- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Mobil flották
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen.
Például az S6 széria...abból is hányféle van?Vagy 5. Olyan,mintha nem nagyon érdekelné őket ,hogy milyenek a készülékeik csak adják ki ész nélkül.(nekünk ez jön le).
Nem baj ha buknak csak legyen ezer féle a piacon az Ő márkájukból,hogy berögződjön az emberekbe a Samsung név és lefedjék a piacot.(szvsz így gondolkodnak)
Személyes tapasztalataim alapján,amikor megkérdezik "Tőlem",milyen telefont vegyenek (mert szoktak a kollégáim néha tanácsot kérni),akkor mindig a Samsungot hozzák fel,hogy az jó-e és nem mást.Én meg csak hümmögök és érveket,ellenérveket hozok fel,próbálok tanácsot adni.
Tehát lehet ,hogy ez a stratégia,sőt...biztos.Hatásos,mert többet hallom én átlagosan a Samsung nevet,mint más márkát.Az iPhone-t is emlegetik,de egyből kapcsolják hozzá,hogy drága,úgyhogy inkább Samu,mert abból van ezer fajta és olcsó.
Szóval üzletileg ezt az utat választották,amivel olyan "gagyi" hatást keltenek.Legalábbis nekem már azok.Tőlem jöhetnek akármivel,teljesen kiábrándultam belőlük.
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 13T 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Honor Magic6 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Pro Max / 128GB / Kártyafüggetlen
- Samsung Galaxy S24 Ultra / Kártyafüggetlen / 12/1024GB
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 mini 5G 128GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPad (9th Generáció) Wi-fi + Cellular, 1 Év Garanciával
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 16/32/64GB RAM RTX 4060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell OptiPlex MT/SFF 3040, 3050, 7050, 3060, 3070, 5070, 7060 /WIN 11 - SZÁMLA- GARANCIA
- Kingmax 2x2GB DDR3 1333 RAM eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest