- Xiaomi 12 - az izmos 12
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- A kínai gyártók 3D arcazonosítással kísérleteznek
- Leépíti a Sony az európai piacot?
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony WF-C710N - átlátok rajta
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Norb€€€
aktív tag
Ó, engem aztán pont nem érdekel, ki mire költi a pénzét. De ha már felmerült az adott kérdés, hogy ki vásárolja ennyiért, egy szabad online fórumon, akkor hagy adjam már tudomásra az én véleményemet is.
Nem haterkedés, semmi bajom az Apple termékekkel, ha megengedhetném magamnak, én is beruháznék rá.
A buta emberekkel már van bajom, márkafüggetlenül. De sajnos az élet úgy hozta, hogy a legtöbb ilyen ember akiről beszélek, az Apple termékeit fogyasztja. Ez megint nem gyűlölködés. Ez csak pusztán az, amit a tapasztalatok mutatnak. -
Norb€€€
aktív tag
Nyilván most csak általánosítok, az örök szabály, miszerint kinek nem inge/ az itt is érvényesül.
De a legtöbb almás ember, akivel találkoztam, kvázi meg sem tudta indokolni, hogy miért jó az az eszköz, amivel most töltött fel épp 3 selfiet az instagrammra.
Mielőtt kitör a flame, nekem az apple termékekkel nincs bajom, az tudatlan felhasználókkal van. És ez persze más márkáknál is igaz lenne, de sosem láttam még, hogy egy HTC-ért, Samsungért, vagy Sonyért éjszakákat sátraznának egy bolt előtt -
Norb€€€
aktív tag
válasz
bollokcs80 #8 üzenetére
Az a baj, hogy a tudatlan, átlagsugarú Apple júzerekre utaznak. Akiknek tényleg fingjuk nincs a technikához, csak hallották, hogy ez egy jó telefon. Ők nem fogják netről megrendelni, nézegetni, hogy hol olcsóbb. Bemennek az első Telekom/Nor/Voda üzletbe, kiperkálják, azt jó napot.
És látod, készlethiány van. Így is. Szomorú dolog, de hát ha ennyiért el tudják passzolni, miért ne tennék
Új hozzászólás Aktív témák
- Lenovo Yoga 370 szép állapotú 24 hónap jótállás
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2290, 92% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2289, 90% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2288
- HIBÁTLAN iPhone 14 256GB Purple - 1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2287
- AKCIÓ! Apple Macbook Air 13" 2020 M1 8GB 256GB SSD notebook garanciával hibátlan működéssel
- Fotó állvány eladó
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T450s - i5-5GEN I 12GB I 500GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Oppo Reno7 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Gigabyte H610M i5 13600K 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Zalman S2 TG Seasonic 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest