Új hozzászólás Aktív témák
-
Duddi
aktív tag
Lehet.
Csak fel akartam hívni a figyelmet hogy nem mindig a képernyőn látható színek érzete számít.
Megnézem azt a videót amint tudom.
A nyomtatott kép baja az volt hogy az új monitoron megjelenő kép a nyomtatás után erős zöldes árnyalatú eltolódás mutatott. Amikor egyszerre volt a kép mindkét monitoron látható akkor a régi ugyan abban az eltolt színben ábrázolta míg az új úgy mutatta mint ahogy én szerettem volna. A kép régi monitoron végzett színkorrekciója után a kinyomtatott kép a megfelelő színeket hozta.
Kíváncsi vagyok mi van a videóban hátha segít a jövőben az ilyen gondjaimon és nem kell megtartani a régi monitort etalonnak
Új hozzászólás Aktív témák
ph A VG258Q TN panellel, Full HD felbontással érkezik, és megpakolták játékosoknak szánt funkciókkal is.
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 6/Apple Watch Series 7/Apple Watch Series 8
- AKCIÓ! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB GDDR6 Rampage Shiva Zalman 500W
- BESZÁMÍTÁS! 380GB Intel Optane 905P NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB,Újszerű,Dobozával,24 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest