- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Honor Magic V2 - origami
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Telekom mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
Új hozzászólás Aktív témák
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Szerintem ezt jól olvastad valahol, akkor amikor olvastad, vagy legalábbis, én is hasonlóan értelmeztem.
Ez valami hasonló megoldás, amit korábban / hsz. 484 / megpendítettem, ha már...
Meglátjuk mi lesz belőle...[ Szerkesztve ]
A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
A közelgő időpont határhoz közeledve, talán lehetne az is opció, ha nem akarják a jan.16-i időponton módosítani, hogy akiknek eddig nem sikerült a váltás, vagy vár az e-mail-es, más egyéb, de biztonságos azonosítás bevezetésére, hogy otthagyják az ügyfélkapu opciót, és belépve csak az ügyfélkapu + aktiválása menüpontot hagynák aktív fülnek. Ezzel az újbóli személyes ügyintézést is és a leterheltséget is lehetne csökkenteni véleményem szerint.[ Szerkesztve ]
-
Olomlovag
tag
Az én értelmezésem szerint, bár ezt nem emeli ki külön a leírás a váltásról, attól, hogy az ügyfékapu bejelentkezés megszűnik, az adatok továbbra is ott lesznek. És ha nem váltok, attól az még ott marad, nem fogja törölni senki. Ezért még csak követni se fogom tudni, hogy mit csinálnak az adatokkal. Gondolom, mint máshol is, ahol nem szándékozol " jelen " lenni, ott a regisztáció megszűntetést kérvényezni kell. Aztán a regisztráció törlése vagy sikeresen megvalósul vagy nem. Jól gondolom?
-
Olomlovag
tag
válasz üzenabakusz #398 üzenetére
Üzenabakusz: Köszönöm szépen a gyors választ!
[ Szerkesztve ]
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Arra az elhatározásra jutottam, hogy külön e-mail címet adok az ÜK-ban, amiben csak ezzel a dologgal foglalkozom. Aki már csinált e-mail cím változtatást a rendszerben, azokhoz a következő lenne a kérdésem: Mely " helyeken " kell átírni az e-mail címemet, hogy mindent továbbra is megkapjak és használni is tudjam majd, ha váltok ÜK+ra. Illetve mennyi idő, míg " értelmezi " az új e-mail címet?
A másik kérdés: A KeepassXC jelszókezelőre " gondoltam " második faktoros azonosításként, de a letöltő oldalán van egy MSVC Redistributable file, amit le kell hozzá tölteni. De nem tudom mi ez, mire való, és hogyan használjam. Ha ebben tudtok tanácsot adni megköszönöm. Nem csak használni szeretnék egy programot, hanem érteni is a müködését!Köszönöm szépen a válaszokat!
-
Olomlovag
tag
Én már jó ideje váltanék, nem szeretem az utolsó pillanatra hagyni a dolgokat, de eddig nem igazán találtam megfelelő megoldást, a lehetőségek közül. Egyszerű felhasználóként. Idegenkedem az olyan dolgoktól, amit nem ismerek, de talán
a keepassXC áll a legközelebb hozzám, vagy az Ente. Mindkettőről itt hallottam. De, hasonló dologra számítok, a határidő környékén, mint amit felvázoltál.A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
Olomlovag
tag
válasz üzenabakusz #253 üzenetére
Ok. Tudom. Csak elgondolkodtam rajta.
-
Olomlovag
tag
válasz üzenabakusz #247 üzenetére
Üdvözlet!
Akkor már csak az a kérdés mikor is jön? Mert, ha a második felében januárnak / 16- 31/ , akkor logikus lenne, hogy az időpontot is kitolják. Mert egyébként ha január 16-a után jön, akkor, akinek nincs e-személyi a birtokában, okostelefonja, stb, akkor kezdhet mindent elölről. Merthogy addigra megszűnik az ügyfélkapu...A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Köszönöm szépen ledgeri és prsq a további válaszaitokat is.A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Mindenkinek nagyon szépen köszönöm a gyors válaszokat. Az Ente-nek utána nézek, arról most halottam itt a fórumon. A többiről már korábban olvastam.
Az ÜK+ rendesen kezeli az EESZT-t? Van róla tapasztalat?
Ez a legfontosabb dolog, az idős szülők miatt. A többit ki tudom hagyni az életemből.
Köszönöm még egyszer a segítségeket!A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
-
Olomlovag
tag
Üdvözlet!
Sajnos teljesen tanácstalan vagyok. Számomra az okostelefon nem játszik, csak PC jöhet szóba.
Ebből kifolyólag szinkronizálni sem szándékozom más eszközökkel. Fontos lenne, hogy magyar nyelvű legyen, sosem használtam 2fa-t programot. Több ÜK +-t kezelnék. Van erre valami biztonságos megoldás?
Az e-mailes 2fa megoldás lenne számomra szimpatikus. Pl 5 percig lenne érvényes. Lehet erre esély, véleményetek szerint?
Köszönöm a válaszokat.A remény hal meg utoljára, de nincs aki eltemesse
Új hozzászólás Aktív témák
- Asus ROG Strix G513RM G513RM Gamer Laptop RTX 3060, Rysen 7 DDR5 16GB
- Zsír HP EliteBook 845 G7 Fémházas Laptop 14" -45%Ryzen 5 PRO 4650U 16/256 FHD IPS SURE VIEW
- 1TB Western Digital SN850X M.2 PCIex4 SSD (WDS100T2X0E) ÚJ!!! 36 hónap garancia
- Intel Core i5-12400F LGA1700 OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
- AMD Ryzen 7 5700X OEM (ÚJ!!! 36 hónap garancia)
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest