- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Mobil flották
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
devast
addikt
válasz
Alchemist #41 üzenetére
Ez mondjuk igaz. A szoftver és a support már jóval többe kerül manapság mint a hardver. A probléma az, mikor ezt a "rendbetételt" ingyen várják el tőlem, és az egész rokonság ezzel b*szogat heti rendszerességgel. (Pénzt meg nincs pofám kérni érte) Egy rendes windóz felhúzása (és feltörése
), frissítése, beállítása és a kellő szoftverek felinstallálása az egy nap. (Tudom meg lehet csinálni fél óra alatt is, lehet ghostolni stb).
-
devast
addikt
Tudom én azt, hogy eljutottunk arra a szintre, hogy a kapható részegységek legalja is kielégíti az emberek nagy részének igényeit. Ezek után nem meglepő, ha legtöbben mindenből a legolcsóbbat vásárolják, nekik felesleges is termékeket ajánlgatni... Nagyszüleimet még tv közelébe is csak felügyelettel engedem, nemhogy számítógép meg internet nekik... nem hüjék csak elmúltak 80 évesek és falusiak
.
-
devast
addikt
"Memóriából Windows XP-hez és a közelgő Windows 7-hez elég lehet az 1 GB, merevlemezből a 250 GB-os Seagate"
Ezt remélem ti sem gondoltátok komolyan... Amilyen memóriárak vannak manapság, 2 GB az abszolút minimum, de az én szememben 4 GB alá sem mennék, szinte előállítási áron adják már a ddr2-őt, és van értelme ha több programot futtatsz/vistát használsz. 250-es vinyóról meg annyit, hogy akinek tényleg nem kell hely, annak megfelelő lehet, viszont 2x annyiért 4x akkorát kapsz, és még az se kerül csillagászati összegekbe.
Emlékszem nagyon régen én bruttó 350k-ért kaptam(12-14 éves lehettem talán) az első saját pc-met, p2 350Mhz, riva tnt1, 128mb ram, és 6,4 gigás vinyó és 15"-os monitor. Akkoriban 200k alatt nem lehetett normális gépet venni, manapság meg az emberek 5 rongyon spórolnak, meg 60k-ért vesznek gépet, mikor 90-100k körül 4x jobbat kaphatnának... Ez van, nagyon elterjedt az informatika a hétköznapokban, és ezzel párhuzamos felütötte a fejét a totális informatikai igénytelenség is. Ez kell nekünk 21. század....
Új hozzászólás Aktív témák
- 0% THM 3 havi részlet! Beszámítás, 27% áfa, Sapphire Nitro+ RX 9070XT 16GB készletről
- iKing.Hu - Motorola Edge 50 Ultra - Nordic Wood - Használt, karcmentes
- DELL PowerEdge R730xd 26SFF rack szerver - 2xE5-2680v3 (24c/48t, 2.5/3.3GHz), 64GB RAM, 10G, H730p
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I RadeonI 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari!
- Csere-Beszámítás! Akciós Gamer PC! R5 5500 / GTX 1070Ti Rog Strix / 32GB D4 / 500GB SSD
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest