- Légies iPhone halvány színei
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Egyesíti a Google az Android és a ChromeOS rendszereket
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Itt az igazság a Samsung állítólagos Android Auto alternatívájáról
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Kiszivárgott a Pixel 10 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Maxentius #94 üzenetére
Elég lenne, ha egy gyártó megtörné a jeget, és kihozna egy 4" alatti felsőkategóriás telefont, mindjárt kiderülne, hogy igazam van-e. Tíz éve is volt igény kisméretű telefonokra, ma is lenne, nem tudom ma miért ignorálják ezt a réteget.
Leginkább amúgy a képernyő melletti káva vékonyítására lenne szükség, ebben pl az s4 végre jó irányba mozdult, az s3hoz képest nagyobb a kijelző, de mégis kisebb lett. Így felőlem lehet 4" is a készülék. -
-
SkyLaci
őstag
válasz
zombinyul #78 üzenetére
az enyémen is van fólia, működik is frankón, viszont ha jön rá még egy vastagabb fólia a tok miatt akkor már a gombok nem működnek (nem tudom hogy védőfala nélkül menne-e) nem tudom mi lehet az oka, talán a kapacitív gombok direkt így vannak kalibrálva hogy kevésbé legyenek érzékenyek mint a kijelző, vagy a működési logikája más
-
Yeffy
veterán
na,így már mindjárt világosabb.
értelmét én se látom sokat, de nekem bőven elég az S3 8 megája, totttááál felesleges volt S4 13 MP-set rakni. inkább b_sztak volna bele nagyobb érzékelőt. de nyilván a számokat kell növelni, mert arra ugrik a sok ökör...
az utolsó mondatodban meg is válaszoltad a kérdést... -
Dilikutya
félisten
Az fantasztikus, hogy az S4 Mini megüti az S3 Mini szintjét, bár ennél szerintem több kéne egy friss utódtól.
Sajnos felső kategóriás telefont te már aligha veszel 4colos méretben, nagy valószínűséggel az Apple is meg fogja növelni a kijelzőt, mert az kell a csóri népnek. Szép dolog ez a minden évben nagyobb, gyorsabb dolog, de egy 5 colos telefont nem rakhatsz zsebre, arról nem is beszélve, hogy az én kezemnek már a 4,3-as SGS2 is ormótlan, volt a kezemben hétvégén, magam is gondolkodtam nemrég egy ilyen beszerzésén, de óriási. Egyszerűen értelmetlen, és hülyén néz ki mini tablettel telefonálni. -
válasz
Dilikutya #88 üzenetére
Akkor máshogy fogalmazok: adjanak már ki végre egy 3,5" - 4" közötti telefont felső kategóriás hardverrel, amelyen fizikai gombok vannak!
Az s3 minivel beßoptam, mert a kamerája valami rettenetesen trágya (még 720p videót sem tud, csak csalással, interpolálva), miközben a többi része kategóriájának megfelelő, nagy (ram, flash), gyors (proci, gps) és szép (kijelző, ház, stb). A hírek szerint a készülő s4 mini hozza az s3 mini szintjét, és talán ha az s2 raktárban visszamaradt 8MPixeles kameramoduljait belepakolják, akkor az már súrolja az elképzeléseimet. Csak kár, hogy 4,3" lesz, úgy látszik meg kell várnom az S4 Micro telefont, ami talán esetleg 3,9"-os megjelenítővel érkezik. -
Akkor már beírom ide a fizikai gombokat fikázók kedvéért, hogy én meg egyedül a fizikai gombok miatt venném meg.
Remélem kiadják az S4 minit is aktív változatban, és meg is van a következő telóm.
-
válasz
Uncool Ben #80 üzenetére
Mosogatás közben következő youtube-ra váltani
hááát ki van használva a telefon rendesen
-
HawerKing
őstag
Szerintem ezzel a nagy S4 variaciokkal nem sokkal lessz tob eladas az s4 bol mint az s3 bol volt... kicsit elszurta a samu szerintem.... Csinalt volna egy max 2 verziot ami mindent tud s nem 3 at 4et amibol ez az hianyzik...
-
Szép kis eszköz valóban, talán erre cserélném a Z-t. Míg a Sony csúcskészülékeét inkább nevezném hűvös eleganciának, ebből ránézésre jobban lüktet az élet.Meg valszeg az AnTuTu szerint is.
-
Kirtam
tag
Nem akarok 25 megapixelt, SII-m van és teljesen elégedett vagyok a 8 megás kamerával. Azt nem értettem, ha van egy fejlesztés (nyilvánvaló, hogy jobb fotókat csinál az S4 13 megapixeles kamerája, mint a 8-as, bár tudom, hogy ez nem csak a felbontástól függ), akkor egy azt követő modellbe, miért nem lehet ugyan azt modult belerakni? Főleg úgy, hogy feltehetőleg akár még drágább is lesz, mint az alapmodell. Persze Samsungnál mindig van hová elpakolni a raktárkészleten maradt alkatrészeket.
-
Uncool Ben
tag
válasz
Cyberpunk #35 üzenetére
Strapafonnál nem az igazi a kapacitív gomb, hiába vízálló pl. a Döfim, nem sokra megyek vele, mert teljesen megkergül a kijező, amikor vizes. Időnként beleejtem a mosogatóvízbe, és ugyan bírja, de ha olyankor hívnak, vagy a következő youtube videóra akarok ugrani, akkor szívás van.
-
Blyan
félisten
válasz
IkszIpszilon #75 üzenetére
Ha már az előlapon szóló három fizikai billentyűt ír a cikk szívesen vettem volna róla egy képet
-
Blyan
félisten
válasz
IkszIpszilon #75 üzenetére
dupla
-
IkszIpszilon
aktív tag
Ha már az előlapon szóló három fizikai billentyűt ír a cikk szívesen vettem volna róla egy képet.
A cserélhető akku és a microSD bővíthetőség megmaradt?Nem kapott esetleg egy kameragombot?Ms színben(mondjuk fordított arányban a piros-fekete)nem lesz?/ez nekem túl piros/ -
blackmajesty
aktív tag
Na, ez így már nagyon rendben van. Nem vagyok oda a Samsungért mostanában, de ezt azért inkább venném, mint a Sony Xperia Z-t. Csak a kijelző miatt, inkább az amoled, mint a Sony féle tft. És ez a szín is jól áll neki, nekem nagyon bejön, de vmi szép kék, vagy zöld is jó lenne, esetleg citrom.
-
AS
félisten
Igen ha ugyan azt tudja mint sgs4 (CPU és Kijelző az ugyan az) és még vízálló meg fém akkor még több lesz.... Lehet pont kamerán esik a butítás , de valamin biztos.
-
tollhegy
tag
tetszik, de ha az eredeti hardverrel jön akkor aranyára lesz
-
Ati1979
veterán
K*rva jól néz ki!
-
Pőze
aktív tag
Elcsúnyítja a fizikai gomb szerintem.
-
Ed3r_X_
nagyúr
Nagyon jól néz ki
-
kcsa
veterán
Nekem így ahogy van tetszik. De az ára nem fog.
-
Maxentius
addikt
Na ezt kellett volna az I/O-n mutogatni AOSP-támogatással...
-
SkyLaci
őstag
válasz
elpatkorado #60 üzenetére
feltételezem azért mert ez az Active variáns, ami nevéből ítélve részben sportolókat célozza meg, na most ha valaki beleteszi ezt egy sporttokba (amit a karjára tehet) akkor azon a fólián keresztül nem működnek a kapacitív gombok (a kijelző érzékelése működik, de a gombok nem, nem tudom miért, de ez van, legalábbis nálam Galaxy W-nél), és ilyenkor sokkal kényelmesebb fizikai gombokat használni a fő műveletekre.
-
ghiottone
nagyúr
Tetszik
de az ára már nem fog tetszeni.
-
Maateeo
aktív tag
fél fokkal jobban néz ki, mint a gyári S4. jól áll ez a vörös szín.
-
elpatkorado
aktív tag
Külsőre bejön, de most tényleg belehaltak volna azokba a kapacitív gombokba? Miért kell fizikaival belerondítani.
-
blade zte
őstag
Most komolyan milyen lenne már egy szappan-tok erre?
-
tom956ster
aktív tag
Ez a piroskás pont jól néz ki, bár nekem sok az 5". Kellene, de kinek nem, ha ingyen vágnák hozzád? Ellenben vélhetően az ára alulról szagolja épp a 200k-t, így meg hagyjuk, inkább egy normális laptop...+ egy telefon... (persze az égész cumót sokkal nehezebb hurcolni, mint ezt a piroskát...
A "Gold" változat vicces, főles az árával... Amikor anno a Nokia elkezdett "Gold" telefonokat nyomatni, egyedileg sorszámozva, akkor abban hittem valahogy, persze csillagászati áron volt az is, de mégis jobban megvolt sztem az ember egy olyan "ékszerrel" amivel lehet telefonálni, de inkább csak feltűnési viszketegség kielégítő eszköz, mint egy ilyen "Gold" S4-el, amit gyakorlatilag nem mernék normálisan használni, mert félek, hogy megkarcolom, vagy leütöm a sarkát. Volt anno 8910 Nokiám, titánból, de a fekete változat. Egy gyűjtői darab volt és maradt is mindig, mert annyira féltettem, hogy nehogy megsérüljön, hogy inkább használni sem használtam. Akkor mi lenne az S4 Gold-al? Biztos van az a réteg, akinek ez kell, és nem tud aludni nélküle, de az nem én vagyok...
-
-Faceless-
őstag
Ez a verziósdi ez tetszik. Ezzel meg lehetne szüntetni a kavalkádot ami most van, kiadhatnának pl.: 5 telefont, és azoknak bizonyos változatait. Ha az S4-nél bejön a helyükben én meglépném.
Ui.: kidobhatnának egy felsőközép kategóriás xperia sp riválist...
-
Ez nem előd, hanem egy variáns inkább
-
kíváncsi leszek, hogy az akku cserélhető lesz e vagy nem.. szóval az a négy torx csavar garanciavesztéssel jár e vagy nem..
-
littledon
tag
Végre, talán majd ez ad egy kis minőség érzetet is...
de nagyon belerondítanak az amúgy szép összképbe, azok a csúfra sikeredett előlapi gombok szerintem. :/
-
Első Samsung, aminek a vásárlásán elgondolkodnék, ha most akarnék váltani.
Az a szomorú, hogy ehhez el kellett addig jutni, hogy vízálló telefont kell készíteni azért, hogy lecseréljék végre a szappantartó műanyagot.. -
Kirtam
tag
Miért csak 8 megás a kamera benne? Azért kell a visszalépés, hogy ugyanannyiért tudják adni, mint a nem vízálló változatot, vagy így is meg lesz dobva az ára?
-
Levente17
tag
Állatul néz ki szerintem..
Egyedül a három fizikai gomb nem tetszik..Találhattak volna szebb megoldást.. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
Dilikutya #41 üzenetére
Igen, a Nokia egyes készülékeire gondoltam. Nekem az már túl sok. Ahogy írtam, szeretem, ha egy telefonon vannak színek, de csak mértékkel. Lásd a gold Samu, a mostani Desire-em vagy mondjuk a HTC Droid DNA. De kinek a pap, kinek a paplan
-
-
zombinyul
addikt
válasz
Cyberpunk #38 üzenetére
Számtalan telefonom volt csak érintőgombokkal, de pl. egy 4,3-mas telefonnál már rendesen szívás volt, ha csak a telefon tetején tudtam feloldani a témát...
Z10 és Meizu téren nem vagyok jártas, bár a BB-k nálam erősen kedvenc kategóriások (a kínai telefonokat nem Preferálom), de akkor azok pozitív kivételek. Nekem érintőgombos telefonommal nem volt ez megoldható, talán a Lumiám volt az egyetlen, amelynél nem zavart, mert ott oldalt volt a lezáró gomb.
Nem vagyunk egyformák, nekem mindenképp előny egy fizikai gomb.
Félre én se nyomtam, de valaki biztos. -
<Adamsky>
nagyúr
válasz
danikollar #23 üzenetére
A "gold" változat -- így képen legalábbis -- szép, de ez a piros szvsz. nagyon csiricsáré.
Egyébként jó lenne, ha újra visszajönnének a színek a telefonoknál. Persze nem kéne túlzásba vinni, ahogy egy-két Win-es telefonnál. -
sprinter24
aktív tag
Az első Samsung, amit elfogadnék! Igen jól néz ki + strapabíró, ez már igen!
-
zombinyul
addikt
Ilyet is utoljára az S2-re mondtam, de ha az eleje olyan, mint amit AS belinkelt, akkor ez egy kegyetlen szép telefon lesz! Nem titkoltan utálom a Samut, az Androidot is, a tepsiket is, de ez a telefon nagyon kéne (pláne ha volna egy sötétkék variáns).
(#35) Cyberpunk : miért is jobb az érintős gomb? Mert nem lehet vele feléleszteni a képernyőt, vagy mert vakon nem kitapintható annyira?
-
O N E
tag
Vörösben tök jól néz ki, ráadásul még vízálló is! Ez tetszik!
-
gzbotii
nagyúr
Talan, valaki kiadna egy ilyen felszereltsegu strapafont is? Vegre.
Csak miert pont Samsung -
CabalX
aktív tag
Igen, anno a V-t néztem de "hivatalosan" nincs forgalmazva idehaza (ahogy az Acro S sem emlékeim szerint), ami meg gari szempontjából nem feltétlenül előny - tekintve hogy elvileg ezek a telefonok jobban össze vannak rakva...
Az Optimus GJ pedig Japan only, nem ? Már mint a Docomo-nak készítik - illetve "helyi piacokra". -
Mindenesetre a hátlap szebb mint az alap S4-é, de amiért nem cserélném az a kijelző melletti keret "vastagsága" -ha jól látom vastagabb mint az S4-nél, amiben pont az tetszik a legjobban!
-
Dealer95
őstag
Pedig Sony-ból elég sok a lehetőség:
Z, Acro S, V,
Illetve most jön az LG Optimus GJ is. -
CabalX
aktív tag
válasz
Dilikutya #27 üzenetére
Azt hogy ne csak a Sonynak legyen erős hardverrel felszerelt csepp és porálló kivitelű (és jól kinéző) telefonja.
Persze van másnak is de idehaza nincsenek nagyon forgalmazva, vagy nem is kompatibilisek a hazai hálózatokkal.
Le szeretném cserélni a Defyt egy hasonlóképp masszív telefonra, de a Sony nem fogott meg, az Xcover 2 pedig egy átcsomagolt S3 Mini. Remélhetőleg ez egy picit erősebb és jobb lesz. -
Cyberpunk
félisten
Nagyon tetszik így méltó lenne egy csúcs géphez.
A gombjai viszont gáz. HD2 jutott eszembe.
-
CabalX
aktív tag
Ez a telefon várós...
Csak semmi konkrét infó nincs róla, amíg nincs bejelentés addig max a képek biztosak (ha azok).
Van ahol azt írják hogy 2 magos S4 Plus, van ahol azt hogy 4 magos Snapdragon 600as van benne... -
danikollar
őstag
Gold változat, ára potom £1700.
-
AS
félisten
Miért maradt ki hogy vízálló lesz és fémből lesz a hátlap?
-
p06
senior tag
Hát szebb lett mint a sima szerintem
-
Tomy Yayo
senior tag
Ehelyett az ocsmány vörös helyett valami normális színnel, de ez már komolyan tetszik, és nem tudnám megmondani, mikor mondtam ilyet utoljára samu telefonra. Alapból miért nem dobják fel így a telóikat? Csak mert a zájfón behozta az egyenfehér/fekete dizájnt? Szerintem ez sokkal jobb lenne.
-
Deathdox
csendes tag
Nagyon jól néz ki!
-
kengyel
nagyúr
Kicsit szokatlan színe van
Azért még persze kellene !
-
danikollar
őstag
Az Active szó kapcsán a sport és egyéb aktív tevékenységek juthatnak az ember eszébe, így lehet akár csepp-, por- és ütésálló is mérsékelten.
-
Blyan
félisten
Hogy lenne már az elődje? Az elődje valaminek egy generációval lejjebb van, ez "csak" S4 variáns.
Vagy az Octas S4 elődje meg S600-as S4?
Amúgy a forrásban ez szerepel:
A stock GS4 may look virtually indistinguishable from its predecessor, but it looks like Samsung's got a new variant of its flagship phone that'll bring it some much-needed visual flair.
-
kelly416
veterán
És "csak" a szín, ami amúgy baromira bejön nekem, és a három gomb lesz az, ami megkülönbözteti a sima S4-től, vagy esetleg a Active érthető úgy is, hogy por meg csepp, esetleg vízálló?
-
mani17
tag
Ez teccik!
-
Blyan
félisten
Elődjével?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elemlámpa, zseblámpa
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Milyen házat vegyek?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Viccrovat
- Alakul a SpaceX Starlink európai ellenfele
- Fizetős szoftverek ingyen vagy kedvezményesen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 5490 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra! I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Honor 400 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Eszpresszóképes kávéfőző 15 bar nyomással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest