- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
nyisziati
veterán
"A második mondatoddal agyonütötted az elsőt."
Nem ütöttem agyon, azt írtam: "lehetőleg". Elég sok embernek nem szempont ugyanis a B20, nézd meg, hány aláírásban szerepel Xiaomi. Ne felejtsük el, hogy a potenciális felvevőpiac kb. fele Budapesten/nagyvárosokban él, ahol nemcsak 800 MHZ-en megy a 4G. Sőt, a Telenor és a Telekom folyamatosan építi ki a 300 Mbites országos rendszert, ahol a szolgáltatás egyik fele nem a B20 - vagyis anélkül is használható 150 Mbittel.
Nem erős az out of box. Én így használom, az a 3-4 előtelepített alkalmazás nem érdekel. Beraktam őket egy külön mappába, tiltom, amit lehet és kész. Mégcsak nem is rootolom. 53 e antutu pont elég ahhoz, hogy bármi jól fusson. Ez kb. Iphone 5 sebesség.
Nem kell XXX romot feltenni, hogy jó legyen, sőt, a stable gyárival jobb, mint bármelyik mókolttal. Nézem a topikot, és hát elég sok gond van a főzöttekkel - ez nem megy, az nem megy, lassú, eldobja a wifit/bluetooth-t/hálózatot, kevés a SOT stb.
Az enyémmel meg semmi gond, megy, mint az álom.
-
-
-
-
-
nyisziati
veterán
Le vagy maradva az infókkal.
Az első dolog az, hogy nem gyártót nézünk, hanem típust. Amiről jók a visszajelzések tulajoktól, azok kerülnek az ajánlott pikszisbe.
A második a hosszabb távú/szélesebb körű megbízhatóság (pl. XDA, 4pda), ezek már különösen ajánlottak. Ha a márka több darabja is ilyen (pl. Xiaomi), akkor a márka is ajánlott lesz.
Legalábbis a dual-simes topikban ez a trend.A mókolós telefonok már rég nem tartoznak az ajánlottak közé amúgy, csak az "out-of-box" tipusúak, lehetőleg B20-szal.
-
-
nyisziati
veterán
Na azért ettől árnyaltabb a kép. Nagynevű gyártók topikjaiban is van sírás, de ez inkább azért van, mert az nyöszörög, akinek baja van, elégedett ember többnyire csöndben van.
Hidd el, sok embernek bejöttek az olcsó kínai mobilok, sok elégedett felhasználója van a noname szekciónak. Minden probléma ellenére. Amik ráadásul ma már könnyen orvosolhatók.Nem kell félni a "gagyitelótól", ahogy az olcsó kínai ruhától sem.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest