Hirdetés
- Yettel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Huawei Mate 20 Pro - a mindenit!
- Az akkumulátorkímélés lehet a One UI 6.1 ütőkártyája
- Redmi Note 12 4G - valaki fizetni fog
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- DIGI Mobil
- Itthon is elérhető a OnePlus 11 és a Buds Pro 2
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Quqesz
nagyúr
Várós. Kíváncsi vagyok mit gurítanak.....van már videó is róla
-
Nem is olyan rossz, ha tényleg ilyen lesz, pedig nagy rá az esély, itt csak az árazás lesz a mérvadó. Mondjuk a kis testvéreinek beárazása igen magasról indul ,gondolom itt sem lesz másképpen.
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
válasz
Luck Dragon #2 üzenetére
Már tudni, hogy eleve 750€ áron kerül itt forgalomba.
Surface Book és egy Csúz a körtefán!. Pentax-szal fényképezve!
-
FireFox1996
őstag
4GB RAM-ból kevesebb, mint 900 MB marad szabadon??? Jól elb*sztak vmit....
[ Szerkesztve ]
<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
tommygunn84
csendes tag
"5,3 hüvelykes lesz az a QHD (a jelek szerint 1440 x 2560 pixeles) felbontású panel, ami a mobil elejére kerül"
WTF??? Általában oda kerül nem? -
törölt tag
válasz
FireFox1996 #4 üzenetére
Miért jó az, ha üresen áll a RAM? Ez a sok kínaival ellentétben láthatóan nem úgy van megírva, hogy dobáljon ki mindent, csak hogy nagyobb szám legyen az üres RAM rovatban. Remélhetőleg.
-
FireFox1996
őstag
-
tomboy0013
veterán
válasz
FireFox1996 #4 üzenetére
Komoly, hogy még van aki egy szakmai oldalon 2017-ben is itt tart, hogy ennyire nem érti az android memóriakezelését?
-
Hadrian
tag
Azért a 750 ájróért illene valami komolyat gurítani.
-
Első olvasásra nem tűnik rossznak, várjuk.
A stressz oka, hogy nem szarod le eléggé. (Dr. Bubó)
-
FireFox1996
őstag
válasz
tomboy0013 #9 üzenetére
Mindig van/lesz olyan, aki nem érti
Azért olvassa, hátha megérti a dolgot<< Nem szabad félni a kudarctól, játszd végig a játékot ! >>
-
vodkamaffia
csendes tag
Elég érdekes a formaterv. Kíváncsi vagyok, hogy fog kinézni a végleges változat.
-
BloodRay
veterán
válasz
FireFox1996 #12 üzenetére
Szerintem rád célzott, hogy nem érted.
Nekem is 700MB szabad épp G4-en a 3GB RAM-ból, de bármit indítok, azt nem zárja be míg én nem akarom. Az hogy pl nincs szabad 2,5GB-om a 3GB-ból nem azt jelenti hogy szar a készülék, hanem hogy normálisan meg van írva a szoftver, nem kell minden alap dolgot indításkor a memóriába töltenie(Ha rég lett használva valami és kellene még memória majd akkor bezárja a legrégebben használt szükségtelen task-ot).Amúgy a Nokia 9-re kíváncsi leszek, remélem minél előbb megérkezik majd hozzánk is.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
BloodRay
veterán
válasz
FireFox1996 #15 üzenetére
Értem, no offence.
Én csak azt a gyártót nem értem aki az akkumulátor kímélés érdekében lövöldöz ki mindent az amúgy méretes memóriából(illetve értem, hogy csak a számok miatt kerül ezekbe a készülékekbe nagy memória modul).
Remélem hogy a Nokia memóriakezelés szempontjából is jó munkát végez majd.[ Szerkesztve ]
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
törölt tag
Főleg az Android JIT fordítójával ez a kilövöldözés nagyon jó ötlet, mivel így minden betöltésnél újra kell fordítani is az appot, míg ha a memóriában ül, akkor nem fogyaszt semmit. Annyiban igaza van a (kínai) gyártóknak, hogy ha mindent kilőnek, akkor azok tuti nem használnak erőforrást, például a navigáció nem használja a GPS jelet, a fitnesz appok nem követik a nyomvonalad, az üzenetküldők nem szinkronizálnak a háttérben
Persze ezzel egycsapásra használhatatlanná válnak, de az kit érdekel, több szabad memória!!
FireFox1996: Van sok ember itt a fórumon, akiknek ez a vesszőparipája, ők jellemzően megtalálják a számításukat a kínai (főleg belpiacos) telefonokban, ott ugyanis ez a menő.
[ Szerkesztve ]
-
-
Fejvadi
nagyúr
Tetszene, de elég komoly árat rebesgetnek.
-
12 egy tucat....
HARLEY-DAVIDSON Custom
-
Rusher4587
tag
Hát én ennél valami sokkal komolyabbra számítottam...
Felbontás alapján hagyományos arányú kijelző marad, tehát kávátlanításra ne is számítsunk, ami talán nem is akkora tragédia, de így tucat kinézete lesz.
Kerülhetne hátra legalább egy másodlagos ujjlenyomatolvasó, én kényelmesebbnek találom.
128 GB nem fér bele 2017-ben egy csúcsmodellbe? Most komolyan? Hosszabb videózásnál cserélgessem a mem.kártyákat, mint egy floppy lemezt? Esetlegesen egy másodlagos SIM kártyát, ha külföldön vagyok, meg magamba dugjam?
Amíg 20+ MP kameráról szóltak a pletykák, komolyan érdekelt, azért cserébe még simán lenyelném a fenti apróságokat, de kövezzetek meg, ez így nekem már csak egy felső-közép kategóriás telefon, véletlenül sem egy csúcs gép, amire még hónapokig várok, hogy X év után leváltsa a 930-asomat.Si vis pacem, para bellum!
-
monti0222w
addikt
válasz
Rusher4587 #21 üzenetére
Nem a Megapixelek teszik a képet jónak, kell ahhoz még több okosság hogy összeálljon egészé,. A Xiaomi telefonokba is az a baj hogy szoftveresen nincsjól megcsinálva, írva, maga a kamera tudna alkotni abban adott a technológia, de így Nem!
[ Szerkesztve ]
-
slimshady
senior tag
Város. Kíváncsi vagyok mit gurítanak. Lassan ideje lenne bemutatni.
üdv.: SlimShady
-
Azie
őstag
válasz
Rusher4587 #21 üzenetére
Nálam is a 930-ast válthatná, ha hozná legalább a 950 szintjét a kamera. Kameratesztek alapján most a pixel xl-t választanám, de az is batár méretű, szóval várás van.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
Azie
őstag
válasz
monti0222w #23 üzenetére
Így van. A pixel xl-en kívül egy droidos/ios-es kamera sem hozza a 2 éves 950 szintjét.
"Believe in the ideal, not the idol." - Serra
-
M5Norbi
őstag
Jó de ezen ne húzd fel magad.
Főleg mert ez szubjektív.
Van akinek egy Iphone megér 2k-t de egy Samsung,LG nem,és fordítva.BMW-ért adna 10 milliót Volkswagenért,Toyotáért nem.
Ha meghalsz, Te nem tudod, hogy halott vagy, csak a körülötted élőknek nehéz. Na most ugyanez a helyzet akkor is, ha hülye vagy!
-
kbyte1024
addikt
válasz
Rusher4587 #21 üzenetére
Hát azt nehéz lesz felülmúlni kamerában,mert brutál szép képeket lő! De ha ebbe is Carl-Zeiss optika lesz,akkor város a dolog
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Bossyy
tag
Igazán elsüthették volna azt a poént, hogy beletesznek xenon vakut (a fényképekhez) ÉS dupla LED-et is (a videókhoz, illetve lámpa gyanánt) egyszerre. Anno pl. a 6220-ban, N82-ben és N8 ban is volt xenon és sokat hozzáadott a minőséghez. Nem hinném, hogy különösebben drága lenne, hozzáadna a minőséghez és abszolút egyedivé is tenné a telefont.
-
H.Istvan25
senior tag
5,3 col nekem kicsi, ki is esett a lehetséges következo telók közül
Huawei Mate 9
-
somogyib
őstag
Valaki érti ezt a számozást? Nokia 3, 5, 6, 9... (úgy is kérdezhetném, hogy ki tudja folytatni a számsort
). 4, 7, 8 kimarad?
-
Juhaszatti
addikt
Szerintem azért vannak a nagyobb ugrások, pl a 6 után is, mert ott hardveresen, és árban is nagyot ugrik a következő.
Aztán úgy lenne logikus ha jövőre jönne a Nokia 3 2018, Nokia 5 2018 stb, 2019-ben meg ugyanígy.
Sokkal átláthatóbb és letisztultabb termékpalettát szülne mint mondjuk a Xiaomi elnevezős megoldása, meg talán még a Samsung féle betűzésnél is. -
Fabianus
tag
Elméletileg 7-es és 8-as még lehet, hogy lesz. Meg persze lehet, hogy több is, csak azokról még nincsenek kiszivárogtatott infók.
Amúgy meg nagyságrendileg azok a kategóriák, amik már a C7, N8, N9, később a Lumia 700-as 800-as végén 550, 650, 950 kategóriák voltak.
A 9-es, N9, Lumia 900, 920, 930, 950 és most a Nokia 9 a "hagyományos" csúcsmodell, alatta meg kb a régieknek megfelelő besorolás. -
moleculez
veterán
5.3-n csúcs hardver, ma erre benevezek.
Kevés elmélet lett annyira alátámasztva, mint a Dunning - Kruger effektus.
-
-
cezarlacrone
aktív tag
Jó ez a kék tok. Bejövős.
-
mg1992mg
senior tag
válasz
cezarlacrone #42 üzenetére
Az lesz a gyár
-
gmaci
tag
válasz
H.Istvan25 #34 üzenetére
Meg a jó öreg symbian-os 808PW-ről s feledkezzünk meg, akkora xenon van benne, mint a fél karom, a mai napig használom és semmi panaszom nincs rá
-
crane75
aktív tag
Azért hátha esélyes még, hogy a Zeiss mellé visszavásárolják a PureView szabadalmat is...Akkor szerintem egy elég széles kört szerezhetne vissza a Nokia....
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
crane75
aktív tag
válasz
tomboy0013 #47 üzenetére
Lehet, még csak tesztelgetik a piacot.....
"Az ég nem a csillagoknál kezdődik, hanem a fűszálak hegyénél."
-
Rusher4587
tag
válasz
monti0222w #23 üzenetére
En is tudom, hogy sokat szamit a szenzormeret, lencse stb., en is szeretnek vegre ejszaka is jo kepeket loni mondjuk egy buliban, de sokszor elofordul velem, hogy a kepnek csak egy reszet akarom megmutatni, es bizony a mai monitorok felbontasa mellett mar nagyon nem mindegy, hogy 13 vagy 20 MP kepbol vagsz ki.
(#32) kbyte1024: csak amig meg nem kapta a win 10 frissitest (messenger miatt muszaj volt, egy ideig bongeszobol chateltem, de ugy meg zabalta a mobilnetet), azota borzalmas, es nyilvan szoftveresen b*sztak el...
Si vis pacem, para bellum!
-
kromatika
veterán
Tiszta szívből sok sikert kívánok a Nokia-nak.Ez pl igen be jövős.
Légy jó mind halálig.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A vaskos plasztikburkolat sok dolgot elrejt, de így is rengeteg érdekesség derült ki a Nokia közelgő csúcsmodelljéről.
- Kormányok / Autós szimulátorok topic-ja
- Óra topik
- Kompakt vízhűtés
- Háború Izraelben
- ZIDOO médialejátszók
- Bambu Lab X1/X1C, P1P-P1S és A1 mini tulajok
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Újabb változatban kapható a noblechairs LEGEND széke
- További aktív témák...
Állásajánlatok