- Motorola G86 - majdnem Edge
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Google Pixel topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- One mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
[Re:] Készül a Lenovo P780
Új hozzászólás Aktív témák
-
mr.perfect
tag
válasz
kascador #3991 üzenetére
Nekem is a vibe_1347-el küldte a minideal és rootolt is volt.. szóval valahogy biztos lehet rootolni. Sajna több progi titaniumbackup-al történt visszatöltés után valahogy elvesztette a rootot. Amúgy a needrom oldalán azt írják, hogy a vroot-al sikerült a root ahogy cool13 is írja feljebb
apropó: ezt: "VIBE_ROM_FLASH_1.0.5_SETUP" honnan szerezted? mert a viberom oldalán én csak a rom-ot látom letölthetőnek -
cool13
őstag
válasz
kascador #3991 üzenetére
Framaroot-ot próbáltad? Megnézted Root Checkerel hogy tényleg nem rootolt? Ezeket felteheted apk formában és úgy telepítsd ha nincs Play. Meg próbáld meg szintén apk formában feltenni az Mobileuncle tools-t. Azzal talán lehetne recovery-t cserélni. Más ötletem nincs. De én nem is értek hozzá. Vannak itt profik.
-
farkas.janos
csendes tag
válasz
kascador #3984 üzenetére
Windows 7- en vcom driver telepitesere a kovetkezo keruloutat hasznaltam: eszkozkezeloben megtalalhatoak a korabban latott eszkozok is a menuben.. Szoval: indits eszkozkezelot es utana dugd ossze a gepet a telefonnal bekapcsolva, kikapcsolva, factory, meta modban. Ezek utan huzd le, kapcsold ki, fekudj a reset- re 5-10 mp-re es tedd felre. Az eszkozkezelo menujeben jeresd meg a regebbi hardver-ek (vagy ehhez hasonlo menupontot). Itt csak kikeresed a neked szuksegeset es a korabban tobb helyen reszletezett modon manualisan megadod a dtiver-t. Annyi a kulonbseg, hogy nem kell elkapnod azt az 1-2 mp-et amikor osszedugod.
-
beg
veterán
válasz
kascador #3984 üzenetére
Nem a telefon zsákutca szerintem... VIBE-ot hogy tetted rá? Recoveryd van? Mentésed van? Flashtools kapcsolat nélkül romot feltenni bátor dolog, ez lehet az eredménye, mert utána nincs mihez nyúljál.
Kezd onnan, hogy valahogy bírd működésre a flashtoolt. Összefoglaló leírás illetve itt a fórumban win8 driver szóra keresés erősen ajánlott előtte. Az összefoglalóból indulj el onnan, hogy root és backup, utána cwm felrakása. -
válasz
kascador #3984 üzenetére
nem lehet rootolni továbbra sem semmilyen módszerrel.
Ha felteszed a megfelelő CWM-met és lefuttatsz egy root-oló zip-et, akkor elég nagy eséllyel root-olt lesz.
Ezek után MTKDroidtools-zal lehet kínaszoftot eltávolítani, minekutána CWM-ből meget fel a googleapps (gapps). (CWM-ből is lehet kínaszoftot eltávolítani)
Elméletileg eme fentebb leírtak biztosítani fogják számodra a root és google szolgáltatások jelenlétét és működését a telefonon. -
cool13
őstag
-
kascador
csendes tag
válasz
kascador #3980 üzenetére
Felugrott, az illesztőeszközt feltelepítettem a "usb_driver_SW_Rom_P770" mappából és kiírta sikeres. A lenovo drivert is feltelepítettem. Ilyenkor az eszköz kezelőben látnom kellene valamit? Flash Tools-al szeretnék a telefonra egy alap lenovo romot feltelepíteni, de hiába csinálom a lépéseket, a flash tools-t jól beállítottam, a telefont rácsatlakozás előtt kikapcsolt állapotba reset gomb megnyomásával csatlakoztattam, majd elengedtem és meg se nyikkant! Mi lehet a gond!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen videókártyát?
- Ilyen lesz az anime stílusú Neverness to Everness (NTE)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- KRESZ kérdések és válaszok
- Gumi és felni topik
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Parfüm topik
- További aktív témák...
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- Lenovo ThinkPad X270 (16) - i5-7300U, 16GB, 512GB SSD, 12" FULL HD
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i7 12700K 16GB DDR4 512GB SSD RX 6700 XT 12GB Rampage SHIVA Enermax 750W
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest