Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• tom956ster

aktív tag

Ez a piroskás pont jól néz ki, bár nekem sok az 5". Kellene, de kinek nem, ha ingyen vágnák hozzád? Ellenben vélhetően az ára alulról szagolja épp a 200k-t, így meg hagyjuk, inkább egy normális laptop...+ egy telefon... (persze az égész cumót sokkal nehezebb hurcolni, mint ezt a piroskát...

A "Gold" változat vicces, főles az árával... Amikor anno a Nokia elkezdett "Gold" telefonokat nyomatni, egyedileg sorszámozva, akkor abban hittem valahogy, persze csillagászati áron volt az is, de mégis jobban megvolt sztem az ember egy olyan "ékszerrel" amivel lehet telefonálni, de inkább csak feltűnési viszketegség kielégítő eszköz, mint egy ilyen "Gold" S4-el, amit gyakorlatilag nem mernék normálisan használni, mert félek, hogy megkarcolom, vagy leütöm a sarkát. Volt anno 8910 Nokiám, titánból, de a fekete változat. Egy gyűjtői darab volt és maradt is mindig, mert annyira féltettem, hogy nehogy megsérüljön, hogy inkább használni sem használtam. Akkor mi lenne az S4 Gold-al? Biztos van az a réteg, akinek ez kell, és nem tud aludni nélküle, de az nem én vagyok...

Új hozzászólás Aktív témák