- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Google Pixel topik
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Hammer Blade Va - nem is úgy néz ki
- Fotók, videók mobillal
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelly416
veterán
és egyben nemlehet fórumtársnak is:
Persze, hogy drága és csak a hülyéknek éri meg (vagy akinek tényleg fontos, kihasználja, és végre-végre lehet kapni), nem is mondtam, hogy nem drága. Azt mondom, hogy amikor keresek 120000Ft-ot havonta, akkor nem áhítozom 160000Ft-os szinte semmire sem jó szarok után, amit max. kétszer használok, utána csak dicsekszem, hogy van. És leginkább nem sírok azért, mert drága. Ennyi és kész. Én is unom már, hogy minden árral is rendelkező fórum első 10 hozzászólásából 6 arról szól, hogy drága. Felejtsük már el. Hiába írja mindenki, attól még ennyi. Lesz rá kereslet így is, majd a kínaiak megcsinálják olcsóbban, arra is lesz kereslet.
Kedves nemlehet:
Tudom, hogy kint sokkal ember/pénztárca barátabb csomagok vannak, nem is ez a lényege a dolognak. De most tedd a szívedre a kezed, és mondd el, egy 160.000Ft-os mütyürt hogy veszem meg könnyebben? Ha havi 120.000Ft-ot keresel, vagy ha havi 600.000-Ft-ot keresel? Ugye, hogy van igazság abban is, amit én írtam? Nem lehet ennyire kategorikusan kijelenteni, hogy nincs igazam.No de mindezt mindenki döntse el magának, én ebből nem akarok vitát, részemről befejeztem.
Boldog Új Évet Mindenkinek!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Csuklón hordható intelligens kiegészítők sorozatával készül a kisebbik dél-koreai gyártó.
- Apple Watch 8 44mm Cellular Használt/1 hónap gar./Akku 98%/p4229
- Samsung Galaxy Watch5 Pro,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Series 10 S10 42-46mm S9 Series 9 Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év Apple.
- Apple Watch 10 42mm Karcmentes/2026.03.15.Apple Gar./Akku 100%/p4234
- ÚJ BONTATLAN Apple Watch Se Series SE 2024 40-44mm Azonnal Átvehető DEÁK TÉRNÉL 1 Év apple Garancia.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest