- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Újabb magyar banknál elérhető a Xiaomi Pay
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
mrlujoak
veterán
"és nem azt mondtam hogy nem lehet rajta telefonálni,de lassan már télleg ott tartunk hogy a telefon nem telefonálásra szolgál.."
De, pont azt írtad!
:
"míg az Androidos rendszer olyan már mint a számítógép,mindent lehet vele csinálni csak telefonálni nem."
Ha olyan androidos modellt fogtál ki, akkor vagy nagyon rossz, alap modellt, vagy hibásat kaptál...
Aztán:
"Pedig a Bada-s telóknak a kijelzője elég sokat eszik.Nekem pl. a Wave 723-asé elmegy 1 hétig."Hmm, nálam egy 723-as teszten volt, és még úgy sem ment el a telefon, hogy totál szűz volt, csak úgy ott volt az asztalon miközben néha rápillantottam, nem rosszalkodik-e a töltése - mint amiért hozzám került anno...
(itt volt az ominózus érdeklődés, és utána volt nálam "megfigyelésen"...)Egyébként a Samsung vagy nagyon komolyan fejleszti azt a badát - kétlem - vagy nagyon hülyének nézi a vásárlóit, és csak ígérget.
Sokat ígérgetett már, és még én lepődtem meg a legjobban - jómagam nem használok bada oprendszert, és csak látogatóban volt nálam, így véleményt magáról a rendszerről nem tudok, és nem is akarok alkotni - hogy egy ilyen hír került elém.
Nagyjából nyomon követtem a hullámos rendszert, de azt hittem már rég a készülékeken van a 2.0 és a 3.0-val van a csúszás... Erre nem, még mindig a 2.0-val szüttyögnek...
Új hozzászólás Aktív témák
- Háztartási gépek
- Mikrotik routerek
- Miért álltak az oldalak egy hétig, mi történt?
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Vezeték nélküli fejhallgatók
- Kínai kézbe kerül a MediaMarkt áruházak tulajdonosa
- Vezetékes FEJhallgatók
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- iPhone topik
- További aktív témák...
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 docking station (5TW13AA) (DisplayLink)
- Bomba ár! HP ProBook 440 G6 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- LG 40WP95XP-W - 40" NANO IPS - 5120x2160 5K - 72Hz 5ms - TB 4.0 - HDR - AMD FreeSync
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest