- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Redmi Watch 5 - formás, de egyszerű
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Magisk
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
Új hozzászólás Aktív témák
-
TazLeacher
nagyúr
Tudom, hogy sokan furcsálják ezt, de én nem tudom gyászolni a számomra ismeretlen embereket
Végre még valaki rajtam kívül!
Én sem gyászolom, de sajnálom, hogy már nincs...én szeret(t)em a zenéjét. És nagyon sajnálom, hogy nem juthattam el egy koncertre. Kb. 1-2 hónapja mondtam, hogyha még valaha jön Magyaroszágra, akkor biztos, hogy veszek jegyet. Nem vagyok koncertre járó, de őt látani akartam élőben. Erre jól keresztűl húzta a számításaimat...
-
TazLeacher
nagyúr
Ez azért már kicsit más szemszögű látásmód, mint az előző hsz. De neked is azt tudom írni, hogy nap, mint nap hallnak meg remek emberek. De nekem miért kellene egy számomra csak egy nevet jelentő egyént gyászolni? Amikor meghalt Colin McRea, őt is sokan gyászolták, mégis napnta hány ember hal meg autóbalesetben?
-
szasanyi
félisten
Ez is egy vélemény, de nem mindenki azonosul vele... ha másért nem, hát azért, mert ezt nem lehet tudni. És itt inkább arról van szó amit létrehozott és képviselt, nem pedig konkrétan az egyedről, mint MJ. És nem mindenki olyan, mint amire a hsz-ed utolsó részében célzol, mert nem mindenki hitte el, hogy Jacko olyan. Megjegyzem: a bíróság is ártatlannak nyilvánította, feltételezem nem alaptalanul.
-
TazLeacher
nagyúr
Ha csak ilyenek tudsz írni, szerintem inkább maradj csönben.
1. A szökőár áldozatai mit is tettek le az asztalra? Naponta tudod hányan halnak meg? Ennyi erővel minden nap ki lehetne írva, hogy RIP! Lehet jobban édekli az embereket egy olyan ember halála akit "imernek", mint egy arcatlan statisztikai adaté?
2. Nagy tévedében vagy, mert pont az ilyen emberek pedofilozták le, és nem azok, akik most sajnálják...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- PlayStation Plus Premium 24 hónapos előfizetés , egyenesen a Sony-tól!
- PS5 Slim Disc 1TB 2026.10.08 GARANCIA
- Beszámítás! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezeskonzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Xbox Series X, dobozában, kitisztítva+újrapasztázva, 6 hó teljeskörű gar., Bp-i üzletből eladó!
- PS4 játékok garázsvásár sok kedvezménnyel
- Bomba ár! Dell Latitude 3540 - i5-4GEN I 4GB I 500GB I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- HP Rack szerverek és tartozékok egyben vagy külön-külön
- 0% THM részletfizetés, beszámítás! ÚJ 27% 3 év AMD RX 7900 XT / 7900 XTX készletről KAMATMENTESEN!
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- REFURBISHED és ÚJ - HP Thunderbolt Dock G2 230W docking station (3TR87AA)
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged