Hirdetés
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Olyan lesz a Google Térkép, mint a segítőkész haver az anyósülésen
- Google Pixel topik
- Kis méret, nagy változás a Motorolánál
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Z Flip6 - színt lép
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Android szakmai topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Schuler888
senior tag
najo. Ez mar nagyon durva, nem hogy a samsungot nem ismeri, de meg a note9-en notch
ami mellesleg egy samsung telefonnal sincs.. 
A frissites mizeria is vicces, hiszen kb 90%-ban a friss android a tobb eves samsung ficsiroket rakja be az alap androidba, tehat o annak orul hogy hamarabb zarkozhat fel egy friss androiddal a 2-3 eves samsung funkcioihoz.. zsenialis..
A mezei arcfelismerot osszeveti az irisz azonositassal, nahat ez siman no comment, egyre inkabb erzem hogy egy hozza nem erto hazafele istenito, mas iranyba tudatlanul fikazo fan..
Az meg hogy a ledes tokra a valasza, hogy DEHAT NEKUNK VAN MARHA KONNYU TOKUNK, ILYET MUTASSAL VAZZE! Na itt szakadtam, ez aztan tenyleg ugyanaz
De te vagy a fan
kabare 
-
törölt tag
Itt egyedül te vagy az aki megsértődött
Biztos nem vagy Samsung fanatikus amiért egy S3-at megszólsz.."Ismétlem: a Note 9-en nincsen lyuk... se notch... azért hasonlítottam direkt ezzel a 7+ telefont, mert árban ugyanannyi."
Akkor káva, nem vagy előrébb.
A bankos szöveged teljesen érthetetlen."A billentyűzetes példámat nem értetted, ami nem lep meg. Így elmagyarázom szájbarágósabban. "
Képzeld megértettem, mert egyszerűen fogalmazol mint egy faék és pontosan ezért mosolyogtam meg amiért te ilyet vársz el egy billentyűzettől... Esetleg a fizikai billekről le is szeded a Szóközt?
"Értem, hogy neked mindegy, hogy kap IP minősítést egy telefon, vagy éppen csak kinyomják rágógumival a hézagot és azt mondják, hogy cseppmentes, de ahogy a csivava nem kutya, a qva pedig nem feleség, úgy az O+ 7T se IP védett. "
Az összes márka esetén gumitömítést használnak, mint legegyszerűbb könnyűipari tömítésnél. Ennyire tájekozatlan vagy? Rágógumi? Ha van egy kis eszed és nem mosta át a marketing az agyadat akkor rájössz hogy a védelem nem egyenlő a minősítéssel. Az hogy "IP védelem" marketingduma, olyan van, hogy IP minősítessel ellátotott készülék amit a cég külsős forrásból hitelesíttet. Ha nem tudsz különbséget tenni elég nagy bajok vannak."És ne gyere azzal, hogy az OP 8 majd mit kap meg, én se írtam, hogy a Note 26 mit kap majd meg... Sőt, egy 2 éves technikával alázom a te csúcsmobilodat, amit a GSMA vagy melyik romkocsma társaság beállít a világ legjobb tellájának."
Szerintem az hogy egész éjszaka sütteted a Qi-n a mobilodat en meg reggel rádugom a töltőre és 90%-ig töltöm 45 perc alatt, az minden csak nem alázás.
"Nem mutatok a karbonodnál könnyebb tokot, mert nekem ledes tok kell, erre maszturbálok esténként. És egyik gyártó sem készít ilyet... Nem kell ezt tovább ecsetelni"
Samsung fan?"Tényleg beteszed a messengert a Game Space-be? És tényleg ott a helye a játékok között egy messengernek? És beteszed mellé az emailt, vibert, skypeot, a mcdonalds appot megg mindent? Mert minden ad ki értesítést
"
Ismét fogalmad sincs a dolgokról, de segítek. A GameSpace-el nem a játékok közé teszem be, hanem beállitok hozzá egy kezelési metódust
"Tényleg, tudja majd az OP8 a wireless töltést? A Samsung Note 26-on meg repülni lehet majd. Mert légdeszkaként fog funkcionlni... Inkább beszéljünk a máról"
Egy hét múlva jön, ismét túlinformált vagy."Az S10-et nem ismerem, hogy mennyit bír az akkuja. De diszkréten elhallgatod, hogy mennyit bír a 7+. Az enyém 1,5 nap zúzósan, most, hogy itthon vagyok, 2 nap minimum, de inkább több."
Két nap minimum? Nem 3-4?
Remélem tudod hogy a Note 9 tesztekben a két napot is csak max 3 óra SOT-tal hozza. Nálam a két nap a max, de előfordult már úgy 6 óra SOT, 90 Hz QHD-n, ég és föld."Az adaptív hangzást sem ismered. Nem véletlen. Mert egyik márka sem tudja, csak a Samsung. Egy rövid hallásvizsgálatot tart a rendszer. Igen, ugyanazt a sípolós játékot kell végig játszani, amit a munkavédelmi hallás vizsgálaton. És amilyen hangtartományban nem hallasz, azt kompenzálja, kierősíti. Így olyan hangokat is meghallasz egy zenében, amit más körülmények között nem hallanál... Nekem pl a bal fülem gyengébb... A Samu gondoskodik róla, hogy úgy halljam a zenét, mintha jó lenne a fülem..."
Redditen is teljesen értelmetlennek tartájk. Egyéb marketing-fröcsögés?"Végérvényesenpedig a bajok ott kezdődnek, hogy fanatikus lettél és nem értetted meg a mondatomat:
Az, hogy melyik a legjobb telefon, az SZUBJEKTÍV. Neked a 7T, nekem az N9. Kár ezen idegeskedni... És ezt nem a GSMA fogja megmondani. Hanem én, vagy éppen te. Nagymamámnak pl egyikünk telefonja sem a legjobb. Csak a 3210, mert azt szokta meg. Érted már?"Most olvasd újra mindkettőnk első két hozzászólását, ha nem veszed észre magad akkor súlyos problémáid vannak.
Továbbra sem itt istenítsd a Note 9-ed

"Az, hogy melyik a legjobb telefon, az SZUBJEKTÍV. Neked a 7T, nekem az N9"
Én aztán nem beszéltem arról, hogy melyik jobb, melyik rosszabb. Feltettél egy kérdést amire én megválaszoltam a hiteles információt teljes jóindulatból erre te közölted hogy nem győztelek meg. Ki akart meggyőzni téged?
Miért vagy itt? Elkezdted teljesen indokolatlanul védeni a márkádat majd ferdítetted a dolgokat.
Egyébként nekem semmi közöm a 7T-hez, még a modellekkel sem vagy tisztában annyira hidegen hagy téged ez a márka. Ez pedig továbbra is egy OnePlus topik és továbbra sem értem miért itt akarod védeni a márkádat. Gondolom nem nagyon használtál még más márkák készülékei közül.A "Merga" vs Suzuki hasonlatot most már hanyagoljuk, iszonyat primitív.
Új hozzászólás Aktív témák
- Gumi és felni topik
- Nintendo Switch 2
- Kuponkunyeráló
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Autós topik
- Mini PC
- Gitáros topic
- Teljesen a játékosok szolgálatában
- Fortnite - Battle Royale & Save the World (PC, XO, PS4, Switch, Mobil)
- További aktív témák...
- Apple iPhone 17 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 14 Pro Max 128GB Deep Purple Gyári független
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Google Pixel 8 128GB Fekete + Huawei Fit 4 Pro csomag olcsón
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- AKCIÓ!!! RITKASÁG! Microsoft Surface Pro 11 Qualcomm Snapdragon X Elite 16GB 512GB OLED 120Hz Gar!
- Fujitsu Lifebook A3510 Laptop
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Crosshair VIII Extreme alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
ami mellesleg egy samsung telefonnal sincs.. 

kabare 
"