- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"és nem azt mondtam hogy nem lehet rajta telefonálni,de lassan már télleg ott tartunk hogy a telefon nem telefonálásra szolgál.."
De, pont azt írtad!
:
"míg az Androidos rendszer olyan már mint a számítógép,mindent lehet vele csinálni csak telefonálni nem."
Ha olyan androidos modellt fogtál ki, akkor vagy nagyon rossz, alap modellt, vagy hibásat kaptál...
Aztán:
"Pedig a Bada-s telóknak a kijelzője elég sokat eszik.Nekem pl. a Wave 723-asé elmegy 1 hétig."Hmm, nálam egy 723-as teszten volt, és még úgy sem ment el a telefon, hogy totál szűz volt, csak úgy ott volt az asztalon miközben néha rápillantottam, nem rosszalkodik-e a töltése - mint amiért hozzám került anno...
(itt volt az ominózus érdeklődés, és utána volt nálam "megfigyelésen"...)Egyébként a Samsung vagy nagyon komolyan fejleszti azt a badát - kétlem - vagy nagyon hülyének nézi a vásárlóit, és csak ígérget.
Sokat ígérgetett már, és még én lepődtem meg a legjobban - jómagam nem használok bada oprendszert, és csak látogatóban volt nálam, így véleményt magáról a rendszerről nem tudok, és nem is akarok alkotni - hogy egy ilyen hír került elém.
Nagyjából nyomon követtem a hullámos rendszert, de azt hittem már rég a készülékeken van a 2.0 és a 3.0-val van a csúszás... Erre nem, még mindig a 2.0-val szüttyögnek... -
F-ECT$
titán
Lehet, hogy nem arra gondoltál, de azt írtad: míg az Androidos rendszer olyan már mint a számítógép,mindent lehet vele csinálni csak telefonálni nem.
Attól meg, hogy felpakolsz rá pár progit még működik telefonként is, sőt ha csak telefonálásra használod, akkor nem is kell naponta tölteni.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- LG 55C2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
- Azonnali készpénzes INTEL CPU AMD VGA számítógép felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest