Új hozzászólás Aktív témák
-
S e t h
nagyúr
válasz
kaylac1990 #43 üzenetére
Ez a te álláspontod, fogadd el, hogy mások mást preferálnak.
Nekem van egy olyan érzésem, hogy a Note 5 nem lesz akkora siker, sőt talán a széria leggyengébbje lehet, az S6 szereplése is előrevetíti ezt.
Innentől kezdve kérdés, hogy vajon mit fog majd lépni rá a Samsung ha látja, hogy nem is olyan kedvező a fogadtatása az újításainak. -
S e t h
nagyúr
válasz
kaylac1990 #20 üzenetére
Szóval te tudod, hogy kinek mennyi idő telik el átlagosan két konnektor között, értem.
Nem olyan régen volt vhol egy szavazás arról, hogy milyen változtatásokat szeretnének a vásárlók a telefonokban, magasan az aksi volt az első helyen, ergo ma a felhasználók legnagyobb része elégedetlen az velük.
Kényelmi funkciókról nem beszéltek, bár lehet neked az az első, de ez a piaci trendekkel szembemenő.
Az S6,LG4 sem úgy fogy ahogy várták, a gyártó meg azt gondolta, hogy eladja valami dizájnos külsővel, hátha el tudja varázsolni a vásárlókat a külsőségekkel, hát nem igazán jött be.Egy combosabb aksival többre mentek volna. -
DeathAdder
veterán
válasz
kaylac1990 #28 üzenetére
Engem nem nyűköz le a jó akku.
Note 4 -el már számtalanszor jöttem haza üres akkuval, és hogy miért? Azért mert jól bírja, és nem kell 100%- ról elmenni otthonról, így a töltésre is kevésbé kell odafigyelnem, és a használat se konstans, nesze...Előtte nexus 5 volt, soha nem értem haza vele üres akkuval, mert mindig töltőről levéve indultam el otthonról.
Szóval számomra is inkább legyen karcsú és könnyű
______
Más: ami pedig az s és note széria hasonlóságait illeti valóban sokban hasonlított az s2 a note1-re, és az s3 a note2-re, de többi már egyáltalán nem hasonlított, hát sajnos most a note 5 megint hasonlítani fog.Számomra a note 4 féle megoldás a legjobb, ahol is a hideg fém keret tökéletesen kiegészül az érdes tapadós műanyag hátlappal
-
válasz
kaylac1990 #28 üzenetére
Én arra értettem, hogy rosszul látod, hogy nincs szükség nagyobb telepre, vagy hogy ne rontottak volna rajta.
-
válasz
kaylac1990 #20 üzenetére
Te ezt nagyon rosszul látod.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- iPhone 14 Pro Max 128GB Független Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 84%/p4337
- iPhone 14 Pro Max 128GB Függetelen/1-3 hónap gar./Akku 86%/p4336
- új Pitaka Fusion Weaving MagEZ 4 MagSafe 600D iPhone 15 Pro és Pro Max aramid hátlap tok - overture
- Apple iPhone 12 Pro 128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Honor Magic 7 Lite 256GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged