Képen a OnePlus 8 Pro gyorstöltő állványa

A 30 wattos vezetékmentes Warp Charge kiegészítővel hamar meglehet a töltés.

Kereken egy hét múlva mutatkozik be a OnePlus 8 és a OnePlus 8 Pro, az előbbi várhatóan 90 Hz-es FHD+, az utóbbi pedig 120 Hz-es QHD+ AMOLED panellel, egyaránt a Snapdragon 865 SoC-t bevetve. Az 5G-s topkiszerelés ára ugyanúgy megugrik majd, mint a többi 2020-as csúcskészüléké, cserébe jogos lehet a Never Settle jelző, a OnePlus ugyanis több korábbi hiányosságot készül pótolni. Az egyik az IP68-as por- és víz elleni védelem, amivel egyébként ugrik a motorikus kamera – na, nem mintha az apró csepp annyi vizet zavarna.

A OnePlus 8 Pro és vezetékmentes töltőállványa
A OnePlus 8 Pro és vezetékmentes töltőállványa (forrás: AndroidHeadlines) [+]

Legalább ennyi olvasónk szeme csillan fel a vezetékmentes Qi töltés megemlítésekor, és most az AndroidHeadlines jóvoltából a kapcsolódó OnePlus tartozékról képek és információk is befutottak. A 30 wattos gyorstöltés igencsak jónak számít a vezetékmentes megoldások között, persze a fenti, állványként szolgáló kiegészítőt minden bizonnyal külön kell majd megvásárolni. A lényeg: újabb fehér foltot fed le a Qi szabvány támogatásával a OnePlus, az ígéretek szerint pedig a kamerák is előrelépnek. Bemutató április 14-én.

Azóta történt

  • Rálicitál az Oppo a OnePlusra

    A OnePlus eddig nem erőltette a Qi töltést, a technológia viszont felnőtt a gyártó igényeihez. Az Oppo viszont még erre is rálicitál.

Előzmények

Hirdetés