Hirdetés
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- FErgeteges frissítés: két rajongói mobil kapott One UI 7-et
- Megjelent a OnePlus 13T
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
kisspepe
tag
Sziasztok!
Van egy Beex Mini Bee tabletem, amit az Auchanba vettem, és sajnos a kijelző üvegje eltört. Maga a kijelzőnek semmi baja, csak az üveg sérült.
Honnan lehetne olcsón szerezni hozzá üveget? Van a cégnek Magyarországon szervize?
Ebay-en néztem, de nem találtam ehhez a típushoz, azt meg nem tudom melyik lenne jó hozzá.
A válaszokat előre is köszönöm.
-
Atti1112
aktív tag
24.990-ért vettem ma a madaras tescoban egy ilyet :
Szerintem a 2 magosok közt ez nagyon cool,eddig vitt minden játékot,gyors,jó a multitaskja is.
Szép a kijelző,a betekintési szöge nem jó,de úgyis csak szemből bámulom,hangja közepes,HD-ben akadás mentesen tolja a Youtube videókat,SOKKAL jobb a wifije,mint a Nexus 4-emnek,szóval ennyiért nagyon tuti. 2 év gari van rá.Gyerkőcnek lesz karira,de én is bevállalnám hosszabb távon is.Szerintem : ajánlott.
Prestigio
Processzor típus ARM Cortex A9
Processzor frekvencia 1,5 GHz Dual-Core
Kijelző mérete 7"
Kijelző felbontás 1024 x 600 pixel
Memória 8GB ROM / 1 GB RAM
Memória bővítés MicroSD
Operációs rendszer Android 4.1 Jelly Bean
Adatkapcsolat WiFi
Csatlakozás 3.5mm audio jack, micro-USB
Beépített kamera Előlapi Kamera
Akkumulátor kapacitás 4000 mAh
Méret 192.4 x 119 x 9.11 mm
Súly 360 gramm
Tartozékok hálózati töltő, OTG kábel, USB kábel
Extrák 8GB beépített háttértár, beépített mikrofon, előre telepített alkalmazások, Flash 10.1 támogatás, gravitációs szenzor, gyorsulásmérő, H.264 videólejátszás, HD felbontású kép, kapacitív kijelző, multi-touch kijelző, ultravékony kialakításGarancia 2 év
-
Newbreed
újonc
válasz
alfaromeo33 #55 üzenetére
Nem lett volna rossz ajánlat annyiért de sajna késő ... ma vettem egy MyAudio-t
a képminőség hagy kívánnivalót maga után de nem bántam meg amúgy a vásárlást ... ráadásul a négymagos 708 f elfogyott helyette maradt a két cortex A9 maggal felvértezett 704 t 6 ezerrel olcsóbban
Nem csalódtam ez a két mag is bőven elég , raktam rá real racing 3at szaggatás nélkül fut nekem ennyi bőven elég
Nem volt még tabletem flash ez a 7 colos tapizás
-
fojuzer
aktív tag
Nos itt is csak minden a Pénztárca-bank betét tömöttsége függö.Honlapjukon,legtöbb tablet,kifutott,nincs szerepel,Na ennyit a szokásos megtévesztö hadmüveletekröl!//Conlusió! Amik értelmesek,jók azok DRÁGÁK!//
-
alfaromeo33
aktív tag
-
Iratus bug
tag
Ezek normál árak és nem akciósak!
Tab 3 nekem ennyiért megérné, de mivel edigitálba ugyan ennyi (nem akciósan) és az közelebb van ezért biztosan nem itt veszek ha veszek... Megvárom, hogy akciós legyen edigitálba!
-
M5Norbi
őstag
válasz
alfaromeo33 #46 üzenetére
Sajnos a 40 ezer körüliekben is ki lehet fogni még vackokat nemhogy az olcsóbbak között.
Nekünk (gyereknek) Navonból volt 3 db. Mindnek más baja volt. Az a legnagyobb poén hogy ezek után lett egy Myaudio aminek nincs semmi baja. Kicsit lassú de pl igen szép a kijelző.
-
Newbreed
újonc
válasz
alfaromeo33 #46 üzenetére
Khmm akkor nem myaudio lesz belőle mondjuk pár ezressel többért vannak még ilyen négymagosok , bár nem tudom hogy ebben az "ócccó" kínai kategóriában van e akkor valami amit érdemes megvenni ... am olyan 25 ezerig ajánlhatnátok valami értelmes tabot
-
GrotESC
aktív tag
Alcatel OT-2000 -et használ valaki? Ilyesmit szeretnék édesanyámnak venni karácsonyra. Meg tudtam tapogatni, és tetszett az anyaga, de nem volt bekapcsolva. A menü mennyire fájdalmas, illetve ami nagyon fontos, hogy a telefonbeszélgetés hangos-e -kicsit nagyot hall akinek szánom-? Apámnak valami myPhone-ja van, és abban a menü halál, a hangja pedig átlagos.
Telenor 2020-at én is láttam élőben -szintén nem volt bekapcsolva-. Annyira más volt, mint bármi a környéken, nagyon tetszett. Fém ház, mini (de lehet micro) USB töltőcsatlakozó, és az átlagosnál kisebb csatlakozó fülesnek (lehet ez is valami mini jack). -
janos1988
addikt
Nézd csak anyjuk, tábla 13 000 Ft-ért (Beex S1). Kölkönek vegyük meg, úgy is régóta szeretnének egyet és még úgyis néz ki, mint az a samsungos, biztos annyit is tud (ebben az eladó meg is erősíti őket) csak harmad annyiba kerül. Így hát beteszik a többi szar akciós cucc mellé.
Törvényben tiltatnám k az ilyen ****** ******* termékeket a piacról. A forgalmazóját meg 50 korbács ütésre ítélném.
Szerk.: Akár csak az 50 Hz-es szuper karácsonyi akciós "lapos" tvket.
-
alfaromeo33
aktív tag
MyAudiot akkor sem vennék, ha fegyverrel kényszerítenének. Eddigi egyenlegük nálam:
2 majdnem bíróságig fajuló garanciás botrány ( garancia csak papíron létezik, valójában nincs), 3 használhatatlan tablet, 1 bluetooth stereo füles ami pelenka anyagból készült, 1 FM Transmitter ami több elektromos zajt ad át mint jelet.
És minden fórumon csak szidják az anyjukat. Én az egész családjukat is.
Ha szereted a nyugalmat akkor Májasdiót nem veszel. -
Newbreed
újonc
Igaz nem Auchanos a téma egy kissé , de olcsó tablet viszont igen , nincs valakinek tapasztalata esetleg a myaudio 708 f készülékkel kapcsolatban.Négymagos , 1GB ram , 7colos kijelző , a tescoban most csak 23 eFt azért ennyiért nem rossz .... szal tapasztalat esetleg valakinek ?
-
hito
nagyúr
válasz
#32839680 #38 üzenetére
Nézz be a mérvadónak számító (nem úgy, mint az az elb@szott teszt a ma-n) fotók, videók mobiltelefonnal topicba, ott vannak az igazi szakik. Már szerintük is a 3. helyen van a zoom a 808 és a 1020 után. Miután rizso-val elkezdtük feltölteni a zoom-mal készült képeket, mindenki ki volt akadva, hogy ez nem lehet ugyanaz a készülék, mint amivel a teszt készült.
Egyébként új firmware-t is kapott a kamerája, nem is egyet, megesz mindent a 1020-on, a 808-on és az i5s-en kívül. Olyan apróságok is vannak benne, mint a 720p 60fps az 1080p mellett, a 16s-es záridő, a 10x-es optikai zoom mellett. Olyan szinten lehet finomhangolni, hogy egy kompakt elsírja magát mellette, kismillió dolgot lehet benne piszkálni, nagyon egyben van. Ne a tesztekből indulj ki, én ezt már rég megtanultam.
-
Steve1207
veterán
Aki olcsó telóban gondolkodik azoknak kis infó: egy hónapja használok Alcatel OT232-t (ez pl voda), amíg gariztatok. Le a kalappal, megérte a 2e-et. Igaz nem kell minőséget várni, elég műanyag, a tepsik után az első napokban mindig megijedtem, hogy elvesztettem kb. Gyorsan bejelentkezik (4s), jó a hangja, akku is jól bírja, az RDS-es rádió szól kihangosítva, amin meglepődtem! Szerintem a konkurens kis Alcatelek is hasonlók ennyiért. A buta gumi anyagú gombjaitól nem kell tartani, nem olyanok, mint a régi használhatatlanok, de az ilyen nagyobb boltokban meglehet nézni mindet.
-
tomson67
tag
Ez a lista annyira sem hoz lázba, mint anyósomat az Einstein-Rosen híd.
Az egyetlen tényleg értelmes kütyü az Asus Memo Pad HD7 16GB, az ára miatt. A többi vagy sz.r, vagy drága, de semmi különöset, vagy figyelemre méltót nem találtam a kínálatban. -
Egy értelmes telefon nincs a listába... Ez nudlikutya...
-
Paul119
addikt
válasz
Kronos3000 #34 üzenetére
Inkább alcatel szerintem
-
Kronos3000
senior tag
Telenor 2020? Valaki tudna erről valamit?Sehol sem találok semmit.ZTE? Vagy mi?
Gyereknek lenne első telefon,de über gagyit azért nem szeretnék.... -
II.Démonlord
tag
Lassan már a tableteket is az emberek után dobálják a sarki kisboltban is.
Érdekes lenne egy tesztet csinálni a 20 ezer forint alatti tabletekről. Egyre jobban szaporodnak és úgy néz ki vannak, köztük használható darabok is. -
lacuspapus
tag
http://www.edigital.hu/Tablet_es_e-book_olvaso/WiFi_tablet/Vega_C3124_tablet_(Android)-p370227.html#
ez a kütyü a maga dual procijával, 1 gb ramjával és a kis felbontású kijelzőjével baromi gyors lehet. egy deákos pénzért best buy
-
Watchdog
aktív tag
http://www.wikitech.hu/mobil/2013/12/07/breking-kobozzak-el-a-telefonokat-a-szupermarketekben/
Vajon az ingyenes felhő tárhely után be nem fizetett adónak mi lesz a következménye?
-
caius marius
tag
Ez nem akció! Dömping meg eddig is volt...
-
G-Guts
aktív tag
Van egy eléggé jó kis digi fényképezőgépem, meglehetősen sokat tud, de pl. bracketing-nél hiába csinálja meg jól a képeket az általam kiválasztott különböző expozíció korrekcióval, a képek összefűzéséhez már külön program kell, ez az többek között, ami miatt egy okostelefonnál nem kell aggódni.
A Nokia 808 a maga szenzorával azért még mindig rulez. Pakoljanak alá egy androidot és máris megvan a telefonod ellenfele.
-
MuzikJunkie
aktív tag
Ezen a hétvégén ráadásul minden kártyafüggetlen telót 15%-al olcsóbban adnak. Gondoltam rá, hogy eltipegek szétnézni, de fúj a szél.
-
tixem
addikt
megyek popcornért, a sok szakértő megint idetalált
Egy ideje már nézem ezeket Quilive cumókat, ipari mennyiség van belőlük a madaras teszkóban. Talán még lehet veszek is egy jóárasított 6589-est 1 giga ram-mal.
-
hito
nagyúr
Ne legyél már ilyen konok! Kutyagumi és kész, megmondódott a szentecia, tessék szépen elfogadni. Csak tudja már miről beszél.
Paul119: most tényleg vicc nélkül: mit lehetne kezdeni az ilyen emberekkel? Annyiszor, de annyiszor meegfogadtam már, hogy beleszarok, nem is reagálok és nem megy
Én vagyok az ostoba komolyan.
-
G-Guts
aktív tag
válasz
Seangaijin #12 üzenetére
Nem rossz az a Zoom szerintem, mint kamerás mobil. Mint mobiltelefon, az egy másik kérdés.. Szenzora akkora, mint az átlag közép kategóriás point and shoot fényképezőgépeké, van benne záridőválasztás, optikai zoom és okostelefon lévén -programoknak köszönhetően- több plusz funkciót aknázhatunk ki, mint egy sima fényképezőgépnél.
-
myckie2
őstag
Tegnap voltam az Auchanba és én nem ezeket az árakat láttam kirakva...
-
Paul119
addikt
válasz
Seangaijin #12 üzenetére
Gondolom használtál már s4 zoomot huzamosabb ideig és azért tudod ennyire
-
hito
nagyúr
válasz
Seangaijin #12 üzenetére
Tudatlan vagy, a butaságodnál már csak a szád nagyobb, gratulálok!
Egyébként skubizd az aláírásom mester!
-
riszter
senior tag
Ez jó! Csoda galakszi!
-
kbyte1024
veterán
válasz
Seangaijin #12 üzenetére
" Erről ennyit, menj és fotózz a csoda Galaxyddal"
tetszett
-
Seangaijin
senior tag
AZ S4 Zoom egy nagy rakás kutyagumi. Nagy is, ronda is, szar a kamerája is... Akár mit is mondhatsz, mezei lumia 925 is simán lemossa, a 1020-ról már nem is beszélve. Ha a mobilarénán is csak csodálkoztak h marhára nem az lett belőle amit beharangoztak akkor minek állítod az ellenkezőjét?
Olthatsz a válaszodban akármennyire is, nem érdekel és mellesleg tényleg személyeskedtél... Erről ennyit, menj és fotózz a csoda Galaxyddal
-
tjb007
nagyúr
válasz
dreamdancer #6 üzenetére
Az Extreme Digitalnál is ennyibe kerül (lassan már három hete, ha nem több).
-
hito
nagyúr
Azért, mert Ph addikt vagyok, nem mondhatom meg ha valaki hülyeségeket beszél? Látod, megint hülyeségeket beszélsz. Semmi személyeskedés nem volt abban amit írtam, a személyeskedés fogalmával sem vagy tisztában a jelek szerint.
Neked meg lehetne annyi eszed, hogy nem kezelsz tényként olyan dolgokat, amiről gőzöd nincs => "S4 zoom kutyának sem kell, mert vacak". Kicsit pillants be a megfelelő topicba (fotók, videók mobiltelefonnal) és látni fogod, hogy miért írtam amit írtam.
-
hito
nagyúr
1.: látom gőzöd sincs miről beszélsz. Nekem kettő is volt és elhiheted, hogy emeletes baromság hagyta el most a szád.
2.: nem teljesen mindegy miért annyi? Olcsóbb, jóval olcsóbb, mint a listaár, ez a lényeg. Ez a cikknek a lényege, nem pedig az, hogy amelyik olcsóbb, az miért olcsóbb, mint máshol.
-
gerii
addikt
A tabletekben semmi akciós nincs, sőt...
-
hito
nagyúr
válasz
alfaromeo33 #1 üzenetére
Hát azért az S4 zoom ára a hivatalos 150k-hoz képest nem is rossz.
-
alfaromeo33
aktív tag
Ezek az árak inkább átlagosak mint akciósak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A filléres kártyás telefonokon kívül komoly mennyiségű tablet is kapható.
- 10" alatt maradhat a Samsung harmonikamobilja
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- Last Epoch
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Projektor topic
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Acer Nitro 5 AN515 - 15,6"FHD IPS 144Hz - i5-11400H - 16GB - 512GB SSD+1TB HDD - RTX 3050 - Win11
- Intel I7 14700 - 20mag/28szál - Eladó!
- Eladó Google pixel 7pro 8/128
- ThinkPad P16 Gen1 16" FHD+ IPS i9-12950HX RTX A1000 32GB 512GB NVMe magyar vbill ujjolv gar
- Samsung Galaxy Tab S9 12/256GB 5G ÚJ 3 év gyártói jótállás
- Xiaomi Redmi Note 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Intel Core i7-13700K Processzor
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Samsung Galaxy Z Flip 3 256GB,Átlagos,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest