Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
doooo
veterán
Abszolúte megértelek, pontosan ugyanebben a cipőben járkálok én is... Én is a P10-et néztem a legolcsóbb alternatívaként. Meg a Honor 9-et, de abból hiányzik pár apróság, ami talán mégse akkora apróság, mint pl. optikai képstabilizálás...
Az AMOLED, az IP67, stb, viszont hiányoznának mindkét választás esetén. Nem beszélve az EMUI eltűréséről... De középkategóriás Samsung nem lenne nagy lépés (néhány esetben visszalépés is)... Viszont pár hónapja vettem egy Tab S3-at, ergó elférne ezúttal egy nem-Samsung telefon a zsebemben. Ami lehetőleg dupla kamerás és/vagy képes némi otpikai zoomra.Ezeknek pedig ismét a P10 felel meg a legkönnyebben. Na de még egy kis várakozás belefér, meglátjuk milyenek lesznek az idei szereplők.
-
-
tomboy0013
veterán
válasz
toronyhaz #11 üzenetére
Érzek némi frusztrációt a tesztpontszámokkal kapcsolatban. Említettem netán valahol hogy csak azért jobban az új telók vagy mi?
Az S5 felett eljárt az idő csak a kezedbe kell fogni bármelyik mai telót és kipróbálni. Az előlapi olvasó meg OLED kijelző kell az eltérhet, de a P10 sem OLED kijelzős példának okáért tehát nem lesznek olyan mű színek mint az S5-nél.
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei MatePad Pro / Wi-fi/ 12 RAM 512GB / 12Hó Garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7240 - i7-4GEN I 16GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- DELL Latitude 7340 i7-1365U 16GB 1000GB 13.3" FHD+ TouchScren 1 év garancia
- Asus TUF Gaming F16 (2024) FX607JV Grey - 16" - és Lenovo Legion Slim 5 RYZEN 7 8845HS
- Bezámítás! HP Elitebook 840 G11 üzleti notebook- Intel Core Ultra 5 135U 16GB DDR5 RAM 256GB SSD W11
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest