Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• TheBikerider

veterán

válasz jacis #26 üzenetére

Igen.
    Például az S6 széria...abból is hányféle van?Vagy 5. Olyan,mintha nem nagyon érdekelné őket ,hogy milyenek a készülékeik csak adják ki ész nélkül.(nekünk ez jön le).
    Nem baj ha buknak csak legyen ezer féle a piacon az Ő márkájukból,hogy berögződjön az emberekbe a Samsung név és lefedjék a piacot.(szvsz így gondolkodnak)
    Személyes tapasztalataim alapján,amikor megkérdezik "Tőlem",milyen telefont vegyenek (mert szoktak a kollégáim néha tanácsot kérni),akkor mindig a Samsungot hozzák fel,hogy az jó-e és nem mást.Én meg csak hümmögök és érveket,ellenérveket hozok fel,próbálok tanácsot adni.
    Tehát lehet ,hogy ez a stratégia,sőt...biztos.Hatásos,mert többet hallom én átlagosan a Samsung nevet,mint más márkát.Az iPhone-t is emlegetik,de egyből kapcsolják hozzá,hogy drága,úgyhogy inkább Samu,mert abból van ezer fajta és olcsó.
    Szóval üzletileg ezt az utat választották,amivel olyan "gagyi" hatást keltenek.Legalábbis nekem már azok.Tőlem jöhetnek akármivel,teljesen kiábrándultam belőlük.

Új hozzászólás Aktív témák