Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Érdekes...Röpke 5-6 éve csak LG telóim voltak (és van is), de még soha nem volt gondom egyikkel sem.
Illetve bocsi, az Optimus 7 meghalt 2 év után, de mivel szinte 0-24ben nyúztam, így nem is tudtam hibáztatni érteMost Android-os LG-t nyúzok, és érdekes, de lehet vele telefonálni (napi átlag másfél óra), csörög, amikor hívnak. Érdekes dolgok ezek
[ Szerkesztve ]
-
F-ECT$
titán
aminek a szoftveres hibái és a gariztatásának megalázó ügyintézése véglegesen eldöntette velem, hogy soha az életben semmilyen más LG terméket nem fogok venni
Egy cég tud jól és rosszul is teljesíteni. Te egy rosszabb korszakot fogtál ki. Érzelmileg érthető, ha mérges vagy, de akkor sem logikus azt mondani, hogy soha nem fogsz LG terméket venni. (Amit azért elég nehéz lesz betartani, ha élsz még 50 évet.) Különben is: "megbocsátani mindent meg lehet, de elfelejteni soha"Dive ever, work never.
-
jooker82
nagyúr
Olvastam a cikket,de a phonearena meg azt irja,hogy a kedvezőtlen árfolyamok miatt nem közlik az lg a teljes profitot,nameg a külföldi oldalak ponthogy azt irják,hogy karácsony előtt fellendülést várnak a G2,F és L sorozattól. A cikk meg ennek az ellenkezőjét közli.
De,ha valóban volt is veszteségük,akkor az tényleg a marketing számlájára mehet,mert a g2-nek igen nagy reklámhadjáratot inditottak,persze ez később megtérül(het)
tehát végülis ez nem rossz hir.A rossz hir akkor lenne,ha viszzaesnének az eladások és az árbevétel is,átlagos reklám mellett. de itt nem ez történt.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
blackydan
senior tag
Örömteli hír, remélem minél jobban belehúznak és egyre jobb telefonokat dobnak majd piacra jó lenne visszaszorítani kicsit a samut.
A sárdobálás meg fölösleges Reignman leírta a véleményét, tudtommal bárki megteheti ezt a fórumon, lg topic ide vagy oda
-
mrlujoak
veterán
Kedves MA!
Valamit nem értek. Egyik oldalon ezt olvasom:
"Kétszer annyi okostelefon mint tavaly
A legnagyobb növekedést a mobiltelefonokkal foglalkozó részleg érte el az LG Electronics berkein belül, amely 24 százalékkal tudta növelni forgalmát, ezen belül a készülékgyártás árbevétele 26 százalékkal 2,87 milliárd dollárnak megfelelő wonra nőtt. Az LG tájékoztatása szerint 12 millió okostelefont adott el, ami hozzávetőleg duplája a tavalyi volumennek, és a termékmix eltolódott a drágább, LTE-képes készülékek felé. Ezzel együtt a telefongyártás 75 millió dollár üzemi veszteséget termelt, ahogy a G2 bevezetése kapcsán megemelkedtek a marketingköltségek, és az alacsonyabb kategóriában intenzív árverseny miatt csökkent az egy telefonra jutó átlagos eladási ár."
...vajh' a kevésbé pozitív rész miért maradt itt ki?
Sony Xperia™ 10 V Dual; Sony WI-XB400; Navitel R600 - menetrögzítő - Sony STARVIS képérzékelővel
-
Reignman
aktív tag
Gondolom Te is hangot adtál az elégedetlenségednek, mint ahogy azt én is teszem. Nekem most egy s3-mam van, leírhatatlan mámor az O3D után (de legalábbis ezzel tudok telefonálni, illetve csöng, ha mások hívnak...).
Egyébként az pech, ha kifogtál egy hibás darabot, de ha hallottál a Ghost Callról, ott sok ember elment a kedve az okostelefonoktól.
-
Reignman
aktív tag
-
leonel
aktív tag
Több mint egy évig használtam egy 2X-et teljes megelégedéssel. Imádtam, semmi gondom nem volt vele csak feljebb lépés miatt adtam el. Új tulaja azóta is boldogan használja. Most egy g2-t vettem egy S4 active után miután az 3 nap alatt pixelhibás lett. Mintha egy kategóriát ugrottam volna - feljebb! A véleményed ok, a hangulatkeltésedre viszont a lőtéri kutya sem kíváncsi.
www.wrcauto.hu - autóalkatrészek legolcsóbban
-
jooker82
nagyúr
Az még a 2x idejébe vol és elmúlt. a 4x-nek már semmi baja a blacknek se volt sose.
a 2x,meg 3d volt hibáztatható ilyen téren,de 2,5 éve volt,azóta mindkét tipus kapott 2 nagy frissitést és elmúltak a hibák.
de a tavalyi és idei széria teljesen rendbe vannak.LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
dozsabalint
senior tag
A 4X HD-m miatt egyértelmű, hogy a következő telóm is LG lesz. Hogy G2, vagy Nexus 5 az még a jövő zenéje.
-
-
saiyajin
senior tag
Az utobbi idokben tenyleg korrekt telefonokat adnak ki, igy nem is meglepo, hogy jol teljesitenek. Maradjon is igy, nekunk csak jo, ha minel jobb alternativak kozott valaszthatunk.
"I don't even close my fuckin' eyes when I sneeze"
-
Reignman
aktív tag
válasz csababarca #17 üzenetére
4 Samsung LCD tv-m van, még egyiket sem kellett gariztatni. Egyébként érdekes hiba lehetett, ha 1 éjszaka megjavították...
-
Markec
csendes tag
Egy LG Optimus G-t nyúzok közel két hónapja. A G Pro és a G2 megérkezésekor nagyot esett az ára, de a minősége nyilván nem, ami nekem nagyon bejön! Nagyon jól összerakott cucc! Azóta ajánlom bátran mindenkinek!
-
Lavar
aktív tag
Nincs mit ezen csodálkozni, jól csinálják, számomra is szimpatikus gyártó lett.
[ Szerkesztve ]
-
Reignman
aktív tag
Bolondok ezek? LGtől max. mikrót, gyerekek! Imádkozzatok, hogy ne jussatok el a gariztatásig vele...
-
atosan
veterán
Jó lesz ez, csak így tovább
Nekem is Lg van, L5 ii, hála a videoteszteknek ezt választottam és nagyon jól tettem. Én az L9 ii-t várom, nekem árban az lesz elérhető és az is most van úton.Boldog Karácsonyt
-
Zsiguli
tag
Ez a G2 igazán jóra sikerült. Csak az árazása miatt nem vennék olyat.
-
b4zsi-
őstag
Ráadásul a G2 árazása is teljesen korrekt lett. Remélem az lesz a következő telefonom. Teszt és vélemények alapján nagyon tetszik az a készülék. Méltó utódja lenne az iPhone 4-nek.
-
culas25
tag
Nekem is LG van. Jó dizájn, versenyképes ár, csodálom hogy miért a jellegtelen samsungot veszik többen.
-
F-ECT$
titán
Csak vegyenek fel a pénzből pár IT fejlesztőt, hogy a verzió frissítések is meginduljanak, ne csak a vas legyen jó (Főleg ha már ők gyártják a Nexus 4-et és 5-öt is...)
Dive ever, work never.
-
jacis
nagyúr
Meg ugye a G2 is októbertől kapható... ez tovább fogja növelni az eladásokat.
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó Apple iPhone 13 Pro 128 GB SILVER PATIKA ÁLLAPOT
- Tápegység Moduláris Kábel Tápkábel Adapter Hosszabbító Csatlakozó Elosztó - Egyedi is
- Pcie 5.0 ATX 3.0 12Pin - 16Pin Moduláris Kábelek És Adapterek 12VHPWR 12v2x6 Egyedi Harisnya Nvidia
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
- AppleCare+ biztosítás - új / maximum 60 napos Apple termékekhez - Apple Biztosítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest