Új hozzászólás Aktív témák
-
Johnny_vT
senior tag
Tényleg előfordulhat, hogy rosszat linkeltem és valahol máshol olvastam/hallottam. A lényeg, hogy a nyomtatók alapból CYMK színekkel dolgoznak, a monitorok meg RGB-vel. A kettőnek nagyon nagy az átfedése természetesen, de vannak olyan árnyalatok és torzulások, amik viszont eltérnek és ez okozhatja, hogy más a megjelenített kép színe, mint a nyomtatott.
Ennek a tetejére jön még rá, ha az adott monitor nincs vagy nem jól van bekalibrálva. -
Johnny_vT
senior tag
Azért szerintem ennél több is lehet a nem színhelyes nyomtatás mögött. Pl. más színtérben dolgozott a két monitor, így másként jelent meg a nyomtatott kép is.
Valami rémlett egy régi TheVR-os videóból.
-
Johnny_vT
senior tag
Ez lenne a VG245H utódja?
Pont most vennék (olcsóbb, de FreeSync-es) monitort játékra, vajon a kettő közül bármelyik jó lenne nekem?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- BESZÁMÍTÁS! MSI MAG321QR 32 165Hz WQHD 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel - használt
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI Z390 i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060Super 8GB Corsair Carbide Series 200R 600W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged