- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Leica fotós markolat iPhone-ra
- Vivo V40 5G - az első benyomás fontos
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Mobil flották
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
DMG
senior tag
Már cikkeztek hajlékony akku-ról szerintem pont itt az MA-n. Sok értelmét egyébként én sem látom, hacsak nem az, hogy ha merev készülékházba kerül és a hajlékonysága miatt strapabíróbb lesz mint az elődök, tehát ha a sarkára esik a készülék vagy pofára, nem pog egyből pókhálósra törni. Szóval ezen a téren lehet haszna, ha arra alkalmas a cucc, különben én sem értem, majd varrnak belőle retikült, és akkor lesz AMOLED TV a nők táskáján.
Amit ma megtehetsz, azt tegnap kellett volna.
-
culas25
tag
Én a hajlékony kijelzőkkel kapcsolatban még nem olvastam mást, csak azt, hogy késnek, de azt havonta háromszor
Egyébként nem kell hajlékony akkumulátor meg belső cuccok, elég ha a burkolat kicsit hajlik, annyit, hogy ha ráülünk a farzsebünkre ne repedjen meg, hanem 1-2 mm-t deformálódjon, a belső alkatrészek meg simán egymáshoz képest mozdulnak el, nem kell hajlaniuk.
Én várom, mert jó dolog ez a hajlékony kijelző, de a hajlékony telefont baromságnak tartom. -
oszi666
őstag
Amugy galaxy s4 minirol van valami hir?
It is not birth, marriage, or death, but gastrulation, which is truly the most important time in your life.
-
kpal
nagyúr
az oké hajlik de mi van a többi alkatrésszel ...
-
kelly416
veterán
Itt is etetik még egy kicsit a népet: Még nem költöttetek eleget a régi technológiára, még nem vettetek elég S4-et, még nem vettetek elég Note-ot meg kitudja. No meg az oda legyártott alkatrészeket el kell ám adni, nem úgy van az, hogy azt kidobjuk. Vagy esetleg beletesszük egy középkategóriásba, aminek max. 5,5 col a kijelzője. Áh, dehogy dobjuk piacra az újat. Majd, ha ez elfogyott. Tudjátok, mennyibe került? Nem hagyjuk veszni mind.
-
mrlujoak
veterán
Ezt most nem értem.
"Múlt decemberben több forrásból megerősítést nyert, hogy a Samsung az első negyedév során megkezdi a hajlékony AMOLED panelek sorozatgyártását, ám a dél-koreai Etnews szerint erre minőségi problémák miatt mégsem kerül sor."
Ha ez a cikk januárban, februárban, vagy márciusban jönne ki, akkor OK.
De április második felében - ami ugye már 18 napja Q2 - úgymond feltételes módban nyilatkozik róla?...mégsem került sor - azaz nem történt meg. Nem?
Ha csak a Samsung - mint a Sony - a tényleges negyedéveket eltolva méri az ő "üzemi" évük szerint...
Ergo az ő Q1-ük az a mi naptárunk szerint már Q2... De nem hinném.Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
arnold2580
csendes tag
Talán annyi haszna lehet hogy ha olyan telot akarnak kidobni aminek a kijelző rahjalik a szelekre. Vagy más gyártó ugyanerre a célra csak tőlük tudja beszerezni a kijelzőt.
(Előbb utobb szerintem kidob valaki egy ilyen cuccot)[ Szerkesztve ]
-
Gzolo
senior tag
Az oké, hogy hajlékony kijelző, de lesz hozzá hajlékony aksi,alaplap, stb is?
-
ROBERTOH
őstag
Gyakorlati haszna nem sok van. Maximum az, hogy ha valaki a hátsó zsebébe teszi és ráül, akkor nem törik el, mert felveszi a hátsója alakját. Viszont ugyanitt jön elő a hátránya is: nem lesz egyszerű "visszaalakítani" normális alakúvá. A hajlékony kijelzők értelmét nem is a mobiltelefonok területén látom, hanem pl. a divat terén.
ez a kedvenc aláírásom
-
0xmilan
addikt
Pedig hiányzik ám, mint egy falat kenyér. Majdnem elsírtam magam a hír hallatán.
Új hozzászólás Aktív témák
ma Minőségi problémák miatt a dél-koreai gyártó idén várhatóan mégsem dobja piacra a flexibilis AMOLED megjelenítőit.
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest