- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Yettel topik
- Akciófigyelő: Februári Honor ajánlatok
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Milyen okostelefont vegyek?
- Videón a kézben tartott Xiaomi 15 Ultra, már a hónapban megjelenhet
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bastee
tag
Nos nálam az időzítés pont kellemetlen mert sokkal csábítóbb mint ha megint tavaszi lenne
Tudtam, hogy márciusi vagy áprilisi dolog nem hat meg, imádom a G6-ot és lassan 1 éves de nem bántam meg a választást. Egészen a mai napig azt mondtam, hogy nincs ami rávigyen a váltásra. De ha ez a nyári bemutató és megjelenés valid, akkor aj ott már elcsábulhatok. De most nem veszem meg nyitó áron, hisz tudok várni, de az idei karácsonyi ajándékom talán Judy lesz? -
bteebi
veterán
Full jogos az egész komment. Azt viszont továbbra sem értem, hogy protekcionizmus ide vagy oda, az Apple-nek meg a Samunak tudtommal nincs érdemleges problémája Kínában, de talán még a Sonynak se. Akkor meg miért csak az LG töketlen már megint? Persze lehet, hogy rosszul vélem, és a többi gyártó, vagy legalább egy részük szintén csehül áll Kínában .
Cancel all my meetings. Someone is wrong on the Internet.
-
pit stop
addikt
Kína egyre jobban védi a saját piacát, így nem lett volna olyan egyszerű ott maradni...
Kínaiak pedig a saját gagyiuktól fordulnak el, a normális minőséget gyártó gyártóikról nem hallottam, hogy gondjaik lennének (még pártállam is segíti őket).Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
bteebi
veterán
válasz turbulencia8 #50 üzenetére
Kivonulnak Kínából, masszívan veszteségesek voltak ott? A legjobbkor teszik akkor már megint, mert elvben nemrég volt róla hír, hogy már a kínaiak (is) kezdenek elfordulni a kínai mobiloktól, bár talán elsősorban az Apple és a Samu javára. Lehet, hogy pont a létező legrosszabb időben váltanak már megint .
-
Viper26
nagyúr
Nem lesz ez rossz telefon szerintem, anno a G4 nagyon el lett találva, remélem árban nem lőnek mellé ezzel.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
Viper26
nagyúr
Nocsak...Hová lett az első pár hsz?
iPhone 15 Pro | AW Ultra 2
-
csrobert1981
csendes tag
Nekem korábban lg g3 volt amit nagyon szerettem mert szép képeket csinált. A kerete nekem is elrepedt de a működését nem befolyásolta. Szoftveresen is jó volt. Most lg g6 van amit szintén imádok. A kamera modulja ennek is jó de a kamera app automata beállításokkal már nem tud olyan képeket mint a g3 anno. Viszont a kerete fém és sokkal masszivabb a kialakítása. Nem hajlitott a kijelző ami nekem fontos mert párom s7-esét ha kézbe veszem olyan mintha csúszna ki a kezemből pedig amúgy az is klassz. A g6 kijelzője nekem nagyon tetszik és az akkuja is jól bírja nálam.
LG G3
-
atike
nagyúr
Ha tényleg ezekkel a paraméterekkel jön akkor királyság lesz. Csak vajon mikor?
-
törölt tag
Nem értem ezt az időzítést. Mintha direkt vágnák maguk alatt a fát.
-
SkyLine3000
addikt
Van a családban 2 db, több, mint 4 éves F6. Soha, semmi bajuk nem volt. Az egyiket a lányom máig használja, a másikat én használom waze-ra, navigálásra (ez az asszonyé volt). Bootloop-ról nem is hallottam (lehet, rosszul emlékszem) F6-nál, pedig sokáig aktív voltam az F6 fórumban.
Nekem és a feleségemnek is G3-ja van. Nekem ennél jobb telóm még nem volt. Nem is vágyok másra. Januárban volt 2 éve, h G3-am van. Szoftveresen mind az F6, mind a G3 hibátlan. F6-on stock Jb fut, a G3-akon meg stock Lp. -
tomboy0013
veterán
Azért 1-2 ember rendesen el van tájolva. Rossz szoftver ? Beégő kijelző? Gyenge akku?
Egyrészt ez egy be se jelentett telefon, másrészt már az elődjénél sem volt ilyen gond. Kifejezetten jó a G6 kijelzője, LCD-hez képest jó fényerő (AoD-nál lehet állítani+fény viszonyokhoz is alkalmazkodik), és nem ég be (és ugye pont az OLED kijelzők kedvelői írják ezt ). A szoftver szuperül megy, bug nincs. Az akku meg semmivel sem rosszabb az átlagnál, nem kimagasló de nem is gyenge. Bootloop is a múlté.
Ezeken kívül meg van még néhány tulajdonsága a telefonnak amiben lehet jobb egy G3-tól, még mindig nem csak egy processzorból, kijelzőből meg RAM-ból áll egy telefon... Amiben mellesleg mérföldekkel jobb egy G6 is.[ Szerkesztve ]
-
gretzky77
veterán
"Legtöbb LG által gyártott telefonnál"
Azért ez elég erős túlzás,ebből sokan úgy érthetik,hogy a legtöbb LG bootlopos lesz ami nem fedi a valóságot,mivel tudomásom szerint a Snapi 808-al szerelt készülékeket érinti! Én Samsunggal fürödtem be,de ezért nem írom le a márkát még ha nem is a kedvencem! Viszont sztem (tudom most LG fan leszek) az LG szoftvere üzembiztosabb és megbízhatóbb!Google Pixel 9 Pro XL & Amazfit Balance & Fiio FF3 & fiio ka3 & Edifier Stax S3
-
Micsurin
nagyúr
AI..... MI.....
Most ez fog menni előre érzem, minden retkes neurális háló MI lesz.
The Separatists have no regard for innocent life. They don't care who walks away from war and who doesn't. That's why we move on them now, Commander……and Wolfpack leads the hunt.
-
Bass
addikt
Be lett vizsgálva,vadi új volt majd jött a bootloop(mint a legtöbb Lg által gyártott telónál pl nexusok is) és az új alaplap akku páros is kuka volt így aron alul eladtam. Most a H8 vígan teszi a dolgát pedig a G5,G6 is tetszett volna a G4-nél jobban zsebbe illő formával rendelkező telóm meg nem volt és a kameráját is szerettem.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
bteebi
veterán
Akkor nálad valami egyéb probléma (is) volt, pl. szar akku, vagy valamilyen vírus/trójai. Utóbbi nekem is volt vagy 2 hétig, pár óra (2-3) alatt nullára merítette az akksiját. Mondjuk az akkumulátora már elég gyenge (2 éves telefon), a 3000 mAh-ból mostanra kb. 2000 mAh maradt meg, de egy napot még így is ki lehet húzni vele. Igaz, nem nagyon terhelem, munka közben abszolút nincs rá lehetőségem.
-
Bass
addikt
válasz gretzky77 #35 üzenetére
Hát a G4-el befejeztem az lg-vel minden teren sajnos A hw jó volt de a készenléti fogyasztasa ratyi volt ami a szoft miatt volt,10-12 ora alatt lemerult 1 ora sot mellett es semmi meg egy uj alaplap sem segitett rajta. Pedig imádtam ezen kívül.
"The gods who light up the sky at the gate of sethu"
-
ORCA58
addikt
Majdnem jól néz ki, de az hülye kivágás a kijelzőből nem kellene.
Remélhetőleg ez is olyan hosszú karriert fut majd be, mint a szintén értelmetlen ívelt TV. -
bteebi
veterán
válasz fornettisuti #20 üzenetére
Igen, de amúgy - számomra nagyon meglepő módon - a Galaxy S9-be is 4 GB RAM-ot jósoltak. Szinte kizárt persze, hogy igaz legyen, jó lesz az 8 gigának is. Ha jól tudom, akkor van már a Samunak olyan idei (nem csúcs) telefonja, amiben 6 GB RAM van.
Biztos jó telefon lesz amúgy az idei csúcs LG, de erről a Szifon X-es felső keretről, meg a lekerekített sarkakról igazán leakadhatnának már (nem csak ők, a többi gyártó is), mert rém bánán néznek ki - pláne az előbbi. Az LG V30 engem amúgy nagyon elgondokoztatott a vásárláson (jó hang, OLED kijelző, dupla kamera), de a kijelzője elvileg szar, hiába OLED, és a kamerái se muzsikálnak túl jól, hiába a 4K meg a sok fícsör. A G7-nél meg a 6,1"... ne má'. Komolyan, ne is gyártsanak telefont, legyen mindenkinek tabletje .
#29: Valahol tényleg fura, de egyrészt elvileg viszonylag szar a (P)OLED-jük, másrészt meg azt valószínűleg inkább a V40-be tartogatják. Ha kb. ugyanazt tudná a G7, mint a leendő V40 (pl. normális DAC), akkor a kutya se venné a jóval drágább V szériát... szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
Matada2.3
veterán
Eddig bivalynak hangzik, kérdés hogy mennyire fedi a valóságot ez a pletyka, bár Blass keveset szokott tévedni.
Finn the human
-
Mill3r
tag
Furcsa, hogy LCD-vel tervezik kiadni.
Már a G6-ot is sok kritika érte a kijelző miatt. Én csak megtapiztam egy kiállított darabot, de az elsőre feltűnt, hogy az AOD alig látható
Kíváncsi leszek, hogy mit tud majd ez a MLCD+ fícsőrIDDQD IDKFA
-
dajkapeter
senior tag
Ugye ez most csak vicc? LCD panel? Mikor mindenkinek led-et szállít? A V30 led paneles! A G7-ben is be fog égni az LCD? Párom G5-be beégett, alig 1 év alatt... A G6-hoz képest miben fejlődik? Jobb proci, kevesebbet fogyasztó kijelző és katonai megfelelés? Ennyi? Ha azt nézem, hogy a G3-mamba 3 giga ram van és LCD kijelző, no meg, ha mezei felhasználó lennék akkor is nehezen nyomná le a torkomon az LG ezt. Semmi extra nem látszik benne. Ha meg hozzák ezt a rendert...
Innováció lenne a kevesebb fogyasztású LCD panel? Ja, HDR.. És MI lesz? HDMI-s kiterjesztett asztal lesz? Mert ha nem akkor egy S8+ szintjén lesz... Vagyis nem, mert az képes rá és talán akksiban is jobb. Átlag júzer szinten meg nem számít a gyorsabb proci.
Borzalmas...
[ Szerkesztve ]
Ha írásommal megsértettelek akkor annak valószínűleg nem én vagyok az oka....
-
judas13
addikt
Európában vajon melyik színt nem lehet majd kapni? (a többit meg késéssel)
A 4 RAM meg biztos csak elírás..[ Szerkesztve ]
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
-FreaK-
veterán
Pedig azt pletykálják, hogy az S9 alapverziója (ami pl. szolgáltatónál kapható lesz) is "csak" 4Gb rammal jön.
Idén valszeg én is lecserélem a Mate8-at, és pont a napokban gondoltam rá, hogy oké, elég lenne valszeg most a 4Gb, de azért két év múlva már nem biztos, így a több ram nálam is előnyt jelent egy telefonnál.
Főleg ha ehhez hozzá vesszük, hogy bizonyos telók 4Gb ram mellett is képesek bezárni az appokat a háttérben. -
nagyúr
válasz fornettisuti #20 üzenetére
+1 bő két éves HTC10-esemben van 4 GB RAM... tagyász az LG eresztése, még az iphone X klónozó ASUSban is 6GB van. Amit nem posztol egyik sem az az akksi kapacitása illetve üzemideje... Nyilván, mert szar mind és azzal nem dicsekednek.
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
batai15
félisten
G6 támogatása milyen? Érdemes még meg venni?
-
fornettisuti
veterán
4GB ram, egy jövőbeni high-end készüléknél múlt idéző.
iPhone 13 - Apple Watch Series 7 - Ryzen7 5800X - MSI RTX 3070 - 32GB Kingston HyperX Predator - 34" Iiyama - Redragon Surara Pro - A4Tech X7 - Aspire Huracan - Voopoo Argus Pod
-
nagyúr
800 nit-es HDR-es kijelzővel az akksi meddig bírja vajon, 2-3 óra?
~ B & B & L & N | Suomi Finland Perkele ~
-
Kasya
nagyúr
Mire megjelenik, addigra az S9 ára lemegy a G7 megjelenesi araig. Kivancsi leszek melyik lest "better buy".
-
Anulu79
addikt
válasz Juhaszatti #7 üzenetére
A V30-ról ezt nem is tudtam. Majd akkor utána nézek, hogy ez mit is takar valójában.
-
-
-
pit stop
addikt
Furcsa időzítés a nyári uborkaszezon...
Oroszlánszívű Richárd - az első szívátültetés.
-
Saccco
nagyúr
Lesz benne egy 2600-as akku.
█ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █
-
veterán
Időben...
HARLEY-DAVIDSON
-
Anulu79
addikt
Ez az ütésállósági bizonyítván elég jól hangzik. Persze kérdés, hogy ez mit fog majd mutatni a valóságban.
-
tomboy0013
veterán
Ha LCD kijelző lesz betüremkedés nélkül akkor megvan a G6 utódja. Persze csak 2019-ben lesz csere, addigra a béka segge alatt lesz árban is.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest