Új hozzászólás Aktív témák
-
Crucio
aktív tag
Nincs olyan hosszú a pálya, hogy akár 8K is sokat számítana.
Amikor azon a pályán játszottam, ahol van a nagy torony, amit le lehet dönteni, ott is bőven láttam az ellenfelet, amit meg nem, azt 16K-val sem láttam volna meg, mert maga a motor nem tölti be messziről az ellenfelet -
pakriksz
őstag
nem tudom mi ez a 3d spot, de az ofp-ben voltak járművek és több száz négyzetkilométeres területek, és elég volt az 1024 a katonák kiszúrására is(nem volt HUD meg nyilak hogy ott van(sőt multiban célkereszt sem), magát az embert kellett látni)... járműveket mivel sokkal nagyobbak még egyszerűbb volt, tankokat pl gyakran 2-3 km-ről is optika nélkül.
-
pakriksz
őstag
én évekig ofp multiplayereztem (az ARMA sorozat elődje). Ahhoz képest a népszerű játékokban 100 méternél távolabbra nem nagyon kell lőni(a gyakoribb az hogy 10 méteren belülről "heccsátolják" egymást), sőt látni sem. Ott viszont gyakori volt, hogy mg-vel (PKM, M249, M60, RPK-74), akár 600-700 méterről pötyögtettük az ellent, ironsighttal (nuku optika és nagyítás), és valahogy ment a dolog elég jól az akkori 1024x768-as felbontáson...
-
Set-Comment™
senior tag
Simán, egy jó motor segít, lásd halo 4. Rúgózhatsz hogy elavult, hd feletti felbontásnak nappaliban 2 méteres képátló felett van értelme.
"Ez meg nem kifogás hogy nézd messzebbről! Akkoris elavult!" - ha annyit írsz hogy: de igazam van és kész! az kevesebb karakter.
Logikádat követve a pc is elavult, mert a nagy felbontáson kívül semmit nem tud felmutatni
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Milyen videókártyát?
- LEGO klub
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Fejhallgató erősítő és DAC topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Milyen okostelefont vegyek?
- Windows 11
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix gamer laptop makulátlan állapotban.
- AZTA! Dell XPS 13 Plus 9320 13.4" Profi Notebook -70% Brutál i7-1260P 16/512 FHD+ Iris Xe /MILLIÓ/
- Asztali pc
- ASUS ROG STRIX Z790-H GAMING WIFI Alaplap - Garancia: 2027.01-15.-ig - BeszámítOK!
- Beszámítás! Apple iPhone 16 Pro MAX 256GB okostelefon garanciával hibátlan működéssel
- LG 45GS95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Dell Latitude 8-11. gen i5, i7, 2-in-1 szinte minden típus csalódásmentes, jó ár, garancia
- Lenovo ThinkPad X13 G2 multitouch
- AKCIÓ! ASRock Z370 i5 8500 16GB DDR4 512GB SSD 2060 Super 8GB Zalman Z9 Plus Enermax 750W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest