Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• updog

őstag

válasz updog #40 üzenetére

Ha valaki gondolkozik a Blade G-n: jól össze van rakva, de a hátlap elég vékony műanyag, leszedéskor kellett egy kicsit vigyázni. Normál méretű SIM-et kezel. Két app-al is néztem, ezek szerint giro a honlappal ellentétben nincs. 4.1.2-s Android fut rajta, a többi speckó stimmel.

Az 512 MB RAMot gyorsan megtölti, egy kicsit akadt amikor nyomkodás közben ment 5-6 app frissítése a háttérben.

A kijelző erős napfényben határeset, de látható, amúgy szép színei vannak, szerintem IPS, oldalról is jól látszik, nem invertálódnak a színek. Kamera és a vaku minősége nem rosszabb az átlagosnál. 480p-ben rögzít videót.

Az akksi le van ragasztva valami matricával, még nem csesztettem (nem tudom hogy warranty void-e :) ), így nem tudom hogy tényleg 2000 mAh-e.

19 óra alatt (incl. éjszaka) merült 50%-ot, kb. 100 MB Wifi / 30 MB 3G adatforgalommal, össz. 2.5 óra bekapcsolt kijelzővel (eddig főleg csak böngészés/letöltögetés volt).

A Hungária körút közepén egy villamosmegállóból telefonálva kicsit halk volt a partner, de ő nem panaszkodott :)

Új hozzászólás Aktív témák