- Külföldi SIM-ek itthon
- Így lesz tégla a porszívódból - a Roidmi csődje
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Nem nyílnak a Foldok?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
Új hozzászólás Aktív témák
-
pranksta
tag
válasz
vilmos.nagy #57 üzenetére
Miért, túl olcsó?
-
pranksta
tag
50-60 ezer forinttal drágábban - minél? Ezek a csúcstelefonok, biztos vagyok benne, hogy lesznek olcsóbbak is. Az OS egyébként nem a telefonokkal veszi fel a versenyt, hanem a többi OS-szel. A Nokia egyébként - számomra úgy tűnik - az Apple példáját próbálja másolni az árazással. Lehet, hogy pont emiatt fogják az emberek komolyan venni "olcsó húsnak híg a leve" alapon. Én várnék még pár hónapot, kíváncsi vagyok milyen közép/alsókategóriás wp8-as telók jönnek, melyik gyártóktól, milyen áron, nameg mennyire indul be az appkészítés. Addig minden csak spekuláció.
-
pranksta
tag
kapsz csúcskategóriás androidot, de aki nem akar programozósdit játszani a telefonjával, annak tökmindegy. a wp-hez kevesebb alkalmazás van (mondjuk szerintem most egy darabig elég rendesen nőni fog a számuk!), de sokkal szebben fut - kevesebb erőforrással is. egyszerűen más rendszer, más célokra, mint az android, nem mondanám jobbnak vagy rosszabbnak. miért kellene olcsóbban adni?
-
pranksta
tag
Ez egy összetett dolog. Egyrészt a szolgáltatók nem a készülékeladásokból élnek, azért fizetünk pénzt, hogy használhassuk a hálózatot. A legnagyobb bevételük, szinte biztosan kijelenthető, hogy a különböző, hűségidős előfizetésekből van - amikhez az hűség ideje és a havidíj függvényében jár is a kedvezményes készülékár (nameg az egyéb extrák, úgymint sms, percdíj, vagy éppen mobilnet-kedvezmény).
A feltöltőkártyás csomagokhoz valóban nem, de erre csak akkor lenne szükség, ha a másik szolgáltató készülékei olcsóbbak lennének ugyanolyan tarifák mellett. Ügyesen kiszámolgatják ezeket a dolgokat, nem kell félni. Nem tart vissza senki attól, hogy független telefont vegyél.Az már más kérdés, hogy a tarifák valóban pofátlanul magasak nálunk, a környező országok árait nézve..
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Házimozi belépő szinten
- Forrmell.enn
- Autós topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- World of Tanks - MMO
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Renault, Dacia topik
- Több mint 500 millió dollárt spórolt az AI a Microsoftnak
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- További aktív témák...
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Dell Latitude 5440 14 FHD üzleti notebook - i5 1335U 8GB RAM 256GB SSD Intel Iris Xe
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- Ultimate előfizetés új fiókra akár 2105 Ft/hó áron! Azonnali, automatizált aktiválással, csak Nálam!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest