Hirdetés
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- iPhone topik
- Kicsomagoljuk és bemutatjuk a Poco F8 Ultrát
- Megérkezett Magyarországra a Poco F8 Pro is
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel 7a - venni vagy nem venni?
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
HMárió
junior tag
válasz
üzenetére
Csakhogy szerintem egy készülék megítélése az lehet egyéni nézőpont is. Ugyanis kinek mire van szüksége. Talán abban egyetérthetünk, hogy ebben az árkategóriában, ami legyen 200 ezer Ft, nos ebben a kategóriában már minden gyártó készüléke egészen jó. Nem ismerem az O+ telefonjait. Annyi tűnt fel, hogy amikor a kollégám mutatni akart valamit a O+ 7 telefonján, hát először is a képernyőbe integrált ujjlenyomat olvasó az nem mindig azt tette, amit szeretett volna. De lehet, hogy a Samsung is ilyen, azt se tudom.
A másik ami feltűnt, hogy amikor valahová belépett a kollégám egy oldalon a böngészőben, hát bepötyögte a jelszót. Míg a Samsung termékeiben már alap szinten legalább 2 éve ujjlenyomattal tudok belépni internetes oldalakra is, valamint az alkalmazásokba is. De ez is ugye nekem fontos, másnak nem biztos. Szóval ilyenekre gondolok.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S25 FE, 8/128, tengerészkék
- újszerű iPhone 16 Pro 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia
- újszerű iPhone 16 Pro Max 256GB natural titanium natúr titán független Apple garancia ajándék Pitaka
- újszerű iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 3 év garancia
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Corsair MM350 pro XL egérpad, új
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- Asus ROG Delta II gamer fejhallgató
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 128GB Graphite -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3951, 100% Akkumulátor
- iPhone 12 Pro Max emelt kapacitású 4530mAh diagnosztizálható akkumulátor, +ajándék ragasztó
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest