- iPhone topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Flip7 - kis fogyás is sokat jelent
- Magisk
- HMD Skyline - jó szerelés
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Fotók, videók mobillal
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gusztáv
addikt
Na igen, de a csúcs Thinkpad tabletnél is drágább 60e Ft-vel, pedig az is vastagon üzleti széria. Az Acer-el meg árban tök felesleges hasonlítani, mert a W700-nál is jóval drágább. Én még az Asus Transformer book-al szemeztem, de a 13.3" már egyszerűen túl nagy, pedig a koncepció nagyon jó. Én igazából egy 11.6"-os Transformer book-ra vágynék új amd APU-val
-
Gusztáv
addikt
-
Gusztáv
addikt
Céges a kicsike, de én fogom használni. Egy német cégen keresztül lett rendelve, akik kimondottan vállalati ügyfeleket szolgálnak ki. Másfél hónap alatt sikerült leszállítani, mert ellátási gondjai vannak az Acer-nek (állítólag). Amikor rendeltem, akkor 300e volt (i5, 128GB ssd verzió), de most már többe kerül a honlapjuk szerint. Számla még nem jött, szóval pontos árat nem tudok mondani.
-
Gusztáv
addikt
válasz
dreamdancer #11 üzenetére
Én W510-et próbáltam, semmivel nem volt lassabb mint a RK3066-os Androidos tabletem. Most meg épp egy W700 van itt előttem ,na ez már feszegeti nálam az értelmes tablet méret felső határát. A 8"-os masina is érdekes lehet, ha jó az ár. Én is szívesen látnék egy AMD tabletet, de sajnos maga az APU sokkal drágább, mint az Atom. Talán Temash-ra már fognak építeni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Háztartási gépek
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- EAFC 25
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- iPhone topik
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bittorrent topik
- További aktív témák...
- Cisco Catalyst C1000-48T-4G-L 48xRJ45 4xSFP switch, CISCO refurbished
- Samsung Galaxy S23, 8/128 GB, Kártyafüggetlen
- REFURBISHED - HP USB-C Universal Dock G1 docking station (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Asus ROG G20AJ - Intel Core i7-4790, GTX 980
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest