Júniusban érkezhet az LG G7

Az LG Electronics alelnöke, Cho Sung-jin nemrég tett nyilatkozata alapján a gyártó akkor mutat be új készüléket, amikor arra szükség van. De azért nem, mert a konkurencia éppen bedob valamit. Így Barcelonában az LG V30 frissített modelljére számítunk, nem mellesleg eddigi is volt róla szó, hogy az LG G6 utódja legkorábban márciusban érkezhet. Evan Blass pedig úgy tudja, a G széria is véget ér, az új csúcsmodell jelenleg Judy kódnéven fut, elvileg Snapdragon 845-tel és 4 GB operatív memóriával.

Lehet, hogy nem is lesz LG G7. Vagy legalábbis nem ezen a néven.
Lehet, hogy nem is lesz LG G7. Vagy legalábbis nem ezen a néven.

Az eddigi információk alapján Judy HDR10 képes 6,1 hüvelykes, akár 800 nites fehér fénysűrűséggel bíró panelt kap, RGBW mátrix szubpixel technológiával, ahol a W a white, fehér megjelenítést jelöli. Az LG MLCD+ technológiája elvileg 35%-kal alacsonyabb energiaigénnyel bír, mint a hagyományos LCD. A dupla hátlapi rendszer két darab, f/1,6 apertúrájú, 16 megapixeles szenzorból állhat, a kasztni pedig nem csak IP68-as minősítéssel, de MLTD ütésállósági igazolással is rendelkezni fog. Ezen kívül az AI, a vezetékmentes töltés és sztereó hangszórókról volt szó.

  • Kapcsolódó cégek:
  • LG

Azóta történt

Előzmények

  • 256 GB-os LG V30 jöhet az MWC-n

    A koreai ETNews szállította a legfrissebb híreket, Barcelonában képalapú asszisztens és méretes tároló jöhet a tavalyi csúcsmodellhez.

  • Kivonulhat az LG Kínából

    Az LG pénzügyi jelentése alapján úgy tűnik, a gyártó elhagyja a legnagyobb volumenű mobilpiacot.

  • Márciusban várható az LG G6 utódja

    A The Investor értesülései szerint az LG idei csúcsmobilja nem az MWC-n kerül bemutatásra, ami alátámasztja az eddigi feltételezéseket.

  • LG V30 - vezércsel

    A dél-koreai gyártó rendkívül szűkre vette a kávákat a hathüvelykes P-OLED kijelző körül, megmaradtak a kiváló zenei képességek és elvileg a készülékház is elég strapabíró.

Hirdetés