- Milyen okostelefont vegyek?
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Azonnali navigációs kérdések órája
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- One mobilszolgáltatások
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
Új hozzászólás Aktív témák
-
iknight
senior tag
A laptopomban van beépitett hsdpa modem, és ha a mobilnetet használom akkor a mobilnet simjét kéen beletenni és akkro nemtudnék telefonálni, szóval ez igy fdöglött... Az iphone nem volt instabil, és van elég tapasztalatom mindhárom elterjedt mobilrendszerben. Pl custum sw telepitésétől sme riadok vissza winmobil alatt meg semmi ilyen... Nekem volt tapasztalam mindkettővel, és azt tapasztaltam hoyg a windows mobilos telók programjai gagyik. A játék azért fontos, mert másban nem különböznek igazából. Psp nem kell mert nem akarok 5 cuccot magammal hurcolászni, és néha jóljön ha várni kell valamire vagy stbstb, elütni az időt. Majd próbáld ki egyszer, egy iphonet, tegyél rá mionden programot amit winmobilon használtál, és szinte midnenre van iphonenos alternativa, és akkro majd megltáod mi a külömbség a kettő között, érezni fogsz egy kis sinvonal és sebesség beli külömbséget...
-
rumos14
nagyúr
erdoke én azt mondom hogy iknight kolléga azért rátapintott vmire, hogy winmo-ra lehet 167 zenelejátszó progi, de egyik sem lesz olyan kúl mint az iphone gyári progi. hiába tudnak többet, ismernek több formátumot, stb., az átlagember számára az iphone zenelejátszó része egyszerűbb, áttekinthetőbb, használhatóbb lesz.
ja, én persze nem vagyok átlagember
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- Torrent meghívó kunyeráló
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Elektromos autók - motorok
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Olcsó laptop! Lenovo Ideapad R3 3250U / 8GB RAM / 128Gb SSD!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest