- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- VoLTE/VoWiFi
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- A Z Fold7, vagy a Magic V5 a vékonyabb valójában?
- iPhone topik
- Mobil flották
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
Például az S6 széria...abból is hányféle van?Vagy 5. Olyan,mintha nem nagyon érdekelné őket ,hogy milyenek a készülékeik csak adják ki ész nélkül.(nekünk ez jön le).
Nem baj ha buknak csak legyen ezer féle a piacon az Ő márkájukból,hogy berögződjön az emberekbe a Samsung név és lefedjék a piacot.(szvsz így gondolkodnak)
Személyes tapasztalataim alapján,amikor megkérdezik "Tőlem",milyen telefont vegyenek (mert szoktak a kollégáim néha tanácsot kérni),akkor mindig a Samsungot hozzák fel,hogy az jó-e és nem mást.Én meg csak hümmögök és érveket,ellenérveket hozok fel,próbálok tanácsot adni.
Tehát lehet ,hogy ez a stratégia,sőt...biztos.Hatásos,mert többet hallom én átlagosan a Samsung nevet,mint más márkát.Az iPhone-t is emlegetik,de egyből kapcsolják hozzá,hogy drága,úgyhogy inkább Samu,mert abból van ezer fajta és olcsó.
Szóval üzletileg ezt az utat választották,amivel olyan "gagyi" hatást keltenek.Legalábbis nekem már azok.Tőlem jöhetnek akármivel,teljesen kiábrándultam belőlük. -
jacis
nagyúr
válasz
TheBikerider #25 üzenetére
Teljesen igazat adok Neked. Én sem értem. Szerintem ezzel a szinttel csak a márkát lehet megszégyeníteni.
A csúcs telefonjaik sem simák szoftveresen ott is a Google fogja majd ha minden igaz gatyába rázni a dolgot akkor ezekkel a telefonokkal mit akarnak? -
válasz
SkyLine3000 #23 üzenetére
De jó lenne bepillantani a kulisszák mögé ilyenkor.
Kiváncsi lennék,hogy ki az,aki kitalálja és utasít az efféle készülékek piacra dobására.Mi a magyarázat erre?
Működni fog normálisan ilyen hardverrel?Mert tapasztalataim alapján csak a nyűg van ezekkel az alsó kategóriás telefonokkal,legalábbis Samuéknál.Anyámnak is ilyesmi van és visszakéri a nyomógombos Nokiát.Állandóan panaszkodik,hogy lassú,nem reagál időben semmire,fagyogat.
Samsung valami van neki.Valamelyik több ezredik tipusból.
Szóval mi a cél?Az emberek bosszantása? Meg hogy eladják a raktárból a sok megmaradt alkatrészt?Egy ami jó ebben,hogy a dogozóiknak legalább van munkájuk. -
Fejvadi
nagyúr
Furcsa, hogy nem egyforma színű alul és felül.
-
SkyLine3000
addikt
Egy újabb ipari hulladék... 4gb háttér??? Arra lassan az os sem fér el... Nevetséges... Ezért pénzt nem szabadna kérni.
-
csongi
veterán
Ennek a kilepo kategorianak kellene most mar lenni, nem pedig a beleponek.
.
Valahogy nem akar ez a samsung paletta egyszerubbe letisztultabba valni, pedig nagy volt a fogatkozas..
Nem baj, a feltorekvoben levo gyartoknak kedveznek vele. -
Érdekes az előlap.Nem mondanám,hogy tetszik,de legalább nem unalmas,mint évekig volt.
Nem lenne rossz ennyiért nálunk sem. -
gerii
addikt
Ocsmány, drága és gagyi.
-
Matada2.3
veterán
Ha nem lenne az alja olyan gányos és giccses akkor gyönyörű lenne
Így se rossz kezdés
-
janeszgol
félisten
Jó volt a kis poén. Nem tudni, miért a J kategória lett a polikarbonátos, míg az A a fémházas csoport.
Az viszont igaz, hogy mivel jól szerepelt az A3, az A5 és a J1 is a pénztáraknál (mindhárom sikeres lett több portál szerint is, vitték az emberek na), ezért a marketingeseknek nem kellett sok munkát adni a következő évben (2016-os szám odabiggyesztése). -
janaman01
addikt
Ez most komoly?? Mintha visszafele haladnánk az időben....ehh
-
icp1970
senior tag
Jól néz ki.Nekem tetszik.
-
janeszgol
félisten
Kinézetre jó, a spec elmegy. Azért a 8 giga flash már a belépőhöz is illene járnia. Pláne a LoLlihoz.
-
atosan
veterán
Hiány pótló készülék
-
törölt tag
Elsőre fura hogy felül fekete az előlap, de jól néz ki. Lehet hasonló lesz az S7 is?
-
mike1334
veterán
Ja igen a neve..sejtem, hogy nevezhették el..év végén odaadták a 2015. évben 100. készüléktípust a kreatívoknak, hogy ott maradt a doboz alján kell hozzá vmi marketing szöveg, és mikor meglátták felkiáltottak, hogy jééé egy Samsung
jövőre meg majd jön a jééé még egy Samsung (Samsung J+1
)
-
konczy3
senior tag
Ez kB a 4-5 éves S2 szintje
-
mike1334
veterán
Hát tényleg megint érdekes ez a teló...előnye a kis méret, de azon túl...akkor már ott az LG Leon vagy Spirit, esetleg "budget-ebb" kategóriában a Lenovo A2010.
De így is sok esélye van hiszen:
Samsung (legtöbb ember erre gondol ha okostelefonról van szó)
szolgáltatónál 10e ft körül lehet az ára 2 év rablánccal... -
bedibazsa
senior tag
Nagyon szép ez a telefon!
-
rdt89
addikt
Ennyi pénzért rengeteg jobb választás van.
Pláne ha belevesszük, hogy mire hazánkba ér ez lesz lazán 35-40 ezer forint...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Bomba ár! HP ProBook 450 G7 - i5-10GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gar
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB ZALMAN S3 DeepCool 850W
- AKCIÓ! ASUS PRO WS W790E-SAGE SE alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest