- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- iPhone topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
Új hozzászólás Aktív témák
-
updog
őstag
Ha valaki gondolkozik a Blade G-n: jól össze van rakva, de a hátlap elég vékony műanyag, leszedéskor kellett egy kicsit vigyázni. Normál méretű SIM-et kezel. Két app-al is néztem, ezek szerint giro a honlappal ellentétben nincs. 4.1.2-s Android fut rajta, a többi speckó stimmel.
Az 512 MB RAMot gyorsan megtölti, egy kicsit akadt amikor nyomkodás közben ment 5-6 app frissítése a háttérben.
A kijelző erős napfényben határeset, de látható, amúgy szép színei vannak, szerintem IPS, oldalról is jól látszik, nem invertálódnak a színek. Kamera és a vaku minősége nem rosszabb az átlagosnál. 480p-ben rögzít videót.
Az akksi le van ragasztva valami matricával, még nem csesztettem (nem tudom hogy warranty void-e
), így nem tudom hogy tényleg 2000 mAh-e.
19 óra alatt (incl. éjszaka) merült 50%-ot, kb. 100 MB Wifi / 30 MB 3G adatforgalommal, össz. 2.5 óra bekapcsolt kijelzővel (eddig főleg csak böngészés/letöltögetés volt).
A Hungária körút közepén egy villamosmegállóból telefonálva kicsit halk volt a partner, de ő nem panaszkodott
-
updog
őstag
válasz
sollabong #39 üzenetére
Én épp szemezek vele.
Az a baj hogy a specifikációk nem teljesen egyértelműek, semelyik "official" ZTE oldalon nem találtam róla semmit, és tesztek sincsenek még róla. Attól tartok, hogy ha ezzel is kivárok akkor úgy járok mint az Y300-al, hogy kiváló ár/érték, csak hiánycikk ( ha meg megveszem most akkor "hát ezt megszívtad" kategória
)
Mondjuk amennyi infót összeszedtem, a vas nagyjából megegyezik az Y300-al, csak a kijelző nagyobb egy kicsivel.
-
sollabong
csendes tag
Már van itthon is Blade G. Egyelőre csak a geomobilnál: http://www.geomobil.hu/2526/zte-blade-g/
Annyira nem is vészes az ára. "Csak" 7000-el drágább az Y300nál, amit meg sehol se kapni -
szkaroly
senior tag
Ezek az új készülékek jelenthetik azt hogy a Telenornál olcsóbb lesz a Blade III és esetleg kiszórják a régi készleteket?
-
Ed3r_X_
nagyúr
A Blade G-ben milyen proci lesz? Remélem nem S4 Play.
-
batai15
félisten
Ideje lenne ha a zte ezekkel a telókkal kilépne a budget kategóriából! A grandx et elnézve rájuk férne. Megalapozták a hírüket, szóval a minőség irányába mozduljanak el. Nem kell hogy sokkal olcsóbb telókat adjanak,de az igen hogy sokkal jobb telókat.
-
Mateosz
aktív tag
Az első Blade-ben is 512 MB ram volt...
-
Daani05
csendes tag
szerintetek érdemes várni a Blade G-re vagy inkább megvegyem most az Ascend Y300-at?
-
haris
őstag
Ajjaj megjött tjb007. Veled nem tudok vitázni
Pont a Te SoC kisokosodban kerestem a választ, de azt hittem még nincs frissítve ezért nem is linkeltem. De ezek szerint tévedtem. Nem tudom már hol olvastam, de akkor elnézést a fals infoért.
Visszavonom amit írtamSzerk ezt találtam, de akkor nem valós az info
-
prolad
addikt
A blade g egész jól néz ki,y300 ellenfél.
-
Bambalazs
senior tag
Minden amit találok Cortex-A9-re utal:
Jiayu G2S
Lenovo A800
Még az 1 GHz-en működő 6577 is A9-es.
Wikit hagytam utoljára, abban lehet bízni a legkevésbé... -
Matada2.3
veterán
Tetszik ez a grand s flex
-
haris
őstag
Ott a válasz az általad linkelt Tech2 cikkben:
"A Blade S 4,5″-os IPS kijelzőt kap majd, mint a Blade Q, azonban ez már 720×1280 pixel felbontású lesz, azaz HD-s. Emellett a hardver is erősebb lesz, de csak egy minimálisan. MediaTek MT6577T processzor lesz benne 1,2 GHz-es órajellel és két processzormaggal."Ez nekem azt jelenti, hogy a Snapdragon 8225Q a 4db 1,2GHz-es A5 magjával valamivel gyengébb, mint egy MTK 6577T a 2db 1,2GHZ-es A7esével.
Mondjuk nekem a 8225Q-ban az Andreno 203 nem tetszik. Már az egy magos Alca One Touch 995-ömben is Andreno 205 van, ami bizony nem egy nagy szám, ez alá menni 2013-ban
Szóval 4 mag ide vagy oda, engem nem hoz tűzbe. Mókusvakítás...
-
meganers
csendes tag
Már Szlovákiában is kapható: [link] Egyelőre még csak a "drága" boltok kínálják, szóval menni fog még ez az ár lejjebb is - bár én eleve az y300 környékére vártam...
-
kengyel
nagyúr
A ZTE is kezdi magát kiforrni ,a S nem is lett rossz
-
Arthuro_Adam
őstag
Kíváncsi leszek, hogy melyik gyártó lesz az első, aki visszalép, és 4 körüli kijelzőmérettel ad ki csúcshardveres telefont.
-
Moleman
addikt
A Blade S nem hangzik rosszul, de már nem cserélném le rá a V970-em.
(#12) Bambalazs
Meglepődnél, mit tud a kis "lassító". A GTA Vice City közepes beállításon szaggatás nélkül megy.(#17) Arthuro_Adam
Nem kell visszalépni, ott a Xiaomi Mi2S. A 4.3" még használható méret, szerintem. -
Pete55555
addikt
1700 helyett 2300? Ugyan már, akkor raknának bele 3500-asat, úgy sem lenne vastagabb 9mm-nél, és bírna 3 napot, de 2-t biztosan.
-
dokee78
félisten
válasz
sarkanyolo2 #13 üzenetére
Nem ronda az,igaz feketében szebb lenne.
-
sarkanyolo2
őstag
Blade G milyen ronda már??
-
stvnppp
senior tag
Tényleg kár a Blade G 512 MB Ramjáért. Mehetett volna 768.
Blade V jobbnak tűnik, de biztos drága lesz. -
KerA12
csendes tag
A Blade G már kapható egyes országokban mint pl szerbiában a Telenorban.Egy haverom már vett is egyet, nem vészes de az az adreno 203 meg a cortex a5...
http://www.telenor.rs/sr/Privatni-korisnici/eShop-Telefoni/Mobilni-telefoni/ZTE/Blade_G -
Weeman1
veterán
Egyre jobban tatszenek a kínai kütyük.
-
callmeakos
veterán
Most mondjátok hogy nektek elsőre nem ez jutott az eszetekbe
-
-
dokee78
félisten
Blade V-ről is jöhetne infó.
4x1,2GHz Cortex A5 mag
1GB RAM
4 inch 480x800 IPS
4.1.2 JB
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Kerékpársportok
- Melyik hordozható audiolejátszót (DAP, MP3, stb.) vegyem?
- iPhone topik
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- További aktív témák...
- Bitcoin miner Bitmain Antminer S9 S9I 13.5 - 14 Th 1250W eladó
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÚJ Lenovo LOQ 15IRX9 - QHD 165Hz - i7-13650HX - 16GB - 1TB - RTX 4060 - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest