- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Tényleg nem biztos, hogy lesz Galaxy S26 Edge
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Még annál is egyedibbé tehetjük a Realme GT 8 Pro-t
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Kisebb, könnyebb, kitartóbb: szupermobillal hűti a Honor a kedélyeket
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #59 üzenetére
Ilyen vizes rendszerbe bele sem merek fogni,mert utána gyógyszer elgurul és jön a még jobb radi kell,még jobb blokk,na akkor most a vga-kat is hűtsem...azt vihetem zaciba a májam
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #61 üzenetére
Na jó, de 8k -ért milyen az a tripla radi?
Meg a DDC is, abból valami minőségi legalább 20k... Vagy most konkrétan ezzel a rendszerrel szeretnéd szembe állítani?
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #59 üzenetére
Ezek az árak elég optimisták.
-
Milka 78
nagyúr
válasz
TESCO-Zsömle #4 üzenetére
Azt vágom,hogy mivel lehet jobb hatásfokot elérni,de én a tesztere lennék kíváncsi,mert már hallottam ilyet,hogy ez mennyivel jobb mint az és nagy kam volt az egész.Majd a hivatalos teszteknél elhiszem,mert amit állít a cikk az annyit jelent,hogy egyenrangú hűtő a h80-assal is(mert ugye veri a h70-et 1 ventivel akkor 2 ventivell már h80-as szintről beszélünk ami azért már nem gyenge).
-
fugu
tag
válasz
TESCO-Zsömle #14 üzenetére
valóban... elnéztem
-
MPowerPH
félisten
válasz
TESCO-Zsömle #16 üzenetére
100-125 dolcsiért ennek nincs sok értelme. Ugyan úgy hangos, mint egy léghűtés. Csak dupla annyiba kerül. És valszeg gyengébb is. Néha az Intel -t sem értem, nagy ökör lehetett az, aki ezt kitalálta.
Új hozzászólás Aktív témák
- PS Plus előfizetések
- HPE Apollo 4200 Gen9 2U rack szerver, 1x E5-2620v4, 64GB RAM, 24x3.5" 2U-ban! ÁFA-s számla, garancia
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest