- A HMD visszalép az USA piacáról
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- iGO Primo
- Yettel topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
sad_Vamp
őstag
azért jó, hogy egy olyan FPSt kevertek bele a konzol vs. pc dologba ami:
1. valszeg soha nem lesz konzolon
2. miért is lenne a fanatikusok többségének EGÉR KELL
3. Kit érdekel h PCn mit látsz, konzolon úgy is csak konzolos ellen fogsz menni, ergo u.a. fogjátok látni. -
sad_Vamp
őstag
Csak úgy megjegyezni az "új" gomb segítségével kell!
Miért kéne folyton cserélni?! Már így is rengeteg szemetet termel az esztelen fogasztás.
PC-s piac mint olyan SOHA nem fog megszűnni, mert akkor mi a túrón fogunk dolgozni, vagy tartalmat előállítani, már itt megbukott az elméleted. Épp ezt mondtam, hogy nem szükségszerűen, simán tovább fejleszthetik a mostani architektúrát.
Ha meg ARM-os korszaknak kell következnie akkor igyis úgyis az fog következni... nem tudom mit parázol ezen előre, nem te döntöd el, hanem az idő, az igények, meg a vezető cégek.
-
sad_Vamp
őstag
Mondtam én ilyet hogy kiesik?!
HOL?!
Azt mondtam, hogy ha leülnének és megegyeznének, már most lehetne egy vékonyabb API.... De mivel nem fognak, valószínűleg legalább 3-4 év ringatózás lesz ide-oda... aztán, a végén fog csak kiderülni ki az aki jól válaszott, és ki az aki befürdik a vett cuccával, mert zsákutca lett. ennyi.
Tök mind1 hogy mi termelte ki és miért. (érdekel az hogy az internetet a hadsereg "termelte ki"? mert engem nem, de előszeretettel használom ebben a pillanatban is) Irreleváns, ha úgy lenne hogy különválik, majd akkor megy a maga útján és kész.
-
sad_Vamp
őstag
Larabee-vel értesüléseim szerint elég nagy problémák vannak, de lehetséges, hogy ez csak mende-monda.
sh4d0w: magyarázkodás, vagy a vastag API problémája? Mert nem mind1.
Szó mi szó választóvonalhoz értünk/értek (megint) és ahelyett, hogy a 3 nagy leülne és megbeszélnék, inkább mindenki a sajátját erőlteti, ozt majd csak lesz valami..... lesz, csomó zsákutca, mint amilyen pl. a HD-DVD is volt.
-
sad_Vamp
őstag
Minden konzolnak van FELFUTÁSI IDEJE... egy darabig eltart míg a fejlesztők ki tudják használni rendesen a HW-t (a next gennél úgy tűnik elég komoly paradigma váltás kell) és aztán eljön azaz idő is (ami most van X360nnál) hogy az utolsókat is kicsavarják belőle). Nem hiszed? nézz meg pl 1 DOA4 et meg egy DOA5öt.... (azt most hagyjuk hogy a 4es sokkal jobb játék mint a 5, de az utóbbinak vitathatatlanul szebb a grafikája, még is u.a. a platform.)
-
sad_Vamp
őstag
Érdekes időszaknak nézünk elébe mindenképp. Vagy megoldja az intel pénzel meg nyers erővel ahogy mindig is szokták.... vagy kibukik.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ASRock B650M Pro RS microATX - garanciális, apró hibával
- LG OLED42C41LA 7 hónapos 2,5 év garancia.
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" i7-11850H 64/1TB RTX A2000 4GB UHD 4K
- Acer Nitro V 16 AI Gamer Laptop! Ryzen 7 260/RTX 5070/32gb DDR5/2TB SSD/2560x1600/180hz/Beszámítok!
- Szép Dell Precision 5560 Slim Tervező Vágó Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Wacom Cintiq DTK-2260 - Digitális rajztábla
- Realme C30 32GB, Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 450 G6 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W10 I Gari!
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi 9, Xiaomi Redmi 9AT, Xiaomi Redmi 10, Xiaomi Redmi 10 2022
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest