Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- iPhone topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Yettel topik
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- One mobilszolgáltatások
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
Új hozzászólás Aktív témák
-
jooker82
nagyúr
Ezen leirás alapján már HD kijelzőt sejtet...mostmár 1080p-be is rögzit 3D-t ...16Gb belső és 1GB RAM..
Azt nem irják,hogy milyen rendszer jön rá...
Félek,h csak hasraütésből irtak be adatokat... -
ch003067
addikt
Az előző 3D-t se vették sokan, ezt se fogják... Mert tök fölösleges...
Amúgy meg szép a teló
-
a.sebi
őstag
a kijelző méretéről nem esik szo sem a felbontásrol...ha már 3d en mertem vna belerakni egy 4.5 v 4.7 es kijelzőt akár 480x800al is....pl milyen fasza lenne neke egy 3d galaxy note
-
Fitzgerald
veterán
Tök felesleges erre pénzt kiadni, mire megjelenik lesz már O3D 80k körül (vagy még olcsóbban) újonnan boltban. Most is van már 1-2 custom OC rom 1.2 gigahertzen, a gpu meg szerintem tuti a tuningolt sgx540 lesz ismét, ami nem is baj, mert még jó ideig elég lesz a legtöbb játékhoz. HSPA+ meg szerintem rohadtul nem érdekel itthon senkit.
-
AMD Power
titán
Nem illene már 4.0 jönnie?
-
gybazsi
senior tag
Na erre a telefonra kíváncsi leszek. A jelenlegi droidos telók közül nekem az O3D tetszik vmiért legjobban (boltban próbálgatás után), de nem a 3D miatt. Hanem egyszerűen nekem pont az az ideális méret, a kijelzője is nagyon szép, és nekem a sebessége is tökéletesen megfelel. A legnagyobb baja talán az LG support.
Azzal lassan kezdhetnének valamit, mert a jelenlegi helyzet kicsit siralmas.
-
Balázs1621
senior tag
Komoly az UI.
-
aladab
tag
"A jövevény persze más téren is sokat fejlődött, hiszen 1,2 GHz-es Texas Instruments processzort, sztereó fotók és videók rögzítésére alkalmas 5 megapixeles kamerapárt, 21 megabites HSPA+ átviteli képességet, Bluetooth 3.0 és NFC modult, valamint 8 GB belső memóriát kapott."
Ez egy furcsa mondat - a 3D-nek most is ilyen a kameraja, 21 megabites a HSPA es a memoria is 8 GB.. -
G-Guts
aktív tag
Nem írtam én össze-vissza. Arra gondoltam, hogy amikor először megláttam az LG Optimus 3d kijelzőjét, akkor azt hittem, hogy az egy IPS panel. Mivel korábban már láttam IPS kijelzőt (aminek nem volt számomra olyan szép képe, mint az Optimus 3d-nek), ezért úgy voltam vele, hogy az Optimus 3d-ben biztos egy még jobb fajta IPS kijelző van. Mikor azonban kiderült, hogy ez nem is IPS hanem egy TFT-LCD, akkor eléggé meglepődtem. Főként akkor, amikor megnéztem a betekintési szögét is és...bammeg!
nekem nem tűnik rosszabbnak a Galaxy S-nél.
-
jooker82
nagyúr
válasz
RaveForce #29 üzenetére
A 2x-be levő IPS és a True IPS eléggé hasonlit egymásra... Közös előnyük,a szinhelyesség...Tehát,te valamit nagyon benézhettél,amikor ufó szineket láttál... Az az amolednél van...Nameg az arena tft-je is eltér az eredeti szintől.... Tudom,mert volt 1 évig,az is nálam... És a piros almára eléggé bordós szint adott... a Narancsra,meg majdnem pirosat.... De akkor még olyan kijelzők voltak és az inkább a kis kijelzőn,nagy felbontásnak volt köszönhető...
A 2x-et és 3D-t illetően,hosszasan összemértem őket egymás mellé rakva,de a 2x,simán jobb.. ott a fehér,az fehér... meg erőteljesebb élénkek a szinek,de nem azért mert valótlan,túlszaturált képet vetitenek...
1 hétig volt nélam a 3D-... -
RaveForce
veterán
.Én azért is váltam meg tőle,mert nem tetszett a 2x után a 3D kijelző..
ez érdekes, mert a 3D-nek sokkal korrektebb színei vannak, a 2X-nek nagyon földöntúli ufo színei vannak, azok a zöldek, narancsok, ibolyák, ha rágondolok kiráz a hideg
nálam LG kijelző terén még mindig az arena display-e az etalon(lehet mert állítólag az hitachi gyártmány?), habát a true hd ips-hez nemvolt szerencsém még
-
jooker82
nagyúr
Most egy kicsit,össze-vissza irtál...
szóval a régi optimus 3d-be TFT kijelző volt,a 2x-be IPS kijelző...
Az IPS-t jelenleg még nem győzte le semmi....
Ebben az új 3D-ben, NOVA IPS kijelző lesz,ugyanaz,mint a PRADÁBAN.... 800 NIT fényerővel,tehát egy fokkal jobb mint a Blackben van,pedig,az se kutya.....
Bár jobb lett volna,ha ebbe egy TRUE HD IPS-t tesznek... de a NOVA is előrelépés lesz a TFT-vel szembe ..Én azért is váltam meg tőle,mert nem tetszett a 2x után a 3D kijelző..Ami még előrelépés a kijelzőn kivül,ebben a telefonban,a súly,méret lefaragása... erősebb processzor....És nyilván,nem csak fehérben lesz majd...
-
Recon666
Közösségépítő
-
spuros
őstag
Ezeknek olvastam pont az ellenkezőjét én is.. Tehát előfordulhat. Sok fórumon panaszkodtak pl. a SGS2 kijelzőjére, hogy beégett és a színek megváltoztak.. Igazságalapja tehát van.
Továbbá nem kell ennyire leszólni a TFT kijelzőt mert ha jó a gyártó akkor kitűnő a kijelző minősége is.. Gondolom neked sem mindig AMOLEDes kijelződ volt..
(#24) Recon666 Akkorát akkor nem tévedtem..(:
-
jáózsi
tag
válasz
FragMaster #18 üzenetére
Rossz világban élsz.
Nézem az amoledet, de nem recés, nem zavar, hogy nem recés, nem égett be másfél év után se, a színek 5 év múlva degradálódnak 2%-ot, amit túlélek, nem sávos, és nem is sárga....
Akkor nézd a gyönyörű tft-t. -
BloodRay
veterán
-
FragMaster
addikt
IPS és PLS kellene minden telefonba. Szép az oled szép, de most nézze az ember, hogy pentile-e és ha igen milyen felbontás mellett, hogy zavarja-e egyáltalán, aztán idővel beég, degradálódnak a színek, sávos, sárgás stbstb. Nem ellensúlyozza ezt a szuper betekintési szög meg a mélyfekete.
-
tome.jr
addikt
Ebben vajon lesz már fm rádió?
-
RaveForce
veterán
hát ez nagyon puruttya
az elsö 3D legalább anyagból volt és cseppnyi design is fért bele..
ebböl ég veled LG lesz ha így haladnak erősen.. -
G-Guts
aktív tag
Annyi viszont tény, hogy más gyártók is tanulhatnának az LG-től a TFT-LCD megjelenítőt illetően. Az LG Optimus 3d kijelzőjét amikor megláttam, azt mondtam, hogy ez az IPS kijelző bizony jobb, mint vártam, pedig SAMOLED-es telót használok. Aztán meg pláne meg voltam lepődve, hogy ez "csak" egy TFT-LCD display.
Meg kell jegyezni, hogy a Samsung Super PLS kijelzője se lehet azért rossz, de azt még élőben nem láttam, csak videón összehasonlításban IPS-el, és azt kell mondjam, hogy az IPS-t könnyedén legyőzte. -
lmisi
senior tag
Nevetséges mire piacra kerül lassan az ICS utódja is meglesz. Egfyszerüen tesznek a gyártók a fejlesztésre. Nyomják agyatlanul a már kész software sablonjaikat a hardwareikre. Ráadásul ez tényleg csak másolják a csajos alma stílust. Kel a fenének a apple dizájn, nincs bajom vele, vegye aki akarja. De hogy ezenkívül ne tudjon egy LG, vagy samu kihozni, az nevetséges. Vékonysághajszolás ezerrel. Ahelyett hogy ráraknák még 1,5 mm-t és mehetne bele a 2000-3000 mah aksi és neeeem majmolni kell az apple-t
Mi a fülemért nem lehet kapni acél, acélkék, vagy szürke szinű telefonokat???
Talán a HTC kivétel...
Nagyrészt csak porcelán fehér, vagy fényes fekete külső vel hozza ki a cuccait. pl galaxy sorozat. -
Az Apple már készíti a szabadalmi beadványt.
-
mathaus=)
senior tag
Sztem ennek a 3D-s dolognak telókba nincs sok értelme föleg amig az akksikon nem fejlesztenek.. de ők tudják
-
Brutális eb
addikt
Zero értelmét látom az elődhöz képest.
-
Recon666
Közösségépítő
Szép.
-
Apika
addikt
Most már csak az árazáson múlik a sikere...
-
xlife11
senior tag
Na, ez már valami.Bár a 3D szvsz még mindig felesleges.
-
Retekegér
MODERÁTOR
Illene már ICS-vel kiadni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Karcsúbb, könnyebb és gyorsabb változatban is piacra kerül az LG Optimus 3D.
- AMD Radeon™ RX 470 / 480 és RX 570 / 580 / 590
- Diablo IV
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Linux felhasználók OFF topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Nagyrobogósok baráti topikja
- Lexus, Toyota topik
- Mikrotik routerek
- Elder Scrolls IV - Oblivion - Olvasd el az összefoglalót, mielőtt írsz!
- További aktív témák...
- BONTATLAN Új Iphone 16e 128-512GB 1év APPLE garancia gyári független Deák AZONNAL Átvehető Deák térn
- BONTATLAN Új Iphone 16 PRO 128Gb - 1TB Független 1év Apple GARANCIA Deák Térnél Azonnal Átvehető.
- Xiaomi 15 Ultra 512 GB Silver 34 hó garanciával
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A52s 5G Snapdragon
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB Kártyafüggetlen, 1Év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12500 16GB DDR4 512GB SSD RTX ROG 2080 8GB Rampage SHIVA Seasonic 550W
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 dokkoló (5TW13AA) (DisplayLink)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest