálom őket, de többet nem tudok tenni. Aki akarja, az gyászolja, csak nem értem azt a sok embert, akik mondogatják, hogy sírnak a halála miatt...
-
elit_hun
őstag
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
Miért maradjak csöndben? Mert idegesít ez a hype? Egy híresség "haverja" se állt ki mellette, amikor voltak a perei, ehhez képest most, hogy meghalt, Madonától az utolsó kis hitler imitátorig mindenki őt sajnálja meg őt siratja
Én soha sem mondtam, hogy pedofil lett volna. Amúgy a több 100k ember között voltak tűzóltók, mentősök stb-k is, akik nap mint nap más emberek életét próbálták megmenteni, ők is igazán megérdemeltek volna egy RIP-et msn-en, ha Jacko is megérdemelt...
Én is sajnálom, egy nagyon nagy tehetség volt, akit tönkretett az, hogy 8 évesen már minden lépését figyelte a média, és gyak nem volt gyerekkora, akárki tönkremenni akkora stressz alatt, mint őÉn meg csak azért is drukkolok neki, hogy egy jó játékot csináljanak, mert ő megérdemli
Sőt, az lenne a legjobb, ha lenne benne egy kis fekete humor is, de nem hiszem hogy beletennének
iért várod el, hogy az emberek vadidegeneket gyászoljanak? Nekem MJ vadidegen volt, nem ismertem személyesen, csak a zenéit/klippjeit ismertem, aka nem fogom gyászolni.
-
Skizz
addikt
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
A szökőár áldozatai mit is tettek le az asztalra?
Ismerted mindegyiküket személyesen és tudod róluk hogy világéletükben léhűtő senkik voltak? Attól hogy valaki nem éneklésből meg táncból él meg és nem lesz világhíres, kaparhat 10 körömmel és kurvasokat kell dolgoznia hogy megéljen a családjával együtt.
-
válasz
TazLeacher #19 üzenetére
Ha jól rémlik ~5000 ember hal éhen/olyan betegségben amire filléres gyógyszer létezik, naponta. Nem tudom mennyire megbízható ez az adat.
-
szasanyi
félisten
válasz
TazLeacher #8 üzenetére
Hát az érdekes lesz... és elég fürgének kell majd lenni hozzá.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Új, bontatlan dobozos Nintendo Switch 2 Mario Kart World játékkal, 2 év gyári Nintendo garanciával
- 2 db PlayStation Move motion controller + PlayStation Eye kamera
- Xbox Series X, újrapasztázva, tisztítva, dobozában, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- PS5 Digital Edition (+ajándék néha liftinggelős kontroller)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i7-8GEN I 16GB I 256GB I 14" WQHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Geforce GTX 1050, 1050 Ti, 1060, 1650, 1660 - GT 1030 - Low profile is (LP)
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i3-6GEN I 4GB I 128GB SSD I 15,6" I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged